Yaptiklarimin cezasini mi cekiyorum

Arkadaslar esim pazar gunu ve dün babami aradi istemiyorum anlasamiyorz ayrilicaz dedi. Ayrica pazar günü abimide aradi. Bugün icin ankaraya gidicektim kendisi gelme kafam cok karisik dedi. Abisiyle cok kötü tartismis artik konusmuyormus kafasini dinlemesi lazımmış.

Ailem yinede git alttan al diyorlar. Bugun gidicem. Ama ailemi aramasi beni sikayet etmesi ne kadar doğru..

Bu aksam gidince susucam. O konuyu acsa bile konusmicam. Ama esim cok kararlı ve ailesini düşünüyor şuanda bizi değil

Arkadaslar esim pazar gunu ve dün babami aradi istemiyorum anlasamiyorz ayrilicaz dedi. Ayrica pazar günü abimide aradi. Bugün icin ankaraya gidicektim kendisi gelme kafam cok karisik dedi. Abisiyle cok kötü tartismis artik konusmuyormus kafasini dinlemesi lazımmış.

Ailem yinede git alttan al diyorlar. Bugun gidicem. Ama ailemi aramasi beni sikayet etmesi ne kadar doğru..

Bu aksam gidince susucam. O konuyu acsa bile konusmicam. Ama esim cok kararlı ve ailesini düşünüyor şuanda bizi değil
Gittin mı neler oldu?

Merhaba hanimlar

10 aylik evliyim ve bu 10 ayi esime zehir ettiğimi anladim :KK43: kisa surede tanisip evlendik yani 6 ay icersinde. Sagolsun bir dedigimi iki etmedi. Ama ben ufak hatalari hic affetmedim hep küstüm sirtimi dondum o hep benimle konustu bir dedigimi iki etmedi. Aileme hep saygili davrandi. Bense onun ailesi baska sehirde olmasina rağmen düğün mevzularini acip durdum istemedim ailesini. Esim beni poh pohladigi icin simardim tabi hep dik baslilik yaptim birde ailemin beni simarik ve yuksek egoyla buyutmeside bir etkendi.

Ramazan ayinda esim artik hafiften tasmaya basladi. Ben yine bagirdim tabi erkek gibi karsi geldm. Baska sehre tasindik daha 20 gün oldu. Ben orda da yalnizliktan sardim kocama onla ugrastim o da bana yuz vermeyince iyice kotu oldum. Gecen cumartesi ailemin yanina gonderdi az ozleyelim birbirimizi dedi.tamam dedim geldim ama ondan ayrilmadan once ozur diledim ondan cok hata yaptim dedim affet beni evliligi yeni yeni anladm cok hataliyim seni seviyorum dedim duzelicem dedim.tabi esim sustu.
Gecen aksam esimin facebooktan aramalarina baktim bir kac tane kiz profili aramis ben tabi cok sinirlendim. İlk başta susuyim deniyim takip ediyim dedim ama yapamadim aradim onu beni baskalarina bakarak aldatiyor musun dedim. Aldatmiyorum sadece profil baktim yeter dedi ayrilalim dedi.
Yani esim suanda ciddi ciddi ayrilmak istiyor. Bu arada gebelik testi yaptirdm cift cizgi cikmisti kanda ise bebek cikmadi. Kan tahlili sonucunu daha soylemedim. Bebek olmazsa ayriliriz dedi dusman olmadan güzelce ayrilalim dusun tasin dedi.
Bende dun annesini aradim esimi seviyorum buyugumsunuz yardim edin dedim ben hatalarimi kabul ediyorum dedim. Kaynanamda ben konusurum inş beni dinler falan dedi ama kocam dedigim dedik bir insan. Ve dun gece esimden defalarca ozur diledim ayrilmayalim boyle bitmesin dedim baska kizlara bakamazsin dedim. Sadece merakti baktim ama asla o kizlari ekleyip konusmadim dedi.

Sizce ne yapayim ben ya..onun son yaptigini kabullenemiyorum. Ama bir yandan diyorumki ciksam gitsem yanina ayrilmicam senden desem.. ya da şu süreçte aramasam mi onu ve aramazsam benden sogur mu ayy kafam cok karisik. Ben evliligimizi mahvettim ya hakettim mi ben simdi bunu :KK43:
yaa aslında senin bisey yaptıgın yok burda öyle bi algı yaratmıssın ama her kız evlendiginde sorun yasar herkez hemen adapte olamaz yan, esinde 1 senede pes etmicek ayrılmak öyle kolay mı keske kaynananıd aaramasaydın yarın öbür gün yüzüne vurur
esinle baska ne sorunların var biraz daha acsan net olarak

hatamin farkindayim. Evet gec farkina vardim keske bir sans verse. Deneyebilsek bir kez
burdakıler sana yükleniyo ama sen suclu degilisn arkdasım yaa kasmaa bu kadar sanki aldattında yataktamı bastı seni yada borc harcmı yaptın ödeyemicek kadar senin esin fazla sımarmıs facede baktıgında cok büyük ders verip aramıcaktın ne yani senle her kavga ettiginde bakmadıgı ne malum demekki ben 1 dakıka uzaklassam sen hemen baskalarına bakıyodun dicektin

bence sizi uzen sey esinizin baska kızlara bakmıs olması, egonuz zedelenmis ondan böyle tutusmussunuz. bana öyle geldi. bir de sizi bırakacak korkusu falan. hak etmissiniz kusura bakmayın:KK43: ama esinin hemen ayrılalım bilmem ne demesi de garip. bir kavgada ayrılalım denilir mi ne sacma. onun da olgunluk gostermesi lazım bence.

Ben ortada somut bir sorun göremiyorum, eğer evliliğin ilk zamanları herkeste olabilen tartışmalarsa. Hem siz birbirinizi daha yeni tanıyormuşsunuz...Bunlar çabucak aşılıyor illa ki kavga edeceksiniz yani. Her kavgada boşanılsaydı evli insan kalmazdı. Ben de fevri sert mizaçlı baş eti yeme, küçük sorunları büyütme konusunda uzman ve de azman bir insanım. Eşim bunlar yüzünden boşanmayı aklından bile geçirmez ona göre normal kadınsı haller bunlar. ve de boşanma sebebi değil. Ne gibi sorunlarınız vardı ne yapıyordun tam olarak.

yasadıklarımın ne kadarı hakkında bilgi sahibisin ki tulipa? çabalamadan bırakacak biri oldugumu dusundugune göre; hiç..
eski eşime zamanında olan sevgimi de sorgulamaya gerek yok artık.. cok severek evlendim, cok cabaladım, hatta cırpındım.. kıymet bilmedi, kaybetti o sevgiyi, tamamen.. Allah a cok sukur sağ cıktım ben o enkazdan.. tek bi pişmanlık olmadan; Allah ın izniyle..
Sen çabalamışsın.Kadınlar çabalar zaten..Konusahibinin eşi gibi çabalamadıpını düşündüm ordaki sözlerinden...Erkekler çabuk sıkılıyorlar sıkıntıdan.Çabuk bırakıyorlar.O yüzden konu sqhibinin eşiyle senin aynı kulvarda oldupınu düşünmüyorum.Bu seviueye ilk kez gelinmişse şans verilebilir.Sen çok şans vermişsin demekki kadın fedakarlığıyla..

Arkadaslar istanbuldan cikmadan once aradim esimi. Ben bugün geliyorum aksam su saatte otogardan alır mısın dedim. Yok gelme niye geliyosun dedi evim orasi gelicem dedim konusuruz dedim cok sinirlendi.. yine babami aradi tam otobuse binmeden bagirip cagirmis .. dayanamadi ailem kendi getirdi arabayla..

Eve annem ben ve babam girdik. Ev sahibimizide cagirmis. Yolda giderke kaza atlattik gece orda kalmak zorundaydi dinlenmesi lazimdi ve orasi benimde evimdi sonucta.. ama beyfendi kayinpederim burda kalacaksa ben baska yerde kalirim dedi ev sahibinin yaninda ve evden cikip gitti. Cok zoruma gitti aradim eve gel camasirlarimi alıp ben giderim birde benim ailem yüzumden disarda kaldim diye bizi heryere sikayet edersin kaldiramam bunu dedim. Ev sahibi ortayi buldu bu ev ikinizin dedi kalin burda esin bizde kalsin dedi. Biz inanin gidecektik ve dedikki arabada sabahlariz yinede kalmayiz. Esim ozur dilerim burada kalin dedi.

Birde zorla ikna ederek yalniz konustum onunla. Yapma etme dedim ben değiştim aklim basima geldi ve seni cok seviyorum seni sevdigim icin herseyi yaparim vs dedim ama adam yok dedi bosanicam dedi.. son kez benim istegimle sarıldim ona.. kokladim onu.. gece boyunca evimde uyumadin cekmecelere camasirlara notlar yazdim ona evime son kez baktim.

Bu arada eger tek gitseydim yillik izin alip koyune gidecekmis benle asla gorusmezmis.. neler neler demisti mecburen ailem getirdi.

Dun eve geldigimden beri agliyorum bugun aradim yine yalvardim. Beyfendi kurbandan sonra mahkeme isiyle ugrasacakmis. Cok agladim tabi o böyle konusurken aglama gozyasina kiyamam dedi :KK43: bu sureci biraz atlatip araya zaman koyup ayrilmak daha iyiymis..

Baba evine döndüm valizlerimin bir tanesini bile acip yerlesmek istemiyorum :KK43:

X