- 30 Mart 2009
- 438
- 7
- 44
-
- Konu Sahibi hamsikolonisi
Ama bu da çok büyük birşey. Ailen sizden istiyor mu peki böyle birşey bekliyorlar mi.bizim de normalde verecek durumumuz yok..evimizi başkasına devretmemiz gerekiyor
ailemi çok seviyorum eşimi de..ailem borç batağında..bizden yardım istediler..eşim güvence istedi borç meblağı yüksek olduğundan..ama eşime güvence verebilecek durumda değiller..hem eşimle hem ailemle inanılmaz tartışmalar yaşadım..şimdi süreç kısaldı ailem borcunu ödeyemezse icra gelecek..kızlar hayattan bıktım yemin ederim..ailem orta yerde kaldı..ben birşey yapamıyorum..icra gelirse ben rezil olacağım eşim değil..boğazımda yumru öyle yaşamaya çalışıyorum..eşime bir daha nasıl aynı gözle bakacağım? borcu yapan ailem ama insanın ne duruma düşeceği belli olmaz ki..ne yapacağım ben
Yanlış anlamışım sildim mesajiistiyorlar ama kendi üstlerine alacaklar en kötü ihtimal(allah korusun) miras yoluyla yine bize döner diye düşünüyorlar(Çocukalrı olduğum için)
Eşiniz bir nebze haklı, ödeyemeyeceği bir borcun altına girmek bırakın icray, icralık bir mülk yoksa sicilini boş yere doldurmaya yeterailemi çok seviyorum eşimi de..ailem borç batağında..bizden yardım istediler..eşim güvence istedi borç meblağı yüksek olduğundan..ama eşime güvence verebilecek durumda değiller..hem eşimle hem ailemle inanılmaz tartışmalar yaşadım..şimdi süreç kısaldı ailem borcunu ödeyemezse icra gelecek..kızlar hayattan bıktım yemin ederim..ailem orta yerde kaldı..ben birşey yapamıyorum..icra gelirse ben rezil olacağım eşim değil..boğazımda yumru öyle yaşamaya çalışıyorum..eşime bir daha nasıl aynı gözle bakacağım? borcu yapan ailem ama insanın ne duruma düşeceği belli olmaz ki..ne yapacağım ben
ailemi çok seviyorum eşimi de..ailem borç batağında..bizden yardım istediler..eşim güvence istedi borç meblağı yüksek olduğundan..ama eşime güvence verebilecek durumda değiller..hem eşimle hem ailemle inanılmaz tartışmalar yaşadım..şimdi süreç kısaldı ailem borcunu ödeyemezse icra gelecek..kızlar hayattan bıktım yemin ederim..ailem orta yerde kaldı..ben birşey yapamıyorum..icra gelirse ben rezil olacağım eşim değil..boğazımda yumru öyle yaşamaya çalışıyorum..eşime bir daha nasıl aynı gözle bakacağım? borcu yapan ailem ama insanın ne duruma düşeceği belli olmaz ki..ne yapacağım ben