• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin!!! aldatildim...yeni evliyim

Hayir oyle biri degildi yada ben gormuyordum bosluktaydim dedi cok aci bosanmak istiyorum bende yani buna dayanamam ama cok aciyor kalbim bunu nasil atlatacam
Allah'ım bu bahaneyide anlamıyorum , boşluktaydim...
Kadında erkekte hep aynı bahanenin arkasına sığınıyor.
Allah ıslah etsin..

Aski memnu dizisi aklima geldi inan ordaki sonu hatirlayin.Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum bir de akraba her yerde karşılaşacaksınız devam etseniz bile kocanızın aklı onda mi sürekli güvensizlik olacak.Ailesine önce durumu anlayın bence kendi oğullarıyla konuşsunlar egerki çözüm olmazsa kendi ailenize anlatın.Kendinizi yıpratmayın daha fazla o sizi kaybettiğine üzülsün.

Annesine soyledim daha dogrusu annesi aradi ve sabah onlara gitti icin annesi birseyler oldugunu anlamis bende soyledim ama akrabasi oldugunu soyleyemedim kadin kalp hastasi boyle devam edemeyecegimide soyledim yalvardi inanmadi yapmaz dedi

Siz utanıyormuşsunuz gibi geldi bana,niye siz utanıyorsunuz ki bu durumdan?

Annesine soyledim daha dogrusu annesi aradi ve sabah onlara gitti icin annesi birseyler oldugunu anlamis bende soyledim ama akrabasi oldugunu soyleyemedim kadin kalp hastasi boyle devam edemeyecegimide soyledim yalvardi inanmadi yapmaz dedi
Ama yapmış hemde yakın biriyle diyin eltin gelinin olcak diyin

Aslinda suan iyi degilim ve neden buraya yaziyorum bilmiyorum belki bu durumu kimseye anlatamam diye boyle birsey yapiyorum.
10 aylik evliyim ayrica 9 yildirda sevgiliydik. Suan bunlari yazmak cok aci.
Telefonunu kontrol ettim be whatsapp durumunda birini sevdigini yazmis ve sadece o kisi goruyor durumunu ve bunu bu sabah ogrendim. Cok aci cekiyorum aslinda icimde cok buyuk bir ofke var igreniyorum ondan cunku akrabasi o kizi en acisida bu.
Ben ne yapacagimi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum ailemi uzmek istemiyorum bayram oncesi ama suan yardima ihtiyacim var.
Kotu durumdayim ama saglikli dusunemiyorum yardimci olun.
Çocuk yokken bir an önce boşanın bence. Aldatma olduğunda, güven sarsıldığında yuva yıkılmış olur. Sizin yuvanız yıkılmış evliliği devam ettirseniz de ettirmeseniz de bu böyle kalacak.

Hemen bütün ailesine gösterin durumu bayram falan beklemeyin rezil edin herkese! Aileniz nasılsa öğrenecek hiç olmazsa şimdi içinize atıp üzüntüden kahrolacağınıza dökün içinizdeki acıyı. O üzülsün o utansın şuna bak acısınıda derdinide siz mi çekeceksiniz rezilin

Aslinda suan iyi degilim ve neden buraya yaziyorum bilmiyorum belki bu durumu kimseye anlatamam diye boyle birsey yapiyorum.
Telefonunu kontrol ettim be whatsapp durumunda birini sevdigini yazmis ve sadece o kisi goruyor durumunu ve bunu bu sabah ogrendim. Cok aci cekiyorum aslinda icimde cok buyuk bir ofke var igreniyorum ondan cunku akrabasi o kizi en acisida bu.
Ben ne yapacagimi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum ailemi uzmek istemiyorum bayram oncesi ama suan yardima ihtiyacim var.

Neden kimseye anlatamıyorsunuz siz mi suçlusunuz?Ne güzel de akrabasıymış önce kendi sülalesine sonra da cümle aleme rezil edin.Suclu olan ört bas edecekken siz onun kusurunu kapatıyorsunuz ezik olmayın su an üzgünsünüz şoku atlatır atlatmaz harekete geçin

Watsapp durumunu yeniden olusturun herkese açin ayarlardan..Bu akrabamin kiziyla ask yasiyorum aşığım yazın iki taraf da rezil olsun o kız mutlaka biliyor evli oldugunu akraba cunku..Bosanin cocuk yokken cok cok kolay dusunecek ne var ki ?

Ay bende bir yengeyım . 2 tane kaynım var..
Allahhımmmm düşünülcek gibi değil . Bana böyle bir imada dahi bulunsalar boğup atarım sanırım kenarı :deli:
( Bu cümlemi söyleme sebebım dün gece 7 kişiyi öldürmem :eek: hala etkisinden çıkamadım :kusmuk:)

Watsapp durumunu yeniden olusturun herkese açin ayarlardan..Bu akrabamin kiziyla ask yasiyorum aşığım yazın iki taraf da rezil olsun o kız mutlaka biliyor evli oldugunu akraba cunku..Bosanin cocuk yokken cok cok kolay dusunecek ne var ki ?
Bence yapılması gereken en mantıklı fikri vermişsiniz

Ailem arkamda durur bir işim yok kendi yolumu cizmem gerek ama beynimi kemiriyor dusuncelerden kurtulamiyorum
boyle pasif pasif aglama kocan yengesiyle bir sey yasiyor ki paylasmis karsilik vermiyordur sanma madem karsiligi yok bu ne cesaret rezil et birak ailesi birbirine girsin..
Ailen arkandaysa ne diye o evdesin ki hala çık git ama kanıtla goster ailesine..iş de bulunur acı da geçer korkak olmayin lutfen ..

Back