• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve merve dogdu sonunda sukur

Çorumlucum analı babalı büyütürsün inşallah.bende seni merak ediyordum yoksa dedim bizimle birlikte mi doğurcak bu kız die :)))

Maşallah kızın da pek tatlıymış.hani az daa kalsa içerde iki belik örülü saçlarla çıkardı :)))

Bakalım bizde o günleri görcekmiyiz.allah bizede yavrumuzu hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin.

ay cok yorgunum dikis yerlerim hala agri yapiyor 18 gun oldu
bi de dikis yerimde su gibi akinti gelio sizlerde oldu mu sezaryen olanlar ya
normal diolar bazen olabilirmis kendiliginden gecermis:çok üzgünüm:bi de pis kokuyor ki :utangac:habire yikan babam yikan neyse ki ole cok cok akmiyor
bez koyuyorum nedim
iki defa bi pazartesi bi de carsamba gittim baktilaz pansuman koydular cikti yikandigim zaman simdi gene carsamba gunu gidecegim ne pis kokuyor ya neden ole die sormam lazim :çok üzgünüm:
allahim su guzel gunler hurmetine nolur rabbim sagligim yerine guzelce gelsin insallah senağlama

bu arada herkesin berat kandili mubarek olsun dualariniz kabul olsun
rabbim dunyaya baris huzurlu gunler versin insallah
bolluk bereketlk insallah a.s.

allahım maşallah ya sacları tokala simdiden
benim kız 6.5 aylık kel hala
gözün aydın canım cok güzel bir bebek

canım ya senin ki azıcık daha dursa sadece saça çıkacakmış
allahım hayırlı etsin analı babalı büyütsün maşallah sübhanallah

bugun 3 saat uyudum kizimla esimde oglumla ilgilendi vallaha uykusuzluk falan cok zor
hele bi de gobegimin ustune yatmisim karnim uyusmus ameliyat yerim nasil agri yapti ay ne zor ya

Canım bende seni merak ediyordum. kaydirigubbakcemile4

Allah merve'yi size bağışlasın. :Saruboceq:

Çektiğin onca zahmetin karşılığını aldın. yerimseniben

Hayırlısı olsun canım. kaydirigubbakcemile5

Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün.
Hamileliginde zor olmustu agrili dogumunda zor olmus cok sükür gecmis ama
Aldigin ödül herseye degiyor demi ama
Cokda tatli masaallah allah babasina ve sana bagislasin canim

kızz o ne saclar öleee rabbım ne guzel vermıs sana bu periyi.
hepınıze saglıklı bır omur dılerım tebrıkler canım bnm cok tatlı maşallahhhh

içim bi tuhaf oldu kız çorumlu..
ana olmak ne zor ya rabbim.. bir o kadar da şükredilecek güzellikler yaşıyor insan..
hayırla bereketle büyüsün yavrucuğun..
sanada şifalar versin mevla.. acilen..

ay cok duygulandim okuyunca :) arkadasim tebrik ediyorum gözün aydin. masallah cok tatli RAbbim nazarlardan korusun. ALLAhim kimsenin kucagini bos birakmasin...sana ailenle mutluluklar diliyorum

Sagolun hepinizden allah razi olsun evet annelik bi guzel bi o kadar da zora.s
ama olsun ben cok mutluyum iki esli cocugumuda aldim kucagima yani biri erkek biri kiz
rabbim olmayan isteyen herkese versin
bu guzel duyguyu yasatmasi nasip etsin insallah hihoyyyt:CüvCüv:
zor ve cok guzel bi sey annelik :lepi:
sagolun kizlar tesekkurler:dance:
kizim iki gun sonra bir aylik olcak bile masallah :asigim::nazar:

hemşerim çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.bende doğuma gidecektim.seninle sohbet odasında görüşmüştük bana sezeryan ol günün geçmiş demiştin.ondan sonra benden haber alamamıştın.hatta sen kesin doğurmuştur hiç görmüyorum diye yazmıştın.bende senin gibi epidural oldum.sen anlatırken sanki o anlar gözümde canlandı.benim yaşadıklarımın aynısını yaşamışsın.neyse bitti artık.öpüldün hemşerim.

hemşerim çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.bende doğuma gidecektim.seninle sohbet odasında görüşmüştük bana sezeryan ol günün geçmiş demiştin.ondan sonra benden haber alamamıştın.hatta sen kesin doğurmuştur hiç görmüyorum diye yazmıştın.bende senin gibi epidural oldum.sen anlatırken sanki o anlar gözümde canlandı.benim yaşadıklarımın aynısını yaşamışsın.neyse bitti artık.öpüldün hemşerim.

evet canim cok iyi hatirliyorum neys eoldu bitti artik ama gene ara sira aklima gozlerimin onune hala geliyor, her iki dogumum da asla unutmam cok zor oldu ama olsun
iki tane minicik yavrum var allahima sukurler olsun ....
Darisi isteyen herkesin basina aminnnnnnnnnnnnnn:CüvCüv:

sagol gozekim darisi basiniza insallah yerimseniben

Back