Yaptiklarimin cezasini mi cekiyorum

Kocami taniyamiyorum. yalniz birakmamam lazim. Yalniz biraktim adam ailesinin yaninda sevmiyorum dedi. O bana gelme desede gideyim diyorum

git tabi.
boyle isler telefonda cozulmez aksine arap sacina doner.
sevdigi yemek mi olur tatli kurabiye mi olur artik neyse annenlerin evindeyken guzelce hazirla.
yarin git yanina..
sakin sakin sensiz olurum duzelicem su bu konularina girme ilk anda..
normal davranmaya calis,yaptiklarini cikart,yaninda cay ister misin de mesela..
sonrada onun tavrina gore iletisim kurarsin..
baktin kavga etme taraftari,benim uykum var izninle ben yatayim sonra konusalim olur mu de..
yok tam tersi sana saskin saskin bakiyor ama konusacak sey bulamiyor,komedi filmi izlemeyi teklif et mesela..biz dun esimle baya gulduk dugun dernek izlerken :KK45:

eşinin profillere bakması kısmına kesinlikle hak vermiyorum, o onun hatası; bahanesi de olamaz.. ama adamın bezmesini cok iyi anlıyorum.. zira tum sevecenligime, iyiliğime ragmen karsımda bana dunyayı zehir eden bi eş(!) vardı.. sonuc ne oldu? birike birike, yapılan haksızlıklar o sevgiyi iterek içimde kendine yer açtı da açtı.. ve en sonunda da mahkemede aldık solugu.. eski eşim de özürler, sözler, yeminler.. ama guven tek kullanımlıktır.. 1 yıl evli kaldık yaklasık; bu az bi süre değil, fazlasıyla tanımıştım ben onu artık.. sizde de 10 ay olmuş, eşin artık senin karakterinin bu oldugunu, degişmeyecegini düşünüyor olabilir.. meraktan soruyorum; siz ve sizin gibilerin derdi nedir? ne istiyosunuz? madem ne olsa mutlu olmayacaksınız, niçin evleniyorsunuz?

Normalde esinize baska profillere baktigi icin kizardim, sonucta aranizin bozuk olmasi bunu hakli cikarmiyor. Ama esiniz daha o zaman sizi gozden cikarmis, son bir kivilcimi bekliyormus. Onun gozunde bu evlilik bitmis ki artik baskalarini degerlendirmeye almis.

Keske olaylar bu raddeye gelmeden hatanizi anlasaydiniz. Sonucta ne kadar sevse de karsinizdaki bir insan.

Kocami taniyamiyorum. yalniz birakmamam lazim. Yalniz biraktim adam ailesinin yaninda sevmiyorum dedi. O bana gelme desede gideyim diyorum
Git istersen bilemedim ne düşünüyor...O kadın olsa illa git derdim de.

eşinin profillere bakması kısmına kesinlikle hak vermiyorum, o onun hatası; bahanesi de olamaz.. ama adamın bezmesini cok iyi anlıyorum.. zira tum sevecenligime, iyiliğime ragmen karsımda bana dunyayı zehir eden bi eş(!) vardı.. sonuc ne oldu? birike birike, yapılan haksızlıklar o sevgiyi iterek içimde kendine yer açtı da açtı.. ve en sonunda da mahkemede aldık solugu.. eski eşim de özürler, sözler, yeminler.. ama guven tek kullanımlıktır.. 1 yıl evli kaldık yaklasık; bu az bi süre değil, fazlasıyla tanımıştım ben onu artık.. sizde de 10 ay olmuş, eşin artık senin karakterinin bu oldugunu, degişmeyecegini düşünüyor olabilir.. meraktan soruyorum; siz ve sizin gibilerin derdi nedir? ne istiyosunuz? madem ne olsa mutlu olmayacaksınız, niçin evleniyorsunuz?
Keşke sen de birkez şans verseydin..Sevgin bitmese şans verirdin..Bitmemesi de mümkün oluyor...Bazen eksikleriyle seviyoruz...

6 ayda Evliliği bu hale getirmişsin hatalısın hatanıda anlamışsınız ama bundan sonra devam edersen birkaç sene o kızların profiline baktın diye hayatı zehir edersin senin tarzın bu bence, değişebilir misin???

6 ayda Evliliği bu hale getirmişsin hatalısın hatanıda anlamışsınız ama bundan sonra devam edersen birkaç sene o kızların profiline baktın diye hayatı zehir edersin senin tarzın bu bence, değişebilir misin???

Düşündüğün sekilde davranmamak icin elimden geleni yapicam insallah. Yeterki evliligimiz henuz bitmesin

Esinize hayati zindan etmissiniz ama gene bos birakmayin arayip sorun halini hatrini ayrilmak istemediginizi soyleyin oda vazgecemez sizden eminim allah yardimcin olsun

Keşke sen de birkez şans verseydin..Sevgin bitmese şans verirdin..Bitmemesi de mümkün oluyor...Bazen eksikleriyle seviyoruz...
yasadıklarımın ne kadarı hakkında bilgi sahibisin ki tulipa? çabalamadan bırakacak biri oldugumu dusundugune göre; hiç..
eski eşime zamanında olan sevgimi de sorgulamaya gerek yok artık.. cok severek evlendim, cok cabaladım, hatta cırpındım.. kıymet bilmedi, kaybetti o sevgiyi, tamamen.. Allah a cok sukur sağ cıktım ben o enkazdan.. tek bi pişmanlık olmadan; Allah ın izniyle..

Bu sorunun cevabını bende o kadar merak ediyorum ki, insanlar karşıdakinin alttan aldığı icin hep ayni kalacağını sanıyorlar
ve bu yuzden de sanslarını zorlayabildikleri kadar zorluyorlar.. sonucta da bu hale elleriyle düsüyorlar.. kimseyi suclamasınlar.. kıymet bilmemenin, sukretmemenin neticesi bunlar genelde..

Merhaba hanimlar

10 aylik evliyim ve bu 10 ayi esime zehir ettiğimi anladim :KK43: kisa surede tanisip evlendik yani 6 ay icersinde. Sagolsun bir dedigimi iki etmedi. Ama ben ufak hatalari hic affetmedim hep küstüm sirtimi dondum o hep benimle konustu bir dedigimi iki etmedi. Aileme hep saygili davrandi. Bense onun ailesi baska sehirde olmasina rağmen düğün mevzularini acip durdum istemedim ailesini. Esim beni poh pohladigi icin simardim tabi hep dik baslilik yaptim birde ailemin beni simarik ve yuksek egoyla buyutmeside bir etkendi.

Ramazan ayinda esim artik hafiften tasmaya basladi. Ben yine bagirdim tabi erkek gibi karsi geldm. Baska sehre tasindik daha 20 gün oldu. Ben orda da yalnizliktan sardim kocama onla ugrastim o da bana yuz vermeyince iyice kotu oldum. Gecen cumartesi ailemin yanina gonderdi az ozleyelim birbirimizi dedi.tamam dedim geldim ama ondan ayrilmadan once ozur diledim ondan cok hata yaptim dedim affet beni evliligi yeni yeni anladm cok hataliyim seni seviyorum dedim duzelicem dedim.tabi esim sustu.
Gecen aksam esimin facebooktan aramalarina baktim bir kac tane kiz profili aramis ben tabi cok sinirlendim. İlk başta susuyim deniyim takip ediyim dedim ama yapamadim aradim onu beni baskalarina bakarak aldatiyor musun dedim. Aldatmiyorum sadece profil baktim yeter dedi ayrilalim dedi.
Yani esim suanda ciddi ciddi ayrilmak istiyor. Bu arada gebelik testi yaptirdm cift cizgi cikmisti kanda ise bebek cikmadi. Kan tahlili sonucunu daha soylemedim. Bebek olmazsa ayriliriz dedi dusman olmadan güzelce ayrilalim dusun tasin dedi.
Bende dun annesini aradim esimi seviyorum buyugumsunuz yardim edin dedim ben hatalarimi kabul ediyorum dedim. Kaynanamda ben konusurum inş beni dinler falan dedi ama kocam dedigim dedik bir insan. Ve dun gece esimden defalarca ozur diledim ayrilmayalim boyle bitmesin dedim baska kizlara bakamazsin dedim. Sadece merakti baktim ama asla o kizlari ekleyip konusmadim dedi.

Sizce ne yapayim ben ya..onun son yaptigini kabullenemiyorum. Ama bir yandan diyorumki ciksam gitsem yanina ayrilmicam senden desem.. ya da şu süreçte aramasam mi onu ve aramazsam benden sogur mu ayy kafam cok karisik. Ben evliligimizi mahvettim ya hakettim mi ben simdi bunu :KK43:
Eh yani yaptıklarının hatasını çekiyosun

X