• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edebilirmisiniz ?..

25 kilo gerçekten çok fazla, 10 kilo olsa tamam eşin öküz diyeceğim ama demek ki görüntün ciddi değişmiş daha çocuk bile yapmamışsınız. bu hızla çocuk olunca da bir 20 kilo alırsın o zaman eşin evlenmeden önceki halini düşünüp üzülür tabiki de eşim değişti der..
hem eşin için hem kendin için kilo ver canım

Hastalık vs durum olmadığı sürece sırf yemekten ve oturmaktan 25 kilo alsa eşim bendr soğurum.. ben almışsam o da soğusun.. az yiyin,net.
Sogumak gibi birsey soz konusu degil.. evet hakli ama buda bir gercek ben azmedersem ki su an cok guzel basladim ve devami gelicek inaniyorum 40 kilo yime veririm ama karakter degismez.. ben buraya motive olabilmek icin tanimasamda insanlardan destek alabilmek icin yazdim daha fazla uzulmek veya streslenmek icin degil..

öncelikle bir kadın doğum uzmanına ve dahiliyeye gidip muayene olun bence hormonlarınız için.. direkt gidebiliyorsanız bir endokrin uzmanına da gidebilirsiniz. zamanında endokrin uzmanı dr eşliğinde 103 kg dan 78 kg a kadar düşmüştüm 1 sene içerisinde. boyum 1.71

öyle bir probleminiz yoksa karatay beslenmesi ve şeker orucu önerebililirim.. ideal kilonun üzerindeyken daha etkili oluyor ve gerçekten aç hissetmiyorsunuz..
Boyle basari hikayeleri gercekten insani daha bi hizlandirip umutlandiriyor.. gercekten insana demekki bende yapabilirim dedirtiyor insulin direnciniz varmiydi peki?

Boyle basari hikayeleri gercekten insani daha bi hizlandirip umutlandiriyor.. gercekten insana demekki bende yapabilirim dedirtiyor insulin direnciniz varmiydi peki?

insülin direncim yoktu ama kortizol hormonum yüksekti. insülin direnciniz mi var sizin? öyleyse bazı ilaçlar kullanılabiliyor yine insülinle baş etmenin en kolay yolu (bence) karatay:hamarat:

sonrasında üniversitede son senemde 86ya kadar çıktım yine gece ders çalışırken yemelerimle, sonra mezuniyet öncesi 4 ayda 68 e kadar düştüm o zamanlar.. biraz şok diyetle oldu ama..

evlendim d.k. hapı kullanırken sorun yoktu ama bıraktığım ay 10 kg aldım ve öyle hamile kaldım. 31 kilo da hamilelikte alıp 113 kg ile doğuma girdim:eek: kızım 2 bucuk yaşında hamile kaldığım kiloya düştüm karatay beslenmesi ve şeker orucuyla (tabi bu 2 buçuk sene de kilo verme çabasıyla geçmedi 1 sene sonunda 93-94 lerdeydim, bu yaz başında yeniden başladım şu sıra ara vermiş durumdayım yeniden başlayacağım ama) şimdiki hedefim en azından 72-73 olmak 38 beden oluyorum o kiloda zaten.

Naaptın yaa 25 kg,
Şaka gibi.
Hiç mi görmedin bu kadar aldığını.
Yemeyeceksin arkadaşım başka yolu yok.
Az yemek çok spor,o kadar.
Ama diğer bir sürü kilolu gibi bahanelerin arkasına sığınma lütfen.
Spor dışarıda yapılmak zorunda değil.
Evde her türlü yaparsın yeter ki iste.
Kilo sadece yemekle olmuyor yalnız... siz gördüğünuz her kilolu insanı çok yediği için mi böyle zannediyorsunuz... Hastalık da kilo yapabilir kullanilan ilaçlarda... Konu sahibinin bilmiyorum

Kilo sadece yemekle olmuyor yalnız... siz gördüğünuz her kilolu insanı çok yediği için mi böyle zannediyorsunuz... Hastalık da kilo yapabilir kullanilan ilaçlarda... Konu sahibinin bilmiyorum
Kilolular bayılırlar bahane arkasına sığınmaya,
Hasta olsaydı mutlaka ama mutlaka söylerdi.
Bu yaşıma kadar da boş gelmedim ben sadece yemekle kilo alınacağını zannedecek kadar,
Ayrıca doktor bir arkadaş, ilaçların da arkasına sığınmayın diye hastalarını uyarmışlığı var,
O hastalık ve ilaçlar kilo alımına müsait hale getirir vücudu fakat az yiyip spor da yapınca kontrol altına alınıyor kilo demişti.
Sonuç,hep bahane hep bahane.
Konu sahibi de ayrıca ben değilim,varsa fikriniz ve yorumunuz ona bildirin,böyle polemik oluyor.

Sizin bey hiç değişmedi mi? Değişmediyse siz almış başını gidiyorsunuz .amannn bu erkeklerde ne çok şey istiyor yahu .

Şuan güncel kilonuz ve boyunuz ne ? Söylerseniz daha iyi Yardımcı olunabilir çok yüksek kilodaysanız ona göre fikir verilmesi gerekir bence. Benim fikrim önce bütün sağlık kontrollerinizi yaptırın. Daha sonra Yağ ölçümü,metabolizma hızı,metabolizma yaşı vs onları ölçtürün. Maddi durumunuz el veriyorsa iyi bi diyetisyene gidin. Evde yapmayın sporu mümkünse spor salonunda yapın. Çünkü evde yapılan spor bazı kişilerde 2 3 gün yapılıp bırakılıyor. Ama para verilince en azından para verdim gitmem lazım gibi bi düşünce oluşuyor. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ankaradaysanız diyetisyen ve spor salonu olarak yardımcı olabilirim. Kendinizi görmek istediğiniz şekli kiloyu her gün düşünürseniz de ben çok yardımcı olacağını düşünüyorum insan daha hırs yapıyor

Bu arada bana özelden yazarsaniz size 5 günlük bi detoks programı önerebilirim. Çok iyi bi diyetisyenin baya parayla yaptığı bi liste. En azından sizin için bi başlangıç olur. Başlangıç olarak da size mide küçültme ve kilo verme açısından baya yardımcı olur. Ben kendim için alıp hamile olduğumu öğrenince yapamamıştım size kısmet olsun :) sizinde hayırlı haberlerinizi alırız inşallah burdan daha sonrasında :)

kilo aşırı dışarı mutlaka çıkın kimsenin sizi tanımaması daha iyi rahat rahat haraket edebilirsiniz elma sirkesi sabahları limonlu su içebilirsiniz ama hiçbirşey sporun yerini almaz kendiinize bir antranör tutun mutlaka spor yapın çok yemeyin mesela 1 saat spor yaptıysanız yedikleriniz yaktığın yağdan fazla olmasın oruç tutun kısa yoldan nefsinize hakim olun büyüyen mide büyümek küçülen mide küçülmek ister ilk günler oruçla başlayın bünyedeki atıkları temizleyip düzenli spora başlayın antranörle kesin kesin konuşun sizin salmanıza izin vermesin ayrıca bu kadar kiloyla vücudunuza zarar vermeden bilinçli bir şekilde spor yapın ki sakatlanmayın bu arada diyet listesine katılmıyorum çünkü herkesin bünyesi farklı spor olmadan olmaz deneyip görebilirsiniz

bu arada ne kullanılan ilaçlar ne başka birşey siz kaslarınızı yeteri kadar çalışrıp spor yapıyorsanız vücut yağ tutmaz

güçlü olun siz eski hallerinizi hatırlayın eskiden o ince belinizi aradığınız güç sizin içiniz de bu arada çok tatlıya düşkünseniz kuru yemiş yiyin kuru üzüm kayısı özellikle tatlı ihtiyacını giderir bünyeyi temizler herşeyden yeteri kadar dediğim gibi sporda yaktığınızı daha fazla yiyerek maf etmeyin spor ve boğazı tutarak başarırsınız ilklerde kolay olmucak ama bi tartı edinin o 25 kiloyu nasıl çatır çatır verdiğinizi gözlemleyin vücudunuz bazen aşırı şekilde hamur yada tatlı şeyler ister ancak vermemek de olmaz onun için bi puaça bir haftada yada kuru yemiş gibi ödüllendirin çünkü kilo vermek piskolojik savaşa girer kendinizi tatmin edin bi yerde aşırıya kaçmadan

Kardeş ne ettin sen ?
2.5 yılda 25 kilo,
5 yılda 50 kilo.. :confused:
acilen yemek yemeyi bırakmalısın :spor:

Sogumak gibi birsey soz konusu degil.. evet hakli ama buda bir gercek ben azmedersem ki su an cok guzel basladim ve devami gelicek inaniyorum 40 kilo yime veririm ama karakter degismez.. ben buraya motive olabilmek icin tanimasamda insanlardan destek alabilmek icin yazdim daha fazla uzulmek veya streslenmek icin degil..
Canım bu guruba katılırsan ve kuralları kabul edersen bizle beraber zayıflatabilirsin
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38606/page-22803#post-53399991

Sadece çok yemekle kilo alınmadığını ifade ettim.. Bazı ilaçlar yapıyo ne yazık ki mesela bazi depresyon ilaclari hastalıklarda tabi.. konu sahibi içinde söylemedim.. genelleme yaptım. . Çok yediği halde zayıf kalanlarda var mesela hareketli olduklarından yada bünye meselesi bilemiyorum... ama kilo alımı sadece çok yemekten olmuyo..

Eşiniz sizin dış görünüşünüze bu kadar taktığına göre inanılmaz fit, cool giyinimli ve baklava sahibi sanırım.

Back
X