Yardım edin lütfen. Abartıyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonra ne olacak peki arkadaşlarım abartma diyorlar ama ben kaldıramıyorum ya o işteyken nasıl rahat edicem artık nasıl gidip odasını basmadan rahat edicem
Yok artık sen de odasını basacak kadar abartma yani. Ama tesadüf oradan geçerken cebinin şarzı bitmiş olur haber vermeden ziyaertte bulunmuş olabilirsin mesela.
Ve eşine öğrencilerine olan hitap şeklini değiştirmesi konusunda ısrar et.

bence ilk sorduğunuzda sana attım aşkım demesi şüpheli bence o an yalan bulamadı öyle yırtarım diye o an öyle söyledi sonra da ufak kız dedi ilk başta sana demese aa aşkım yanlış oldu böyle böyle bi durum var falan dese yine bi yerden tutulur tarafı olabilirdi ama ne olursa olsun işide olsa samimiyet olmamalı

dur sen de şimdi o kadar abartma. mesajlaşmayı silmiş mi okuyabildin mi hepsini ?

işte annem bana tüm gün sövüyor dayak atıyor vs gibi şeyler yazmış karşı taraf ne yaşadın da bu hale geldin senden bıktım vs diyor kız bizimki de kıyamam sana filan diyor işte

sizce numarayı arayayım mı

ay delirdi hatun :) canım saat 2ye geliyo arasan ne olucak, gerci yarın cumartesi ama arayıp ne diceksin acaba? kendini küçük düşürmüş olursun hiç girme öyle atraksiyonlara. eşin uyuyo mu şimdi? telefonunu ele geçirebilir misin

ay delirdi hatun :) canım saat 2ye geliyo arasan ne olucak, gerci yarın cumartesi ama arayıp ne diceksin acaba? kendini küçük düşürmüş olursun hiç girme öyle atraksiyonlara. eşin uyuyo mu şimdi? telefonunu ele geçirebilir misin

baktım zaten yok tek başıma aramam ki ararsak ikimiz ararız annesini de kızı da arayalım konuşalım istersen çağırayım görüşelim dedi

Evli bir adam sonuçta. Olmasa bile aralarında sınır olmalı. 14 yaşında olduğum zamanları hatırlıyorum, ergenlik dönemi her gün birine aşık olurdum. Bunu bilmesi gerekmiyor mu? Sarhoşken psikologla konuşanı da ilk defa duyuyorum açıkcası. Arkadaşım ne diyeceğimi bilemedim şimdi. :/ Siz de psikologsunuz. Eşinize durumu anlatmayı deneyin derim. Olmadı telefonunu karıştırıp o numaraları alıp arayın derim. Başka türlü bilemeyecek siniz :( :50:

Ha birde savunması ben çocuk yuvasında çalışıyodum diyor ki o zaman sen de ordaki çocukları seviyodun öpüyodun sen sapık mısın o niyetle mi bakıyosun hastalarına

bir de saf saf bana soruyor kötü niyetli midir sence diye sen bu kadar salak mısın anlayamıyo musun gecenin bi yarısı evli barklı adama mesaj atar mı 18 yaşında bir kız diyorum ama yok ben onu biliyorum ya bana hep hocam der abi der diyo! hocam deyip abi deyip niyetlenmiceği ne malum Allahım ben ne yapayım bu adama ya boşanmak çok mu ağır bu konuda
Bu erkelerin hayata iyi niyetle bakış açıları da beni öldürüyor. Çizgini koy arkadaşım. Bir daha bu şekilde mesajlar istemiyorum sen kızları bilmezsin o yaştaki kızlar herşeyi yapabilir bir gün senden öyle bir elektirik alır ki bir gece yarısı elinde valizi ile ''ben sana geldim abiciğim'' derse hiç şaşırma de.

işte annem bana tüm gün sövüyor dayak atıyor vs gibi şeyler yazmış karşı taraf ne yaşadın da bu hale geldin senden bıktım vs diyor kız bizimki de kıyamam sana filan diyor işte

yaaaa :47: şimdi konusucam gaza geliceksin, o nasıl psikolog hangi psikolog hastasını ahh kıyamam diye teselli eder yahu? smsle mi terapi yapıyo bu adam?!

Sana attim diye niye yalan soyluyor ki ? Madem 13 14 yasinda ergen niye dogrusunu soylemiyor basta :26:

yaaaa :47: şimdi konusucam gaza geliceksin, o nasıl psikolog hangi psikolog hastasını ahh kıyamam diye teselli eder yahu? smsle mi terapi yapıyo bu adam?!

yeterince gazlandım arkadaşım zaten gece gece sinirlerim hopladı ben şimdi napayım bu adama size onu soruyorum ya da siz olsanız naparsınız

Sana attim diye niye yalan soyluyor ki ? Madem 13 14 yasinda ergen niye dogrusunu soylemiyor basta :26:

Ödünün kopmasına diyememiştir eve bile gelmedi korkusuna geç vakte kadar zaten yok onu gerçekten abisi gibi görüyormuş bilmem ne uff çok sinirliyim tweety ya

sizce numarayı arayayım mı
Arama ama bir yere not et. ya da biraz önce mesajlşaşmışlarsa. mesajın içeriğine bak ve eşinin adına ona mesaj atabilirsin. mesela '' ben senin abin sayılırım seni kız kardeşimin yerine koyuyorum bana sorunlarını anlatabilirsin....'' gibi. bakalım ne cvp gelecek. eşin farkederse de --mesajımda bir art niyet yok abi kardeş mesajlaşıyoruz dersin

yeterince gazlandım arkadaşım zaten gece gece sinirlerim hopladı ben şimdi napayım bu adama size onu soruyorum ya da siz olsanız naparsınız

bir kere o uyurken ben dertlenmem, gider kaldırırım bir güzel,,, alırım karşıma hadi bakalım anlat,,, derim..
tek tek söylerim düşündüklerimi.. yaptığının abesliğini.. ne yapmaya çalıştığını anlamadığımı..
konuşacak anlatacak ama rahatlatacak sizi ama sinirlendirecek..
başka yol göremiyorum..

Arama ama bir yere not et. ya da biraz önce mesajlşaşmışlarsa. mesajın içeriğine bak ve eşinin adına ona mesaj atabilirsin. mesela '' ben senin abin sayılırım seni kız kardeşimin yerine koyuyorum bana sorunlarını anlatabilirsin....'' gibi. bakalım ne cvp gelecek. eşin farkederse de --mesajımda bir art niyet yok abi kardeş mesajlaşıyoruz dersin

arayalım annesi de kendi de gelsin kızın dedi öyle mi yapsam acaba off mideme ağrı girdi ya bir de 2 senedir hastasıymış bu kız yani 12 yaşından beri annesini de iyi tanırım diyor annesi de yanında çalışıyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu arada psikolog olmuyo okulda çalışanlar, psikoloji eğitimi ayrı psikolojik danışmanlık ve rehberlik eğitimi başka.
Bu arada konu sahibi mesajlaşmaları okuduysam sorun edecek bişey yok. sadece uslübünü yakınlığını ayarlaması lazım. yoksa dedikoduda çıkar okulda.

siz çok haklısınız kaç yaşında olursa olsun o kız ne hayeller kuruyordur şimdi eşiniz kesinlikle haksız ama fevri çıkışlarla siz haksız olursunuz sakin konuşmakta fayda var bence sonuçta ikinizde aynı meslektensiniz ve birbirinizi çok iyi anlayabiliceğinizi düşünüyorum ya eşiniz çok iyi niyetli ya da bu yolu seçmek onun işine geliyor

siz çok haklısınız kaç yaşında olursa olsun o kız ne hayeller kuruyordur şimdi eşiniz kesinlikle haksız ama fevri çıkışlarla siz haksız olursunuz sakin konuşmakta fayda var bence sonuçta ikinizde aynı meslektensiniz ve birbirinizi çok iyi anlayabiliceğinizi düşünüyorum ya eşiniz çok iyi niyetli ya da bu yolu seçmek onun işine geliyor

benim eşim saf salak oluyor bazen vur ağzına al ekmeğini gibi ama ikinci ihtimaliniz beni çok korkuttuğu için bu derece hop oturup hop kalkıyorum gece gece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back