Yaptiklarimin cezasini mi cekiyorum

Hatalarini kabul etmen ve duzelmesi icin cabalaman guzel birsey. Evet o altran aldikca sen simarmissin. Ama ne bileyim sanki hala umut var gibi bana gore. Ona guzel bir surpriz yapabilirsiniz. Sasirtabilirsiniz onu. Gonlunu almak kolay olmayabilir ama hatalarinizi tekrarlamamak kaydiyla bunu basarabilirseniz eger belki yeniden baslarsiniz.

Yaa haftasonu ailesinin yanina gidecek.. o gitmeden gitsem mi ne yapsam daha cok kizdirir miyim bilmiyorum

canım yanına git onun o gerekli sabrı göstermiş şimdi sıra sende. git ve ona sevgini göster. hep mutlu olun sonra :)

canım bende azıcık sana benziyorum. bende çok gurulu, kaprisliyim, küserim falan ama ben nerede duracağımı biliyorum ve uzatmıyorum ve haksızsam özür dilemeyi biliyorum, tutarsız davranmıyorum. sen değişmezsin ben zannetmiyorum, huylu huyundan vazgeçmez. ancak törpüleyebilirsin. şu an bende evine git derim. eşin sensizliğe alışmasın.eşine dürüst davran huyunun bu olduğunu onu çok sevdiğini, onun için sevmediği yönlerini törpüleyeceğini elinden geleni yapacağını, evliliğinize son bir şans vermesini iste. ikna etmek için elinden geleni yap. bi de eşinin burcu ne çok merak ettim ???

Esim oglak ben balik burcuyum

Merhaba hanimlar

10 aylik evliyim ve bu 10 ayi esime zehir ettiğimi anladim :KK43: kisa surede tanisip evlendik yani 6 ay icersinde. Sagolsun bir dedigimi iki etmedi. Ama ben ufak hatalari hic affetmedim hep küstüm sirtimi dondum o hep benimle konustu bir dedigimi iki etmedi. Aileme hep saygili davrandi. Bense onun ailesi baska sehirde olmasina rağmen düğün mevzularini acip durdum istemedim ailesini. Esim beni poh pohladigi icin simardim tabi hep dik baslilik yaptim birde ailemin beni simarik ve yuksek egoyla buyutmeside bir etkendi.

Ramazan ayinda esim artik hafiften tasmaya basladi. Ben yine bagirdim tabi erkek gibi karsi geldm. Baska sehre tasindik daha 20 gün oldu. Ben orda da yalnizliktan sardim kocama onla ugrastim o da bana yuz vermeyince iyice kotu oldum. Gecen cumartesi ailemin yanina gonderdi az ozleyelim birbirimizi dedi.tamam dedim geldim ama ondan ayrilmadan once ozur diledim ondan cok hata yaptim dedim affet beni evliligi yeni yeni anladm cok hataliyim seni seviyorum dedim duzelicem dedim.tabi esim sustu.
Gecen aksam esimin facebooktan aramalarina baktim bir kac tane kiz profili aramis ben tabi cok sinirlendim. İlk başta susuyim deniyim takip ediyim dedim ama yapamadim aradim onu beni baskalarina bakarak aldatiyor musun dedim. Aldatmiyorum sadece profil baktim yeter dedi ayrilalim dedi.
Yani esim suanda ciddi ciddi ayrilmak istiyor. Bu arada gebelik testi yaptirdm cift cizgi cikmisti kanda ise bebek cikmadi. Kan tahlili sonucunu daha soylemedim. Bebek olmazsa ayriliriz dedi dusman olmadan güzelce ayrilalim dusun tasin dedi.
Bende dun annesini aradim esimi seviyorum buyugumsunuz yardim edin dedim ben hatalarimi kabul ediyorum dedim. Kaynanamda ben konusurum inş beni dinler falan dedi ama kocam dedigim dedik bir insan. Ve dun gece esimden defalarca ozur diledim ayrilmayalim boyle bitmesin dedim baska kizlara bakamazsin dedim. Sadece merakti baktim ama asla o kizlari ekleyip konusmadim dedi.

Sizce ne yapayim ben ya..onun son yaptigini kabullenemiyorum. Ama bir yandan diyorumki ciksam gitsem yanina ayrilmicam senden desem.. ya da şu süreçte aramasam mi onu ve aramazsam benden sogur mu ayy kafam cok karisik. Ben evliligimizi mahvettim ya hakettim mi ben simdi bunu :KK43:
Affeder ya bence gözünü korktamaya çalşıyor senin..Sende süprizler yp et gönlünü all çokta yalvarma az kuyruğu dik tut ne o öle kendinede saygın olsun hem suçlu hem güçlüsün adamı bezdirmissin ama bence affder sıkma canını :KK66: ılımlı ol güzel davran güzel söz söyle sakin ol bu süreçte üzgünse 5 katı üzgün davran :KK66: güzel bi yemek gece tatlı söz kurtarır :KK66: inşaalh düzelir aranız.Uww oğlak mı bende çok inat olur ikna etmen zor ama küçük bi hareketle bile affettireblirsin :KK66:

Yaa haftasonu ailesinin yanina gidecek.. o gitmeden gitsem mi ne yapsam daha cok kizdirir miyim bilmiyorum

Kizar mi bilemiyorum. Sen esini taniyorsundur ben ne desem bilemedim. Aklin basina gelsin, durumun ciddiyetinin farkina varman icin de boyle davraniyor olabilir. Yanina gitsen mi? Bence manidar bir surpriz dusun once. Karambole getirme yani hafta sonu gidecekdiye. Cabaladigini gormesi ve hissetmesi lazim.

Neden gidiyorsunuz . Sizi çağırana kadar gitmeyin bence :KK12: Karar sizin tabiki . Yazdıklarınızda sizin hatalarınız kadar eşinizin hatalarıda olduğunu düşünüyorum ben .o_O.

Dünkü yediğin hurmalar bugün gelir tırmalar
Ben insanlara hayatı zehir edenlere üzülemiyorum kusura bakmayın!!!
Sanki huylu huyundan vazgeçmez ve Gslm206 daha çoook eşini üzer gibime geliyor ve böyle bi eşide ısınsanın hayatını zindan eder :KK43:

Kizar mi bilemiyorum. Sen esini taniyorsundur ben ne desem bilemedim. Aklin basina gelsin, durumun ciddiyetinin farkina varman icin de boyle davraniyor olabilir. Yanina gitsen mi? Bence manidar bir surpriz dusun once. Karambole getirme yani hafta sonu gidecekdiye. Cabaladigini gormesi ve hissetmesi lazim.

Ben aksamleyin bir daha konusayim en iyisi :110: valla iyice sinirdirirsem damarina basarim diye de korkuyorum.. esimde cok konusan ve inatci birisi kendisi erkek kardesiyle konusmuyor yıllardır.. kardesle konusmayan karisinida siler mi

Affeder ya bence gözünü korktamaya çalşıyor senin..Sende süprizler yp et gönlünü all çokta yalvarma az kuyruğu dik tut ne o öle kendinede saygın olsun hem suçlu hem güçlüsün adamı bezdirmissin ama bence affder sıkma canını :KK66: ılımlı ol güzel davran güzel söz söyle sakin ol bu süreçte üzgünse 5 katı üzgün davran :KK66: güzel bi yemek gece tatlı söz kurtarır :KK66: inşaalh düzelir aranız.Uww oğlak mı bende çok inat olur ikna etmen zor ama küçük bi hareketle bile affettireblirsin :KK66:

Sagol Allah razi olsun böyle konuştukça içimi rahatlattiniz..

• Beğen
Reactions: tse
Ben aksamleyin bir daha konusayim en iyisi :110: valla iyice sinirdirirsem damarina basarim diye de korkuyorum.. esimde cok konusan ve inatci birisi kendisi erkek kardesiyle konusmuyor yıllardır.. kardesle konusmayan karisinida siler mi
Siz bence bugün oturup bir sakin kafayla düşünün ne yapiyorum ben diye,neden mi barışmak isterken bile affedebilirmiyim modundasınız. Gercekten kendinizi geri çekebileceğinize inanıyormusunuz? Eşinizle sebepsiz yere tartışmayacağınıza? 2 gün sonra ailen şöyle ailen böyle demeyeceğinize?
Siz önce bu gerçekleri sindirin,bi sakinleşin,bir emin olun kendinizden sonra mücadele edersiniz. Zira barışıp 1 hafta sonra eskiye dönerseniz muhtemelen dönüşü olmaz.

Sagol Allah razi olsun böyle konuştukça içimi rahatlattiniz..
İnsan neleri affediyor bence seni deniyor sakinliğini koru sevgini saygını ilgini esirgeme yumusk davran üzügn takıl :) pişman dayanamaz bence yaaaa romantık saatleride unutma :KK66: tatlımmm

Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ama sanırım dava açarsa eşiniz hakim taraflara soruyor boşanmak istiyor musunuz diye siz hayır derseniz sizi aile danışmanına gönderir. Bir aile danışmanına gitmeniz iyi olacaktır. Fakat eşinize bir süre ayrı kalalım sen kafanı dinle sonra oturup tekrar konuşalım deyin ve o süre zarfında mümkün olduğunda sakin davranıp üzerine gitmeyin. Belki fikri değişir.

Sanmiyorum ama kotu dusunmemek icin belki de boyle geciyor icimden. Ama dedigim gibi biraz dusun tasin. Karambol olmasin. Gercekten icinden gelerek birseyler yapmalisin.

Hata sizdeyse evinize dönün ve kendinize çeki düzen verin. Evinize dönmedikçe soğursunuz birbirinizden.

Hemen evinize dönün ve pişmanlığınızı ona karşı davranışlarınızla ilginiz le alakanızla gösterin. Kimler bakmıyor ki başka profillere meraktan.Büyütmeyin önce ev içinde çözmeye çalışın baktınız yine istemiyorum diyor ozaman yeni baştan düşünüp karar verirsiniz.

Adam.meraktan bakmış abartmayalim.lütfen. yazık.adama... ayrıca kusur aramayın bulursunuz çünkü takip etmeyin.bu kasar.ne yapmış neye bakmış diye ... ve git ayaklarına kapan.yuvani kurtar cahildim de elinden geleni yap şeytanın en çok.sevdiği şeydir kari koca arasını açmak sen allah için elinden geleni yap baktin olmuyor dersin ben allah için yaptın.artik gerisi senin vebalin diye

Bence bir an önce evinize gidin araya daha sogukluk girmeden.eşinizin gönlünü alın.o da seviyorsa ve hatanızı anladıgınızı görürüse tekrar düzelecektir.

Bence bir an önce evinize gidin araya daha sogukluk girmeden.eşinizin gönlünü alın.o da seviyorsa ve hatanızı anladıgınızı görürüse tekrar düzelecektir.

Şuan bensiz ailesinin yanina giderse kotu olur sanirim.. koydeki eltimde kaynanamlarda olucakmis bu hafta. O eltim sessiz sakin kaynanama yardim ettigini görürse eşimin içi gider. Çünkü ben daha hiç gitmedim evlendikten sonra onlarin evlerinde hizmet etmedim.. esime surpriz yapayim en iyisi yarin. ailesinin yanina giderse benide götür dicem

Sanki huylu huyundan vazgeçmez ve Gslm206 daha çoook eşini üzer gibime geliyor ve böyle bi eşide ısınsanın hayatını zindan eder :KK43:

nedense bende ayni dusuncedeyim..
baristiklari zaman adamcagiz ilgi gostermeye basladigi an baslar bu surec..
ya adam kendini tutup biraz macolasicak,surekli bi kaybetme korkusu yaraticak ya da eski tas eski hamam devam eder gibi..
insanin cani cikmadan huyu cikmiyor..

X