Yardım edin lütfen. Abartıyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir kere o uyurken ben dertlenmem, gider kaldırırım bir güzel,,, alırım karşıma hadi bakalım anlat,,, derim..
tek tek söylerim düşündüklerimi.. yaptığının abesliğini.. ne yapmaya çalıştığını anlamadığımı..
konuşacak anlatacak ama rahatlatacak sizi ama sinirlendirecek..
başka yol göremiyorum..

Konuştuk zaten ben sövdüm baya konuyu da annesiyle kızla görüşücez şeklinde kapadık. hırsımı alamıyorum çünkü iki tane yapıştırasım geliyor

ben bide bişey sorucam aslında kızın hayaller kurması yada eşinize aşık olması niye rahatsız ediyoki sizi. eşinizin de hoşuna gider diyemi korkuyosunuz. bu yüzden mi rahatsızsınız. etkilenebilir diye mi. yoksa okul ortamındaysa zaten belli birsürü kız aşık olur. eşinizin yakınlığını yanlışda anlayabilirle. bunlar o çocukların sorunu.

ben bide bişey sorucam aslında kızın hayaller kurması yada eşinize aşık olması niye rahatsız ediyoki sizi. eşinizin de hoşuna gider diyemi korkuyosunuz. bu yüzden mi rahatsızsınız. etkilenebilir diye mi. yoksa okul ortamındaysa zaten belli birsürü kız aşık olur. eşinizin yakınlığını yanlışda anlayabilirle. bunlar o çocukların sorunu.

okul ortamında değil bu özel bürosunda 14 yaşındaki kızı geçtim hadi 17-18likleri geçtim de 25-30 yaşında bi kadın olsa nasıl davranıcak ondan bu derece sinirlendim saçmalama onlarla öyle konuşmam tabii ki yanlış anlaşılır diyor da 18 yaşında bir kız nasıl yanlış anlamasın ya gözümle görmesem inanmıcam ama erkek öğrencisine "bebeğim" dediğini gördüm ya

ben açıkcası şöyle düşündüm eşiniz flörtöz geldi bana. evet işi ciddi boyuta götürmüyor ama böyle kızların ilgisinden de hoşlanıyo gibi. o yüzdende ağızlarına bir parmak bal çalıyo sanki.

peki siz kızı tanıyormusunuz gördünüz mu hiç ?

veya ne bilim offf aklına da sokma istemem kuruntu ama mesela benim tanıdığım var 16 yaşında

benim 24 lük halimden daha kadın....anlatabildim mi...:26:

hayırlısı....peki eminmisin o mesajın o kıza gönderildiği?

eğer öyleyse ailesiyle ve kendisiyle görüşme teklifini kabul edebilirsin....

Konuştuk zaten ben sövdüm baya konuyu da annesiyle kızla görüşücez şeklinde kapadık. hırsımı alamıyorum çünkü iki tane yapıştırasım geliyor

siz önce sakinleşmelisiniz,,, sövdüm diyorsanız niye konuşmaya çalışacaksınızki.. siz olay hakkında kararınızı vermişsiniz.. fikriniz oluşmuş ki bu kadar sinirlisiniz.. acaba? yı geçmişsiniz.. iyice sakin olun sonradan pişman olacağınız şeyler daha fazla söylemeyin.. biraz bekleyin.. annesiyle kızla görüşüp ne soracaksınız? o yaşta bir kıza ilişkiniz mi var kocamda gözün mü var denmezki.. ya yoksa..

okul ortamında değil bu özel bürosunda 14 yaşındaki kızı geçtim hadi 17-18likleri geçtim de 25-30 yaşında bi kadın olsa nasıl davranıcak ondan bu derece sinirlendim saçmalama onlarla öyle konuşmam tabii ki yanlış anlaşılır diyor da 18 yaşında bir kız nasıl yanlış anlamasın ya gözümle görmesem inanmıcam ama erkek öğrencisine "bebeğim" dediğini gördüm ya

ee canım o zaman yanılmışım yok be adamın tarzı bu belli. sadce bu tarz senirahatsız ediyo. yok yok fikrim deişti

ben açıkcası şöyle düşündüm eşiniz flörtöz geldi bana. evet işi ciddi boyuta götürmüyor ama böyle kızların ilgisinden de hoşlanıyo gibi. o yüzdende ağızlarına bir parmak bal çalıyo sanki.

Bunu öğrenmem lazım işte

benim eşim saf salak oluyor bazen vur ağzına al ekmeğini gibi ama ikinci ihtimaliniz beni çok korkuttuğu için bu derece hop oturup hop kalkıyorum gece gece

valla bende zamanında beden eğitimi öğretmenime aşıktım karısından bile kıskanırdım orası ayrı ama sizde 14 yaşındaki bi çoçuk için evliliğinizi sıkıntıya sokmayın derim ben yada çoçuğun ailesiyle konuşup durumu anlatın ama evliliğinizi sıkıntıya sokmaya değmez

peki siz kızı tanıyormusunuz gördünüz mu hiç ?

veya ne bilim offf aklına da sokma istemem kuruntu ama mesela benim tanıdığım var 16 yaşında

benim 24 lük halimden daha kadın....anlatabildim mi...:26:

hayırlısı....peki eminmisin o mesajın o kıza gönderildiği?

eğer öyleyse ailesiyle ve kendisiyle görüşme teklifini kabul edebilirsin....

Gördüm annesi eşimin iş yerinde çalışıyor gebelik eğitimi veriyor kadınlara biliyorum zaten şekerim ben gördüm kızı öyle abartı bi kadınlığı yok daha yeni yetme zaten ama olay bu değil benim korkum bunlara böyle yapıyosa kadınlara nasıl koruyo acaba sınırını ya da koruyo mu o odanın içine girmek için neleri vermezdim

Erkek öğrencisine -bebeğim-- diyorsa eşinizin yaşını çok merak ettim. Ama 7 yaşında kızım var öğretmeni onlardan bahsederken -onlar benim çocuklarım- der ve öğretmenimiz 25 yaşında. Ne bileyim belkide eşiniz gerçekten çocukların sorunları ile ilgilenirken onları kendi çocuğu-kardeşi gibi benimseyerek konuşuyorda olabilir. Ben de öyleydim ama benim öğrenci yaş gurubum çok küçük --ayy bana aşık olan 4-5 yaşında öğrencilerim vardı :17:

ee canım o zaman yanılmışım yok be adamın tarzı bu belli. sadce bu tarz senirahatsız ediyo. yok yok fikrim deişti

Tarzına başlatmasın ya hem bu Amerikada olmuş olsa hapise kadar yolu var hele ki küçük oğlan çocuğuna öyle canım cicim diceksin oğlancı diye atarlar içeri

ben olsam ne yapardım bilmiyorum ama bu kadar fevri davranmadan önce bi plan yapardım, zeki kadınsın sen de anlamıssın o mesajın sana olmadığını ama çok fevrisin sinirlenince sakin düşünemiyosun.

ben olsaydım sesimi çıkarmazdım, muhtemelen cevap gitmeyince yanlıs yolladığını bile farketmezdi, farketseydi de anlamamış ayağına yatardım, ve o numarayı once bi kaydederdim, adam uyuyunca telefonunu elime alırdım ve kıza uyudun mu diye o klasik mesajı atardım.

bunu hala yapma sansın var ama ele vermişsin kendini ortada bi flort varsa kıza eşim anladı mesaj atma demiş olabilir, kız zaten biliyordur evli olduğunu

Erkek öğrencisine -bebeğim-- diyorsa eşinizin yaşını çok merak ettim. Ama 7 yaşında kızım var öğretmeni onlardan bahsederken -onlar benim çocuklarım- der ve öğretmenimiz 25 yaşında. Ne bileyim belkide eşiniz gerçekten çocukların sorunları ile ilgilenirken onları kendi çocuğu-kardeşi gibi benimseyerek konuşuyorda olabilir. Ben de öyleydim ama benim öğrenci yaş gurubum çok küçük --ayy bana aşık olan 4-5 yaşında öğrencilerim vardı :17:

Eşim 38 yaşında

bilmez miyim bana da vardı 5 yaşında bir kerata hiç ayrılmazdı yanımdan çok da kıskanırdı

tatlım konuştukça en baştaki şüphelerimiz azaldı. esasında doğru kız dertli adma bişey yazıyo, eşinde küçük gördüğü için ilgiyle yakaşıyo. küçük çocuklara genelde kıyamam gibi laflar edilir çünkü.

erkek öğrenciye "bebeğim".. şaka da olsa samimiyet adına da dense bence çirkin.. ben oğluma erkek öğretmeni "bebeğim" diye seslense kıyameti koparırım.. eşinizin öğrencileri ile samimi konuştuğunu sanarken bence aslında ciddi iletişim sorunu var.. bu sorun sizin evliliğinizi bile etkiler olmuş..

Gördüm annesi eşimin iş yerinde çalışıyor gebelik eğitimi veriyor kadınlara biliyorum zaten şekerim ben gördüm kızı öyle abartı bi kadınlığı yok daha yeni yetme zaten ama olay bu değil benim korkum bunlara böyle yapıyosa kadınlara nasıl koruyo acaba sınırını ya da koruyo mu o odanın içine girmek için neleri vermezdim

anladım....işte insan şüphelere düşmeye versin....dilerim atlatırsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back