yardım edin ne yapmalıyım bilmiyorum

oturup konuşulmuyor alınganlar..ben inanılmaz yoruldum..araziyi eşimin üstüne yapın dediğimde bize bişey olursa kardeşin ne yapacak diyorlar..

oturup konuşulmuyor alınganlar..ben inanılmaz yoruldum..araziyi eşimin üstüne yapın dediğimde bize bişey olursa kardeşin ne yapacak diyorlar..
dediğim gibi ailen birazcık kısa düşünüyor ve bu tür işlerde de acemiler galiba.
kısmen batırdıkları bir işe hala para yatırmak çok yanlış.
onlar küsmesin darılmasın diye de hepinizi batağa sürükleyecek kararlar vermek doğru değil.
birilerinizin mantıklı hareket etmesi lazım.
sonuçta sizin verdiğiniz ev de riske edilecek.
şansa artık ürün hasadı olursa kurtulacak.olmazsa gidecek değil mi.

Benim babam zamaninda yapti bunu dedemin evi elinden gidiyordu evin parasini verdi simdi ortada hicbirsey yokken o evi kuzenimin ustune yaptilar.bir de babama anaannem banane beş beş parami saydiniz elime banami baktiniz dedi.yani annemi durduk yere mirastan men ettiler.babamsa en sikisik zamanlarinda hep para vermistir ki seneler oncede babam verem olmustu hastaneye yyatti 3 ay.dedeme vekalet verdi,dedem kari kizda yedi galerileri.batirdi herseyi.o yuzden bence sen kimse icin kimseyle kotu olma.esin hakli teminat istiyor,ben esimle kotu olmayim diye anneme babama para vericeksem bende isterdim.kendi öz annem ve babamdan.inan boşansan gitsen borclarini odemeseler bizene niye bosandin sen derler.hic ustlerine alinmazlar.inan bana en iyi anne baba bile bunu yapiyor.

üzüldüm canım sizler için ailen için çok kötü olmuş..haklısın hayatta bin bir türlü hal var..bir de hiç demiyorlarki bu kız eşinin ailesine boynunu bükecek diye..o tarafını düşünen yok..

çok zor bir durum..ve üzgünümki sen bu arada kalacaksın..çünkü yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal olmuş sizin durum..ailenize başka yardım edebilecek akraba falan yok mu?

malesef akrabalardan hayır yok..bir yandan eşim bana söyleniyor bir yandan onlar..çoğu zaman nefes alamıyorum..elimden birşey gelmiyor

bizde aynı durumdayız. evli değilim ve ta içinde yaşıyorum bu durumun, sağdan soldan millete kredi çektirip kapatmaktansa borcu evi satalım bile diyoruz. için içine para girmesinden parasal sorunlardan nefret ediyorum

Valla bu cümleyi görünce eşinin neden teminat istediğini anladım

Eşin yerden göğe kadar haklı evimi veriyorum araziyi baba verin demiş

Bize bir şey olursa kardeşinin hakkını yersiniz diyorlar size babanıza bîr şey olursa eşinizin evi ne olacak onu kim verecek

Önünüze bakın tek güvenceniz evinizden olmayın

Allah yardımcınız olsun... Zor bir durum. Hayatta ne olacağı belli olmaz önce kendinizi düşünün, öyle zamanlar oluyor ki ne aileyi ne eşi yanınızda bulabiliyorsunuz. Ama onlarsız da olmuyor. Tavsiye veremiyorum umarım maddi manevi en az zararla atlatırsınız sıkıntızı.

Canım esin arazi plani yapilirken yardim edebileceğini ima etmis dediğine gore..yani onlari tesvik edip berabeer gidip ön ayak olmamis.nezaketen demiş. Mecbur degil malesef üzülerek yaziyorum ama ailenin yatirimi icin esinin evi ver mesi yanlış.tabiki destek olunur ama zaten kredi cekip vermissin

eşim sonradan aileme tamam sizin dediğiniz gibi yapalım dedi ama bugün geri çekilip ortada bırakıyor şimdi..yine olan bana olacak

eşim sonradan aileme tamam sizin dediğiniz gibi yapalım dedi ama bugün geri çekilip ortada bırakıyor şimdi..yine olan bana olacak

aileniz bir yatırım da bulunmaya çalışmış ama batırmışlar. sizin evinizi ipotek ettirip bu işe devam etmeyi planlıyorlar ama ya devam ettikleri diğer yıl daha fazla zarar ederlerse?
ne evinizi ne ailenizi ne kendinizi kurtaramazsınız bu durumda değil mi?

ayrıca aileniz çok zor durumda olsa teminatı kabul ederlerdi diye düşünüyorum küçük kardesınızı öne sürüp bu süreci çıkmaza sokmazlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…