• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edebilirmisiniz ?..

Ekmek önemli değilde tatlı konusu beni mahvediyor öldürüyor bitiriyor . Ama yüzüm aşırı sivilcelendi ve sanırım tatlidan yani artk tatlı beni her konuda etkilediği için bırakmam gerekior ve birakiorm :)
Umarim sizde basarirsiniz ben sivilceye falan raziyim 2 hafta surdurebilsem su diyeti sporu gerisi gelicek biliyorum :)

Merhaba arkadaslar buraya yazmamin nedeni artik caresizligimle bas edemiyor olmam 2.5 yillik evliyim bebegimiz yok esimle aramda iki yas var ve cok severek evlendik birbirimizi. Ancak son 7 aydir falan esimle arama tatsizliklar girdi nedeni ise dugunumden sonra kendimi salmam evet hata bende ancak bu gune kadar esimin tavirlarinin ailevi nedenlerden dolayi duygusal cokus oldugunu dusunuyordum bu gun tavirlarina dayanamayip patladim artik soyle dedim ne derdin var elimden geleni yapiyorum mutlu edebilmek icin gozunun icine bakiyorum dedim ben seni boyle sevmedim falan dedim sevmiyorsan soyle dedim seni cok seviyorum suphen olmasin dedi bende sorun ne diye sordugumda dugunden sonra aldigim 25 kilo oldugunu soyledi oldukca fazla biliyorum ama son 2.5 yildir neredeyse hic disari cikmadim. esimin isinden dolayi sehir disindayiz kimseyi tanimiyorjm desem yeri var o yuzden hele son 1 yilda iyice sistim artik eve kapandim kendimi saldim iyice ama esimle konustuktan sonra gercekten biseyler kafama dan dedi eskisi gibi kendime bakmak istiyorum ve kilo vermek kilo vermem icin bana yardim edebilecek olan arkadaslar ve bana destek olabilecek olan arkadaslar lutfen yardimlarinizi bekliyorum..
Canım benim eşim kiloya takmaz her halinle seviyorum felan yapar ama ben gene takardım ben de senin gibi farklı şehirdeyim ailemden bu benden kilo götürdü aksine hiç bise yemezdim eşim gelene kadar üzüntüden 40 ki rakamlara düştüm
Hamileyken 20 kilo aldım kirkim çıkana kadar çoğu gitmisti onunda benim bünyem çabuk veriyor kiloyu iki gebelik geçirdim ikisndede hemen verdim
yanlış anlama beni ama bu kadar salma Karatay diyetini yapsan

Yapabilirsin tabi ki. Bunun için aç kalmana gerek yok. Yemeklerde genelde sebze yemekleri yaparsan ve ekmeği kesersen,gayet de zatıflarsın.
Sabahları aç karnına maydanoz limon kürünü denemelisin. Çok faydalı hem sağlık açısından hemde kilo verme açısından iyi olur. Eşime sağlıkla ilgili bir probleminden dolayı uyguladık 15 günde 7 kilo vermiş :)
Sebze yemeklerini de sıkça yapmaya dikkat ettim.
Arastiracagim dedigniz kuru tavsiyenizi uygulayacagim bir yerlerden baslamak lazim artik bir yere kadar tavsiyeleriniz ve cevaplariniz icin de tesekkur ederim size :)

Merhaba arkadaslar buraya yazmamin nedeni artik caresizligimle bas edemiyor olmam 2.5 yillik evliyim bebegimiz yok esimle aramda iki yas var ve cok severek evlendik birbirimizi. Ancak son 7 aydir falan esimle arama tatsizliklar girdi nedeni ise dugunumden sonra kendimi salmam evet hata bende ancak bu gune kadar esimin tavirlarinin ailevi nedenlerden dolayi duygusal cokus oldugunu dusunuyordum bu gun tavirlarina dayanamayip patladim artik soyle dedim ne derdin var elimden geleni yapiyorum mutlu edebilmek icin gozunun icine bakiyorum dedim ben seni boyle sevmedim falan dedim sevmiyorsan soyle dedim seni cok seviyorum suphen olmasin dedi bende sorun ne diye sordugumda dugunden sonra aldigim 25 kilo oldugunu soyledi oldukca fazla biliyorum ama son 2.5 yildir neredeyse hic disari cikmadim. esimin isinden dolayi sehir disindayiz kimseyi tanimiyorjm desem yeri var o yuzden hele son 1 yilda iyice sistim artik eve kapandim kendimi saldim iyice ama esimle konustuktan sonra gercekten biseyler kafama dan dedi eskisi gibi kendime bakmak istiyorum ve kilo vermek kilo vermem icin bana yardim edebilecek olan arkadaslar ve bana destek olabilecek olan arkadaslar lutfen yardimlarinizi bekliyorum..
Evde ip atlayabilirsin. Bir gün ip atla, bir gün yürüyüş yap. Tam buğday ekmeği ile yemeğini ye. Pirinç pilavı, makarna, börek seyrek olarak ye. Bundan başka sıkı diyet yapma. normal yemeğini ye. Aç kalkma sofradan tabi aşırı da yeme. Çiğ yeşillik ye. Maydanoz, dereotu gibi. Bol su, acı türk kahvesi, yeşil çay iç. Bunlar metabolizmayı hızlandırır. Kararlı olursan zayıflarsın.

Canım benim eşim kiloya takmaz her halinle seviyorum felan yapar ama ben gene takardım ben de senin gibi farklı şehirdeyim ailemden bu benden kilo götürdü aksine hiç bise yemezdim eşim gelene kadar üzüntüden 40 ki rakamlara düştüm
Hamileyken 20 kilo aldım kirkim çıkana kadar çoğu gitmisti onunda benim bünyem çabuk veriyor kiloyu iki gebelik geçirdim ikisndede hemen verdim
yanlış anlama beni ama bu kadar salma Karatay diyetini yapsan
Benim esimde oyle diyordu dogrusu ama oda hakli 25 kilo cok fazla minyon bir bayanin kilosunun yarisindan fazla bir sure sonra oda biliyorum yerdiginden degil ama dayanamadi soyledi artik.. kendimi toparlamak icin burdayim ve fazla saldim biliyorum

Evde ip atlayabilirsin. Bir gün ip atla, bir gün yürüyüş yap. Tam buğday ekmeği ile yemeğini ye. Pirinç pilavı, makarna, börek seyrek olarak ye. Bundan başka sıkı diyet yapma. normal yemeğini ye. Aç kalkma sofradan tabi aşırı da yeme. Çiğ yeşillik ye. Maydanoz, dereotu gibi. Bol su, acı türk kahvesi, yeşil çay iç. Bunlar metabolizmayı hızlandırır. Kararlı olursan zayıflarsın.
Apartmanda oldugum icin ip pek mumkun degil ama yuruyusu elimden geldigince yapicam daha cok kardiyo platess zumba gibi seylere bakmayi dusunuyorum

Benim esimde oyle diyordu dogrusu ama oda hakli 25 kilo cok fazla minyon bir bayanin kilosunun yarisindan fazla bir sure sonra oda biliyorum yerdiginden degil ama dayanamadi soyledi artik.. kendimi toparlamak icin burdayim ve fazla saldim biliyorum
Herşey senin elinde yaparsın boyun kaç ,kilon kaç belkide hepsini vermen bile gerekmez canım üzme kendini ama azmet boy kilo orantı olsun yeter biz kadınlar istedikmi yapamayacağımız yok

Herşey senin elinde yaparsın boyun kaç ,kilon kaç belkide hepsini vermen bile gerekmez canım üzme kendini ama azmet boy kilo orantı olsun yeter biz kadınlar istedikmi yapamayacağımız yok
Boy 175 kilo 95 fazla bayaa ama olsun ben guveniyorum kendime kararlilik eksikti belki simdiye kadar ama simdi oldukca fazlasiyla kararliyim

Boy 175 kilo 95 fazla bayaa ama olsun ben guveniyorum kendime kararlilik eksikti belki simdiye kadar ama simdi oldukca fazlasiyla kararliyim
Maşallah boyuna ben Bi altmisla yarım dünya oluyom kilo alınca maalesef
Sen manken gibi olursun valla biraz ver gazla kendini saçını başını boya bakim yap

Maşallah boyuna ben Bi altmisla yarım dünya oluyom kilo alınca maalesef
Sen manken gibi olursun valla biraz ver gazla kendini saçını başını boya bakim yap
Boylu olunca bide kilo aldim pehlivan gibi oldum cok rahatsiz edici bir durum ama elimden geleni yapicam artik boya sevmiyorum dogalliktan yanayimda bi kestirsemmi bilemedim

Boylu olunca bide kilo aldim pehlivan gibi oldum cok rahatsiz edici bir durum ama elimden geleni yapicam artik boya sevmiyorum dogalliktan yanayimda bi kestirsemmi bilemedim
Oda güzel tabi ama değişiklikte o kadar iyi geliyor ki insana evde varmi bilmiyorum ama Bi baskul al orda azaldıkça hırs yaoarsin

Abovvv 25 kilo gercekten cok fazla daha bunun hamileligi var ilerde.. Ben bugune kadar en fazla 66.6 kiloya ciktim. Evelincede 57 58 falandim hic diyet yapmadim ama tartida 66.6 yi gorunce buna bir dur demem gerek dedim. Ve tam olarak olmasada karatay tarzi besleniyorum. Herturlu sekerli ve unlu yiyecegi hayatimdan cikardim. Ac kalmadan 6 kilo verdim 2 ayda.. sonrasindada bu tarz beslenmeye devam ediyorum ve kilom 60 61'e sabitlendi. Simdi ne aliyorum nede veriyorum. Instagram da saglikli yasiyoruz diye bi sayfa var bi bakin isterseniz baya faydali olur..

Yuruyus yapmakla baslayin işe hareket şart yavas yavaşda yemek duzeninizi gozden gecirin olmayacak sey degil birkac şeyi degistirseniz kilo vermeye baslarsiniz mutlaka

Bu kadar kilo almanız normal değil tabi yaşınız çok gencse öncelikle mutlaka bi doktora gidin ve tiroidlerinizi ölçtürün yoksa kilo vermek yerine diyettebile kilo alırsınız kendimden biliyorum birden hızlı kilo almaya başlayınca bi tuhaflik olduğunu anladim ve gittim hipotiroidi varmış ilaçla tam 1 buçuk yılda düzene girdi bu süre içinde diyet yaparak sadece kilomu koruyabildim düzene girdiginden beri diyetim işe yaramaya başladı ve vermeye başladım son 7 kilo kaldı bu arada karatay diyeti ile veriyorum araştırın derim aç kalmadan kilo veriyorum karatayla...

öncelikle bir kadın doğum uzmanına ve dahiliyeye gidip muayene olun bence hormonlarınız için.. direkt gidebiliyorsanız bir endokrin uzmanına da gidebilirsiniz. zamanında endokrin uzmanı dr eşliğinde 103 kg dan 78 kg a kadar düşmüştüm 1 sene içerisinde. boyum 1.71

öyle bir probleminiz yoksa karatay beslenmesi ve şeker orucu önerebililirim.. ideal kilonun üzerindeyken daha etkili oluyor ve gerçekten aç hissetmiyorsunuz..

Günaydınlar .. ben de kendimi bildim bileli hep kilolu biriydim öylemi daha zayıflayamam hep bı kiloda kalcam demiştim sonra arkadaşımın önerisi ile diyetisyenime başladım ilk basta çok zorlanıyor insan 1 ay geçtimi alışıyorsun diyet yapmak hosuna gidiyor çünkü kilo veriyorsun görüyorsun sakın pes etme :)

Açlığa tahammülünüz yoksa, kesinlikle Karatay diyeti hızlı kilo verdiriyor.

Hastalık vs durum olmadığı sürece sırf yemekten ve oturmaktan 25 kilo alsa eşim bendr soğurum.. ben almışsam o da soğusun.. az yiyin,net.

vaala gözlerim ayrıldı hani çocuk olsa hastalık olsa sözüm yok ama evde otur ve 25 kilo al
eeee ondan sonra kocam bana niye böyle davranıyor ,

Kuzum bu erkek milleti cok dis gorunuse onem veririr en kisasini soylim sana her yemekten iyice doymadan kalk mumkunse ekmek az ye bak birak demedim az ye ara ogunlerde salata meyve ye birde evde bolgecel calis karin bacak gibi cok degul 1 ayda hizlaca verirsin ama spor yap ev egzersizi yani cunki sarkarsin yuzun coker ve kesinle bol proteinli seyler ye et valik mercimek bunu atlama ki sagliklo zayiflarsin inan hizlica kurtulursun diyelimki diyeti bozdun dayanamadin yedin aksam sakin tok yatma hizli kilo aldirir...

Back
X