- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
Çaresizlik nedir bir tek yaşayan bilir ben kalmaya devam edemedim annemle 24 saat aynu evde dk başı kavga ediyorduk ve esiminde babamı abimi takip ettirdiğini duydum vurmak için yapacak potansiyelde bir insan her gün korkarak geçiyordu vicdan azabından korktum benim yüzünden birine bir şey olur diye kork
Karşıma oturuyor bir de kızlarla mesajlaşmaya devam ediyor çünkü herkes normalleştiriyor oda benim bu durumu kabullenmemi istiyor dün akşam tartıştık yine öbür tarafta çocuklarla yatıyorduk bende korkttugum için yanıma telefonu alıyorum onunla oyalanıyorum geldi kontrol etmeye telefonun karistirmadik bir tarafını bırakmadı bende sen yapıyorsun benide kendin gibi sanıyorsun dedim küfür ederek çocukların yanında koluma yumrukla vurdu cevap vermeyeceksin bana diye sonra biraz ağladım kalk dedim kendine gel deymez böyle bir adama diye maske yaptım aynanın karşısında onu gördü çek git yarın bizimilerlede konuş ben seni istemiyorum artık birazcık gururun varsa gidersin dedi sanki ben aldattım onu sanki ben bir şey yaptım bıktım yemin ederim nankör insan
telefon elinizdeymiş zaten acilen polisi arayıp kendinizi ve çocuklarınızı bu hayattan kurtarın polis gelsin sizi çıkartsın evden prosedür nasıldır bilmiyorum ama bir sığınma evine yerleştirirler bir şey yaparlar darp raporu alırlar kanıt delil şahit bir şey bulurlar artık ne olursa yazık değil mi çocuklarınıza acilen polisi aramanız lazım bence