- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.684
- 158
- 40
- Konu Sahibi Sevgi261213
-
Sogumak gibi birsey soz konusu degil.. evet hakli ama buda bir gercek ben azmedersem ki su an cok guzel basladim ve devami gelicek inaniyorum 40 kilo yime veririm ama karakter degismez.. ben buraya motive olabilmek icin tanimasamda insanlardan destek alabilmek icin yazdim daha fazla uzulmek veya streslenmek icin degil..Hastalık vs durum olmadığı sürece sırf yemekten ve oturmaktan 25 kilo alsa eşim bendr soğurum.. ben almışsam o da soğusun.. az yiyin,net.
Boyle basari hikayeleri gercekten insani daha bi hizlandirip umutlandiriyor.. gercekten insana demekki bende yapabilirim dedirtiyor insulin direnciniz varmiydi peki?öncelikle bir kadın doğum uzmanına ve dahiliyeye gidip muayene olun bence hormonlarınız için.. direkt gidebiliyorsanız bir endokrin uzmanına da gidebilirsiniz. zamanında endokrin uzmanı dr eşliğinde 103 kg dan 78 kg a kadar düşmüştüm 1 sene içerisinde. boyum 1.71
öyle bir probleminiz yoksa karatay beslenmesi ve şeker orucu önerebililirim.. ideal kilonun üzerindeyken daha etkili oluyor ve gerçekten aç hissetmiyorsunuz..
Boyle basari hikayeleri gercekten insani daha bi hizlandirip umutlandiriyor.. gercekten insana demekki bende yapabilirim dedirtiyor insulin direnciniz varmiydi peki?
Kilo sadece yemekle olmuyor yalnız... siz gördüğünuz her kilolu insanı çok yediği için mi böyle zannediyorsunuz... Hastalık da kilo yapabilir kullanilan ilaçlarda... Konu sahibinin bilmiyorumNaaptın yaa 25 kg,
Şaka gibi.
Hiç mi görmedin bu kadar aldığını.
Yemeyeceksin arkadaşım başka yolu yok.
Az yemek çok spor,o kadar.
Ama diğer bir sürü kilolu gibi bahanelerin arkasına sığınma lütfen.
Spor dışarıda yapılmak zorunda değil.
Evde her türlü yaparsın yeter ki iste.
Kilolular bayılırlar bahane arkasına sığınmaya,Kilo sadece yemekle olmuyor yalnız... siz gördüğünuz her kilolu insanı çok yediği için mi böyle zannediyorsunuz... Hastalık da kilo yapabilir kullanilan ilaçlarda... Konu sahibinin bilmiyorum
Canım bu guruba katılırsan ve kuralları kabul edersen bizle beraber zayıflatabilirsinSogumak gibi birsey soz konusu degil.. evet hakli ama buda bir gercek ben azmedersem ki su an cok guzel basladim ve devami gelicek inaniyorum 40 kilo yime veririm ama karakter degismez.. ben buraya motive olabilmek icin tanimasamda insanlardan destek alabilmek icin yazdim daha fazla uzulmek veya streslenmek icin degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?