• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve merve dogdu sonunda sukur

arkadasım ömürlü olsun okuduklarımı pek anlayamadım ama sanırım bi yandan bebekle uğrasıosun o yuzden analı babalı buyusun

canım ya merak ettıgım bısey var ismını kım koydu hanı başka sey dusunuyordun ya sen anladın onu

çok şeker ya saçlara bak, çok bekletti bizi ama annesi, az daha dursa saçını bağlayıp çıkacaktı herhalde, Allah analı babalı büyütsün canım, iki yavrunuda bağışlasın sana

canım benim tebrik ederim. seninde doğum zor olmuş ya. sen gününü bekle normal olsun diye son dakkada sezeryana alsınlar çektiğin ağrı sızı yanına kalsın. ama olsun bebişini sağlıklı sıhhatli aldın kucağına şükür.:asigim::asigim::asigim: mervoşu öp kokulu kokulu.ŞenizŞeniz allah bir ömür birlikte sağlıklı mutlu uzun ömür nasip etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy caniiiim, senin dogumun ayni benimkisi gibi olmus gecmis olsun canim
senin cektiklerini cok iyi anliyorum, bende anca toparlandim.. yazarim hikayemi bi ara

bebisin coook seker Allah bagislasin, saclarini sevsiiinleeer :lepi: beklemeye degmis ama :)

ayy canım benim seninde hikayeni okuduk şükür gecti bitti gitti işte doguramıycam diyodunkaydirigubbakcemile3
dogurdunda kızının hikayesini yazdın bak hihoyyyt
yaa benim anlamadıgım başlıydı hikayenin yarısını kestinmi naptın kız yarısı yok sanki hikayenin başı neyse okudum hepsini senin icin zor olmuş ama saglıklısıyla kavuştun ya yavruna herşeye derger canım benim allah eşinle sana oglun ve kızınla uzun saglıklı mutlu yıllar versin inş. :Saruboceq:

aynen canim ole olmus yaws yarisi gitmis yeniden toparladim dogum hikayem yarim kalmis tskler soyledigin ve gordugun icin simdi duzeldi :utangac:

KIZLAR YAZIM YARISINI YAZMISIM SIMDI DUZELTTIM tskler

hepinizden allah razi olsun kizlar sagolun darisi herkesin basina bole tatli bi bebis erkek kiz fark etmez hayirli ve saglikli olsun onemlisi o
evet hikayem biraz yarim yazmisim simdi duzelttim simdi anlasilir hale geldi:lepi::roflol:
idare edin yaws yorgunluk iste şakkıdı
evet kizim az daha bekleseymis bagli gelcekmis saclari herkes ole dio zaten goren saclarina bayiliyor yerimseniben
kimi dio tara artik kimi dio kuafore gotur daha neler yaws kafamçokkarıştı
sagolun tskler kizlar
rabbim hepsini anasina babasina bagislasin insallah hepsi hayirli ve saglikli evlatlar olur insallah

bebek06pic.jpg

canım kızını sağlıkla kucağına aldınya gerisi önemli değil.Allah analı babalı büyütsün...temmmuz bebeklerinin en nazlısı senin kız çıktı kaç ay sancı çektirdi ama şimdi kollarında unutmuşsundur o günleri....:nazar:

Back