- 22 Kasım 2015
- 1.308
- 1.161
- 133
- 36
- Konu Sahibi belgisiz_zamir
Bir Bihter Behlül meselesi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana neden acıyalım sen günahkar olan değilsinki, eşin olacak çakma behlül bozuntusunun kalitesizliğine acıyorum ben.Ben 28 esim 30 yengesi 45 yasinda. Ne aci demi bana aciyorsunuz eminim bende cok uzulmustum arkadaslarim boyle durumlar yasayinca agladim onlar icin dedimki sukur esim oyle degil diye ama yanilmisim esim hepsinden asagilik birisi.
Cok aci olan o kiside evli yaa amcasinin hanimi yaa bunu buraya yazmak bile beni bitiriyor onun karsilik verdigini dusunmuyorum ama igreniyorum esimden suan yasadigimiz hersey aci veriyor
demese ne olur peki daha mı iyi mi olur ?Kocasına anlatsa nolur sizce Türkiye gerçeklerinde?
Yeğenin bana aşık? Dese?
karşı taraf watsapp durumunu gordu mu?gorenler de tek o açıkmış ya bakmis miydi sen gordugun zaman ?Dakika basi ariyor korkuyor cunku ailesine rezil olmaktan isi meslegi iyi tehdit ediyorsun beni diyor soyleme dagitma hemen herseyi diyor. Is cevresinde ailesinde saygin efendi gorunuyor yediremiyor kendine rezil olmayi bende bu sefer acip ses kaydi alacagim karsi tarafin agzini aramali miyim
Tesekkler bu yazdiklanirz icin hicbirinizi tanimiyorum ama boyle destek almak guzel kimseye anlatamazdim suan.Sana neden acıyalım sen günahkar olan değilsinki, eşin olacak çakma behlül bozuntusunun kalitesizliğine acıyorum ben.
sana ise sadece şefkat duyuyorum şu an kimbilir ne yanıyordur için kolay değildir elbette ama acınacak olan sen değilsin emin ol.şimdi sen kahvaltıda yapmamışsındır kalk karnını doyur kendini hasta etme, ve ılık bir duş al, ağlamak istiyorsan banyoda ağla içindeki öfkeyi akıtmaya çalış, içinde henüz hala var olan eşsevgini bir kenara kaldır ve git kendine bir şekerli kahve yap.bu aşamadan sonra ne yapacağını akıllı bir şekilde planla ve ona göre davran.mesela akşam bu adam eve gelince inanmış gibimi yapacaksın, daha fazla detay öğrenmek için anlayışda nirvana rolümü keseceksin otur bunu düşün.eşin bir mk yemiş belli ama sen bu bataklıkdan kendini nasıl çıkaracaksın bunu düşünmeye çabalamalısın.
Evladı ölen anneler o anda ailenin geri kalanına haber vermeyi akıl etmek zorunda kalıyor,telefon numarasını çevirmeyi başarabiliyor Allah başa vermesin! Hayat acı malesef ama bu senin acılar içinde saf saf oturmanı gerektirmiyor.aklını başına al arkadaşım.sen kendini düşünmezsen kimse senş düşünmüyor işte bunu öğrenmiş oldun bugün malesef.
bir musibet bin nasihatten iyidir derler.bence sabahın köründe seni telefona iten iç sesin rabbimin uyarısıdır daha fazlasını yaşamaman için.bunun gereğini yapmalısınız.
allah yardımcın olsun arkadaşım
Yok gormemisti o gormemis durumukarşı taraf watsapp durumunu gordu mu?gorenler de tek o açıkmış ya bakmis miydi sen gordugun zaman ?
Sevgisiyle baş başa kalsın küfür etmek istemiyorum banlanırım.Atlatacaksın sabır.Hayir bu duruma midem dayanmaz boyle devam etmeyecegim ama inanin suan beynim patliyor ailemden baska birsey dusunmuyorum
Turk dizTürk dizilerindeki sapık ilişkiler yüzünden bu tarz ilişkiler normalleştirildi.
Boşan kardeşim, amca karısına aşık bir adamla evlilik olmaz..
Açıkça isim yokmuş ki tek ona acik diye siz anladiniz ..Baskalarina ispatı zor bununla..Size olan itirafını evde bu akşam ses kaydı alicaksiniz ..Seni seviyorum yazmis kalp koyup o kisinin bas harfini koymus. Anlamistir kendine yazdigina eminim
Tesekkler bu yazdiklanirz icin hicbirinizi tanimiyorum ama boyle destek almak guzel kimseye anlatamazdim suan.
Evet sabahtan beri yemedim icmedim bunu daha hazmedemedim ki yiyeyim suan toplanmaya calisiyorum gitmem gerekiyor yoksa bu bana cok aci veriyor esyalar bile birsey anlatiyor gibi
Turk diz
Açıkça isim yokmuş ki tek ona acik diye siz anladiniz ..Baskalarina ispatı zor bununla..Size olan itirafını evde bu akşam ses kaydı alicaksiniz ..
kavgayı buyutmeden de uyuyun sabah da gidin ailesine dinletin bayramları zehir olsun sizin zehir oldu nasılsa..Evli barklı adam baş harfi kalp yapıyor yenge de saf degilse anlamistir..Normalde hic mi anlamadiniz yengesine bakışları davranislari nasıldı mesela ?
Eğer kadın bir yanıt vermiyorsa aşkına şu anda, boşandıktan sonra sadece onların problemi.demese ne olur peki daha mı iyi mi olur ?