- 5 Kasım 2017
- 19
- 5
- 36
- 28
- Konu Sahibi Sevgi261213
-
En basta azim gerekiyor buna kesin karar verip bu yola cikman gerek sadece o seni boyle gordugunden degilde kendinde istsdigin icin yapman lazim yoksa olmazMerhaba arkadaslar buraya yazmamin nedeni artik caresizligimle bas edemiyor olmam 2.5 yillik evliyim bebegimiz yok esimle aramda iki yas var ve cok severek evlendik birbirimizi. Ancak son 7 aydir falan esimle arama tatsizliklar girdi nedeni ise dugunumden sonra kendimi salmam evet hata bende ancak bu gune kadar esimin tavirlarinin ailevi nedenlerden dolayi duygusal cokus oldugunu dusunuyordum bu gun tavirlarina dayanamayip patladim artik soyle dedim ne derdin var elimden geleni yapiyorum mutlu edebilmek icin gozunun icine bakiyorum dedim ben seni boyle sevmedim falan dedim sevmiyorsan soyle dedim seni cok seviyorum suphen olmasin dedi bende sorun ne diye sordugumda dugunden sonra aldigim 25 kilo oldugunu soyledi oldukca fazla biliyorum ama son 2.5 yildir neredeyse hic disari cikmadim. esimin isinden dolayi sehir disindayiz kimseyi tanimiyorjm desem yeri var o yuzden hele son 1 yilda iyice sistim artik eve kapandim kendimi saldim iyice ama esimle konustuktan sonra gercekten biseyler kafama dan dedi eskisi gibi kendime bakmak istiyorum ve kilo vermek kilo vermem icin bana yardim edebilecek olan arkadaslar ve bana destek olabilecek olan arkadaslar lutfen yardimlarinizi bekliyorum..
Naaptın yaa 25 kg,
Şaka gibi.
Hiç mi görmedin bu kadar aldığını.
Yemeyeceksin arkadaşım başka yolu yok.
Az yemek çok spor,o kadar.
Ama diğer bir sürü kilolu gibi bahanelerin arkasına sığınma lütfen.
Spor dışarıda yapılmak zorunda değil.
Evde her türlü yaparsın yeter ki iste.
Haklisiniz bahane degil aslinda kendime kiziyorum ya zaten bahane degil asla.. benim demek istedigim diyet yapan bu konularda bilgisi olan arkadaslarin bana yardimci olmalarini istiyorumNaaptın yaa 25 kg,
Şaka gibi.
Hiç mi görmedin bu kadar aldığını.
Yemeyeceksin arkadaşım başka yolu yok.
Az yemek çok spor,o kadar.
Ama diğer bir sürü kilolu gibi bahanelerin arkasına sığınma lütfen.
Spor dışarıda yapılmak zorunda değil.
Evde her türlü yaparsın yeter ki iste.
Aynen ama yapmaliyim kendi sagligim icin yapmaliyim ve esimi gercekten cok seviyorum yapmaliyimEn basta azim gerekiyor buna kesin karar verip bu yola cikman gerek sadece o seni boyle gordugunden degilde kendinde istsdigin icin yapman lazim yoksa olmaz
Size neyin kilo aldırdığını biliyorsunuzdur.Haklisiniz bahane degil aslinda kendime kiziyorum ya zaten bahane degil asla.. benim demek istedigim diyet yapan bu konularda bilgisi olan arkadaslarin bana yardimci olmalarini istiyorum
Evet sagligim icin vermeliyim oncelikle ama esimi gercekten cok seviyorum bizim icin sagligim icin ve iyi bir gebelik icin vermeliyim o nedenle lutfen benim gibi kilo alip vermeyi basaran arkadaslar yardim edinElli kilo desek şimdi 75
Eşiniz için değil kendiniz için kilo verin klasik bir söz ama çok doğru
Yanlis yonlendirmek istemem bunyeden bunyeye degisiyor saglik ama bende kinoadaan cok fayda gordum bi ara:)Aynen ama yapmaliyim kendi sagligim icin yapmaliyim ve esimi gercekten cok seviyorum yapmaliyim
Evet kesinlikle ogrenciydim okulu bitirdim direkt evlendim is yok tabi aciktayim evde canim sikildikca spor yapmadim tatli yaptim yedim dogrusu bu sirf motive icin burdayim zatenSize neyin kilo aldırdığını biliyorsunuzdur.
Çok tipiktir hamur işi,şeker ve yağlı gıdaları yemeyin,
Hareketi de arttırın ve süresini uzatın.
Ben bu şekilde yaptım.
3 kg derken 5 kg verdim
Aynen benimde 25 kg vermem gerek net fazlasi var eksigi yok yani ben zaten hep balik etli bi bayandim ancak boyum uzun pek dikkat cekmiyordum ama simdi kiloda alinca cok iri oldum tabiricaizse pehlivan gibi ama gercekten rahatsizim ve insulin direncim var tatli ekmek uzak durmam gereken en onemli iki sey zor olsada yapmaliyim sanirimİnsan kiloluyken kendini sevip begenemioken karşı taraf hiç beğenmiyordur. Kendimden biliyorum şuan acliktan başım ağrıo 20 kilo vermem lazm. İradene sahip olman lazim şekerden uzak durman çok önemli . Şeker zaten en çok zorlayan şey ben resmen ağlıyorum inanki ağlıyorum tatlı krizlerinde. Allah yardımcın olsn inşallah kilo verirsin.
Duymustum onu denemekte fayda varYanlis yonlendirmek istemem bunyeden bunyeye degisiyor saglik ama bende kinoadaan cok fayda gordum bi ara:)
Ekmek önemli değilde tatlı konusu beni mahvediyor öldürüyor bitiriyor . Ama yüzüm aşırı sivilcelendi ve sanırım tatlidan yani artk tatlı beni her konuda etkilediği için bırakmam gerekior ve birakiorm :)Aynen benimde 25 kg vermem gerek net fazlasi var eksigi yok yani ben zaten hep balik etli bi bayandim ancak boyum uzun pek dikkat cekmiyordum ama simdi kiloda alinca cok iri oldum tabiricaizse pehlivan gibi ama gercekten rahatsizim ve insulin direncim var tatli ekmek uzak durmam gereken en onemli iki sey zor olsada yapmaliyim sanirim
Biliyorum :) arastirdim baya bi aslinda daha once cogu kes denedim kilo vermeyide pazartesi baslayip sali biten diyetlerdendi ama bu sefer farkli yapanlar nasil yapmissin bende basarabilirim gibi geliyorBunu kendine neden ve nasıl yapabiliyorsun?
25 kilo! Görüntüyü geçiyorum sağlık açısından düşün. Çocuk yapmak istesen kilodan dolayı da yapamayabilirsin kilo hamile kalmayı zorlaştırıyor.
Kesinlikle bir diyetisyene git yada başarabilirsen diyet yap.
Eşin için değil kendin için öncelikle bunu yapmayı iste. Bir vücuda bu kadar kiloyu yüklemek doğru değil. Bir sürü hastalık çıkar Allah korusun. Umarım istikrarlı bir şekilde kilo vermek için çabalarsın. Sitede diyet yapan bayanlar topik açmış orayı biraz araştır istersen :)
Evet 10 kilo daha aldigimi dusunuyorum birde hatta kisiden kisiyede degisiyor yani 15 kilo daha alirsam yerimden kalkamayabilirimGebe olunca da kilo alabileceğinizi düşünün, kat kat artacak ve malesef 25 kilo çok farkeder boyunuz kaç bilmiyorum ama yani insanın yüzü vücudu herşeyi değişir. Kendiniz için verin tamam ama kilo vermenin ailenize getireceği şeyleri bi düşünün. Spor salonuna gidin şekeri unu filan çıkarın çok sürmez bu şekilde bence
Biliyorum :) arastirdim baya bi aslinda daha once cogu kes denedim kilo vermeyide pazartesi baslayip sali biten diyetlerdendi ama bu sefer farkli yapanlar nasil yapmissin bende basarabilirim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?