bu konuşmayı yüzyüze yapmalıyız de
bence ailesine gidip söylemeden önce evine gidip yüzyüze konuşmalısın
ailesi duyunca işler büyüyecektir
Ailesinin yaninda dedi zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konuşmayı yüzyüze yapmalıyız de
bence ailesine gidip söylemeden önce evine gidip yüzyüze konuşmalısın
ailesi duyunca işler büyüyecektir
Ailesinin yaninda dedi zaten.
Karakter değişmez demeyin bence...Tecrübesizlik ,olgun olmamak..Erkekleri bilmemek tanımamak evliliği tanımamak. Politik olamamak.Belki .içi dışı bir olmak ..akla gelen negatifliği eşine yansıtmak yani.....Bunlar çakılı şeyler değildir,büyük ihtimalle karakter değildir..Tecrübeyle geliştirilecek şeylerdir..
Ben ailesine saygisiz davranmadim. Sadece düğün mevzularini sık sık o da ilk 3 ayda. Gercekten benimle yasamaya devam etse uzmandan da destek almak istiyorum esimi kaybetmemek icin
Git istersen..Yukarda saydıklarımı ona da say...Dualar var onlardan oku bir de..Ya vedud var mesela...Bir araya gelirseniz yukarda dediklerime dikkat et.Dikkatli ol..Öyle devam ettir..
ben olsam giderdim evime burası benim evim ben boşanmak istemiyorum senide seviyorum sen boşanmakta kararlıysan boşanabilirsin der otururum gelme yalnız kalırsın demesi tuhaf olmuş yalnız kalırsam kalıyım canım ben niye gidiyorum boşanmak isteyen gitsin sen uzak kaldıkça o iyice senden soğutucak kendini sonuçta arada aşılmayacak sorunlar yok gidin evinize oturun sakin sakin konuşun yeniden başlayın sıfırdan evliliğinize
Ozaman gitme henüz ..Bırak özleyeyim dediyse...Biraz sessiz kal.Dualar oku.Dua et...Biraz zaman geçince telde konuşma yanına git yüzyüze konuş sonkez.Sarıl ..istemezse geri dön yine sessizce bekle..Esim beni bugün hiç aramadi. Ben aradım pişmanligimi yanlis yaptigimi onu cok sevdigimi cok ozledigimi söyledim. Yarin geleyim yanina beraber gidelim annenlere dedim hayir olmaz dedi. Bırak seni ozleyeyim dedi bir dedi ki herseye hazirlikli ol sıkıntı etme akda olabilir karada olabilir dedi.
Ama ailesinin yanina daha bayramda gitti kurbanda da gidicek suanda beni degil ailesini ozluyor
işte benim tehammül edemiyeceğim tek şey ne istiyorki bu adam ben onu anlamadım ne oldu aranızda bu duruma gelicek kadarAnne babasinin yaninda sevmiyorum bosanicam dedi ya herseyi yapmaya raziyim ona da dedim ne dersen yapicam dedim evet en iyisi gitmek ama dogru adim atmam lazim
Arkadaşlar şunu unutmayın ki erkekler daha kolay vazgeçer evlilikten,.Karakter değişmez falan bunlar hikaye..Onlar hiçbir sıkıntı çekmezler çünkü.Ama kadınlar daha zor boşanır.Nedeni malum..Arkadaş şimdi kendini çok suçluyor.Siz de suçlarsanız olmaz.Adam belki dönmeyecek siz de yerin dibine sokun tam olsun.Sonra yıllarca özgüveni yerlerde gezsin.Bir hataya ömrünü versin....Hatalı mutlaka ama şans verilmez değil...
işte benim tehammül edemiyeceğim tek şey ne istiyorki bu adam ben onu anlamadım ne oldu aranızda bu duruma gelicek kadar
Ozaman gitme henüz ..Bırak özleyeyim dediyse...Biraz sessiz kal.Dualar oku.Dua et...Biraz zaman geçince telde konuşma yanına git yüzyüze konuş sonkez.Sarıl ..istemezse geri dön yine sessizce bekle..
Insan pesinden koşuyor koşuyor faydasını görmeyince umursamıyor. Karşıda ki de hep ayni hep ayni sonra boyle oluyor. Bende iki yıl esimin pesinden kostum, hakaret te etse kızsa da hep alttan aldım ama baktım olmuyor artık en ufak bir seyde Tahammülsüzüm, resmen hırçınlaşiyirum, benim gibi sevene bu yapılmazdı onunheyecanlandirmak mutlu etmek icin herseyi Yaptım ama yok. Bu noktaya geldik. Bende üzülemiyorum kusura bakmasın insallah düzelirsiniz amaDünkü yediğin hurmalar bugün gelir tırmalar
Ben insanlara hayatı zehir edenlere üzülemiyorum kusura bakmayın!!!
Evet.Erkekler kadınlar gibi blöf yapmaz genelde..Özellikke evlilikte.O kadınların duygusalığı.Onlar duygusal değil ki..Duygusal olmamaları sebebiyle daha şanslılar..Konu sahibinin eşinin yapısı, karakteri farklı bence .
Ya ne biliyor denemeden.Daha önce bu duruma gelmediniz anladığım kadarıyla.Bu duruma birkez daha gelseydiniz söylerdin..Ay bir havalar ,bir havalar..Denemeden nerden bilirmiş..Ben huyumdan vazgecmezmisim
Ya ne biliyor denemeden.Daha önce bu duruma gelmediniz anladığım kadarıyla.Bu duruma birkez daha gelseydiniz söylerdin..Ay bir havalar ,bir havalar..Denemeden nerden bilirmiş..
Ya biz neleri kaç defa affettik..Geçinmeye gönlü olan affeder bir kez olsun..