Yaptiklarimin cezasini mi cekiyorum

Tamam sen hatalı olabilirsin ama eşinin de bekar adam gibi facebookta karıya kıza bakması bana çok da normal bir davranış gibi gelmedi. Ve sana suan eve gelme demesi de çelişkili insanın aklına bin türlü şey geliyor. Bana kalırsa eşinin yanına git oturun konuşun. Bir orta yolu bulmaya çalışın..

Evet oldu özellikle onlarin memleketinde problem oldu. Burda ailem onlari zorlamadilar tum es dostlari sasirdi bile. Aslinda eşime degil ailesine kizginim orda yasananlar için esimin suçu yok hakikaten annesi kendi dugunumde resmen hizmet ettirdi bana kaynanalik yapti ve benim annemle hic ilgilenmedi. Esimde annesine dedi ki keske bana bunu yasatmasaydinda beni burda ölü bulsaydin misafirinle ilgilenmedin karimi zorladin diye kizmisti kaynanamda sonra beni arayıp güya Özür diledi iste.
Aynı şeyleri hatta daha fazlasını bizde yaşadık canım benim kaynanam da hic ilgilenmedi annemle ailemle ailem baska bi tanıdıkta kaldı dugun gecesi falan . Herneyse yaklaşık olarak benzer seyler yaşamışız o yüzden kendini bu kadar suclama esin gercekten adam gibi adamsa bu çektiklerinin hatırına yuvanıza bi sans verir sakince bekle cnm kendini bu kadar yıpratma belli ki sen de cok yipranmissin

Merhaba hanimlar

10 aylik evliyim ve bu 10 ayi esime zehir ettiğimi anladim :KK43: kisa surede tanisip evlendik yani 6 ay icersinde. Sagolsun bir dedigimi iki etmedi. Ama ben ufak hatalari hic affetmedim hep küstüm sirtimi dondum o hep benimle konustu bir dedigimi iki etmedi. Aileme hep saygili davrandi. Bense onun ailesi baska sehirde olmasina rağmen düğün mevzularini acip durdum istemedim ailesini. Esim beni poh pohladigi icin simardim tabi hep dik baslilik yaptim birde ailemin beni simarik ve yuksek egoyla buyutmeside bir etkendi.

Ramazan ayinda esim artik hafiften tasmaya basladi. Ben yine bagirdim tabi erkek gibi karsi geldm. Baska sehre tasindik daha 20 gün oldu. Ben orda da yalnizliktan sardim kocama onla ugrastim o da bana yuz vermeyince iyice kotu oldum. Gecen cumartesi ailemin yanina gonderdi az ozleyelim birbirimizi dedi.tamam dedim geldim ama ondan ayrilmadan once ozur diledim ondan cok hata yaptim dedim affet beni evliligi yeni yeni anladm cok hataliyim seni seviyorum dedim duzelicem dedim.tabi esim sustu.
Gecen aksam esimin facebooktan aramalarina baktim bir kac tane kiz profili aramis ben tabi cok sinirlendim. İlk başta susuyim deniyim takip ediyim dedim ama yapamadim aradim onu beni baskalarina bakarak aldatiyor musun dedim. Aldatmiyorum sadece profil baktim yeter dedi ayrilalim dedi.
Yani esim suanda ciddi ciddi ayrilmak istiyor. Bu arada gebelik testi yaptirdm cift cizgi cikmisti kanda ise bebek cikmadi. Kan tahlili sonucunu daha soylemedim. Bebek olmazsa ayriliriz dedi dusman olmadan güzelce ayrilalim dusun tasin dedi.
Bende dun annesini aradim esimi seviyorum buyugumsunuz yardim edin dedim ben hatalarimi kabul ediyorum dedim. Kaynanamda ben konusurum inş beni dinler falan dedi ama kocam dedigim dedik bir insan. Ve dun gece esimden defalarca ozur diledim ayrilmayalim boyle bitmesin dedim baska kizlara bakamazsin dedim. Sadece merakti baktim ama asla o kizlari ekleyip konusmadim dedi.

Sizce ne yapayim ben ya..onun son yaptigini kabullenemiyorum. Ama bir yandan diyorumki ciksam gitsem yanina ayrilmicam senden desem.. ya da şu süreçte aramasam mi onu ve aramazsam benden sogur mu ayy kafam cok karisik. Ben evliligimizi mahvettim ya hakettim mi ben simdi bunu :KK43:
Sende kendimi gördüm bir an :) Seni korkutmak, pişman etmek icin yapıyordur. Bir hata yapıp abartmışsın. O da sana dersini vermek istemiş. Gidip sensiz yapamam moduna girersen barışır ama bundan sonra ezilen hep sen olursun. Bence sen, eşine sen bilirsin istiyorsan bosanalım de. Bir müddet daha ailende kal. Esini hic arama sorma. Geri adım atar illaki. Bosanmakta kararlıysa da yalvar yakar duruma düşme. Ciddiyse geri adım atmaz zaten. Bir kac kere ozur diledin ve hatanı kabul ettin sanırım. Daha da üsteleyip iyice şımartmanın manası yok canım. Barışırsanız (ki bu dediklerimi yaparsan büyük ihtimalle barışırsınız) bir daha aynı hataları yapmazsın. Barışmazsa da boşver. Yolcuyu yolundan döndüremezsin...

Kaynanalara kızıyoruz bizi bezdirdikleri için ama böyle gelinleri de anca böyle kaynanalar paklar.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah eşiniz sizi affeder mutlu yaşarsınız.

Adamın çok sevdiği özel bisey varmı. Gerçekten onu sevdigini,değer verdiğini gösterecek birşey. Bi ara sana söylemiştir ama zamn geçmiştir üstünden. Onu yap yada şöyle. Git evine bencede. Durust ol adama. Onu sevdigini ve kaybetmek istemediğini göster.gözlerinin içine bakarak soyle. Sakin ol. Sinirlenme alttan al.ve biraz pohpohla adamı.hasret kalmıştır bu tarz şeylere ve sicakliğa. Sözlerin bitince sıkıca kucakla. Hakkınızda hayrlisi..

Aynı şeyleri hatta daha fazlasını bizde yaşadık canım benim kaynanam da hic ilgilenmedi annemle ailemle ailem baska bi tanıdıkta kaldı dugun gecesi falan . Herneyse yaklaşık olarak benzer seyler yaşamışız o yüzden kendini bu kadar suclama esin gercekten adam gibi adamsa bu çektiklerinin hatırına yuvanıza bi sans verir sakince bekle cnm kendini bu kadar yıpratma belli ki sen de cok yipranmissin

Aileme geldim geleli daha dün anlattim uzulmesinler diye. Bir yandan bana cok kizdilar sinirliysen doktora git dediler. Ama esimede kizdilar gecmiste bazi hatalari oldu ailem biraz hatali görüyor eşimi. Daha 20 gun once sehir degistirerek tasindik cok masrafimiz oldu resmen birikimimiz gitti simdide yol masraflari diger ay kurban bayrami hem kurban hem yine yol masrafi ev kirada bekarlığinda yaptigi gibi kendini dusunmeyip ailesine para yedirmeye gidiyor. Daha evimize tasinali mutfak alisveris yapamadik bir yigin eksik var. Bekarlik hayati 5 senelik memurlukta kendine varya abartmiyorum kurus para koymamis ailesine 5 sene boyunca memur maasini yedirmis. 10 aydir evini barkini dusunurdu ama simdi ankaraya tasinali surekli ailesinin yanina aksaraya gidecegini söylüyor bir de bu sıkıntım var. Bunu benden kaynakli oldugunu soyluyor evlenince ailesine daha düşkün olmus beyimiz benim yuzumdenmis

Adamın çok sevdiği özel bisey varmı. Gerçekten onu sevdigini,değer verdiğini gösterecek birşey. Bi ara sana söylemiştir ama zamn geçmiştir üstünden. Onu yap yada şöyle. Git evine bencede. Durust ol adama. Onu sevdigini ve kaybetmek istemediğini göster.gözlerinin içine bakarak soyle. Sakin ol. Sinirlenme alttan al.ve biraz pohpohla adamı.hasret kalmıştır bu tarz şeylere ve sicakliğa. Sözlerin bitince sıkıca kucakla. Hakkınızda hayrlisi..

Dun aksam aradığım da gelme birakta ozleyim seni dedi ya hafta sonu gectikten sonra gidicem. Aramayida düşünmüyorum. Hep gunlerdir ben ariyorum hic o aramiyor. Ilk geldigim gun otobusten indin mi falan diye aradi. İkinci gunde hastane isim vardi onun icin aradi. Daha sonra gece 10 lara kadar bekledim hic kendi aramadi hep ben aradim Sogumasin benden diye. Pazartesi sessizce gidip sessizce surpriz yapsam mi acaba

Sende kendimi gördüm bir an :) Seni korkutmak, pişman etmek icin yapıyordur. Bir hata yapıp abartmışsın. O da sana dersini vermek istemiş. Gidip sensiz yapamam moduna girersen barışır ama bundan sonra ezilen hep sen olursun. Bence sen, eşine sen bilirsin istiyorsan bosanalım de. Bir müddet daha ailende kal. Esini hic arama sorma. Geri adım atar illaki. Bosanmakta kararlıysa da yalvar yakar duruma düşme. Ciddiyse geri adım atmaz zaten. Bir kac kere ozur diledin ve hatanı kabul ettin sanırım. Daha da üsteleyip iyice şımartmanın manası yok canım. Barışırsanız (ki bu dediklerimi yaparsan büyük ihtimalle barışırsınız) bir daha aynı hataları yapmazsın. Barışmazsa da boşver. Yolcuyu yolundan döndüremezsin...

Haftasonu gitsin ailesinin yanina. Umarım onlar doldurmazlar kotu taraflı. Icimde korkuda var bir kac gun sonra arayip ayrilcam dersede korkuyorum sensizlige alistim falan derse dayanamam. Olmadi pazartesi gidip sürpriz mi yapsam adam yarin icin sakın gelme dedi..

atla evine git
güler yüzle eşini işten gelince karşıla
sevdiği yemekleri yap
ayrılıktan falan hiç bahsetme
bu konuşmaları hiç açma
adama huzur dolu bir ev ver
çok özlediğini sık sık dile getir
sıkı sıkı sarıl öp eşini
senden bi dk bile uzak kalmak istemiyorum falan de

Annem hep der ki evlililgin ilk yılı kadin susacak. Erkek guven ve huzuru evinde bulacak. Eger oyle olursa erkek te kadini oyle el üstünde tutar ve baglanir ki kadin soz tuttug7 icin oldugunu bioe anlamaz.
Sonra ikisi de birbirini tanir bilir guvenir saygilarini katbetmez sevgileri artar der.
Sanirim aileler sadece surekli konustugumuz gibi erkekleri kiskirtmiyor. Kiz cocuklarinin aileleri de evliliklerinde daha sakin olmalari yönünde destek vermeliler..

Annem hep der ki evlililgin ilk yılı kadin susacak. Erkek guven ve huzuru evinde bulacak. Eger oyle olursa erkek te kadini oyle el üstünde tutar ve baglanir ki kadin soz tuttug7 icin oldugunu bioe anlamaz.
Sonra ikisi de birbirini tanir bilir guvenir saygilarini katbetmez sevgileri artar der.
Sanirim aileler sadece surekli konustugumuz gibi erkekleri kiskirtmiyor. Kiz cocuklarinin aileleri de evliliklerinde daha sakin olmalari yönünde destek vermeliler..

Bu kızımızın ailesi de kışkırtmış.
Ailesiyle sıkıntılarını paylaştıktan sonra hemen o da şunu yaptı bunu yaptı diye kızlarını üste çıkarmaya çalışıyorlar bence..
Evlenmeden önce parasını nereye harcadığı kimseyi ilgilendirmez ayrıca..
Herkes herkesin profiline bakıyor bunda da abes bişi göremiyorum ben.

Bu kızımızın ailesi de kışkırtmış.
Ailesiyle sıkıntılarını paylaştıktan sonra hemen o da şunu yaptı bunu yaptı diye kızlarını üste çıkarmaya çalışıyorlar bence..
Evlenmeden önce parasını nereye harcadığı kimseyi ilgilendirmez ayrıca..
Herkes herkesin profiline bakıyor bunda da abes bişi göremiyorum ben.

Ailem banada kızıyor psikologa git,esine cevap verme alttan al diyorlar. Ona yaptiklarimi desteklemiyorlar elin oglu seni cekmez dedi annem. Ama esim resmen ne dedi biliyor musun gelirsen evde tek kalirsin ben ailemin yanina gidicem dedi. Ve biz o sehre tasinali 20 gun oldu kimim kimsem yok 2 gece evde nasil tek kalirim

Suçladığı konular baska şeyler. Ve ben hakikaten degismek istiyorum insallah basaririm diye dua ediyorum burdaki arkadaslardanda nasihat istiyorum

Ailem banada kızıyor psikologa git,esine cevap verme alttan al diyorlar. Ona yaptiklarimi desteklemiyorlar elin oglu seni cekmez dedi annem. Ama esim resmen ne dedi biliyor musun gelirsen evde tek kalirsin ben ailemin yanina gidicem dedi. Ve biz o sehre tasinali 20 gun oldu kimim kimsem yok 2 gece evde nasil tek kalirim

Suçladığı konular baska şeyler. Ve ben hakikaten degismek istiyorum insallah basaririm diye dua ediyorum burdaki arkadaslardanda nasihat istiyorum
canim sinirli biri oldugunu dusunmuyorm cunki sana yazilan yorumlara da qayet olqun cevap vermisin sadece bir az asiri sevgiden simarmak olmus senin ki bence esin seni seviyorsa na kadar yorulsada senin artik pisman oldugunu gorup bu bosanma fikrinden vaz gecer sen onu ikna etmeye calis sabrli ol bence af eder seni yok eger yine bosanalim dese yapacak bir sey yok dimek ki adam cok ters biri ve eger boyle koparib atiyorsa yapicak bir sey yok amma sen yiende pes etem ikna etmeye calis

bıraz zaman verın kendınıze zaten duzelır bu kadar basıt olaylardan evlılık bıtmez...

Ne bicim yorum yapiyorsun sen ya kiz burda derdini dokmus sen kalkip ne yaziyorsun kiz zaten pisman olmus hangimiz hata yapmiyoruz ki bu hayatta onemli olan tekrarlamamak hem kalkipta bosancak kadsar bisey yapmamis o adamda ascik ceksin nazini evlilik bu cocuk oyuncagi degil 10 ayda biktiysa ohooo belliki evlilige ikiside alisamamis ve alismak zaman alir bu cok normal nasil duzeltceni yazacaginiza hemen insallah ayrilir falan ayip cok ayip
Katılıyorum. Okuyunca şok oldum. Ne tuhaf insanlar var!

Eşin yumuşamış zaten kesin affeder. Tabi gönlünü al mutlaka. 10 ay kapris çektiyse zaten seni görünce dayanamaz affeder. :KK60:

yazılanları hep okumadım.. ama hatalısın bunu sende biliyorsun... eşin giderim demiş ama gidemez eminim.. konuşmak yetmez bazen.. eşin seni bukadar çekmişse çok seviyor demektir... git sarıl dokunmak herşeyden etkilidir bazen.. kim hata yapmıyor ki.. sende yapmışsın.. düzelmen şart.. bırakın insanların ailesiyle uğraşmayı.. düğün geldi geçti.. insanın evindeki huzurundan daa değerli ne var...
valla kalk git sarıl sıkıca.. öp kocaman.. Konuşma anlatma.. sorgulama.. sadece evde ol.. gitmesine izin verme bence sadece huzura ihtiyacınız var..

Pazar izinliyse mutlaka şimdiden git bence. Başbaşa zaman geçirirseniz senin için daha kolay olur. Ya da izin gününe göre ayarlarsan daha iyi olur diye düşünüyorum

X