Merhaba hanimlar
10 aylik evliyim ve bu 10 ayi esime zehir ettiğimi anladim
kisa surede tanisip evlendik yani 6 ay icersinde. Sagolsun bir dedigimi iki etmedi. Ama ben ufak hatalari hic affetmedim hep küstüm sirtimi dondum o hep benimle konustu bir dedigimi iki etmedi. Aileme hep saygili davrandi. Bense onun ailesi baska sehirde olmasina rağmen düğün mevzularini acip durdum istemedim ailesini. Esim beni poh pohladigi icin simardim tabi hep dik baslilik yaptim birde ailemin beni simarik ve yuksek egoyla buyutmeside bir etkendi.
Ramazan ayinda esim artik hafiften tasmaya basladi. Ben yine bagirdim tabi erkek gibi karsi geldm. Baska sehre tasindik daha 20 gün oldu. Ben orda da yalnizliktan sardim kocama onla ugrastim o da bana yuz vermeyince iyice kotu oldum. Gecen cumartesi ailemin yanina gonderdi az ozleyelim birbirimizi dedi.tamam dedim geldim ama ondan ayrilmadan once ozur diledim ondan cok hata yaptim dedim affet beni evliligi yeni yeni anladm cok hataliyim seni seviyorum dedim duzelicem dedim.tabi esim sustu.
Gecen aksam esimin facebooktan aramalarina baktim bir kac tane kiz profili aramis ben tabi cok sinirlendim. İlk başta susuyim deniyim takip ediyim dedim ama yapamadim aradim onu beni baskalarina bakarak aldatiyor musun dedim. Aldatmiyorum sadece profil baktim yeter dedi ayrilalim dedi.
Yani esim suanda ciddi ciddi ayrilmak istiyor. Bu arada gebelik testi yaptirdm cift cizgi cikmisti kanda ise bebek cikmadi. Kan tahlili sonucunu daha soylemedim. Bebek olmazsa ayriliriz dedi dusman olmadan güzelce ayrilalim dusun tasin dedi.
Bende dun annesini aradim esimi seviyorum buyugumsunuz yardim edin dedim ben hatalarimi kabul ediyorum dedim. Kaynanamda ben konusurum inş beni dinler falan dedi ama kocam dedigim dedik bir insan. Ve dun gece esimden defalarca ozur diledim ayrilmayalim boyle bitmesin dedim baska kizlara bakamazsin dedim. Sadece merakti baktim ama asla o kizlari ekleyip konusmadim dedi.
Sizce ne yapayim ben ya..onun son yaptigini kabullenemiyorum. Ama bir yandan diyorumki ciksam gitsem yanina ayrilmicam senden desem.. ya da şu süreçte aramasam mi onu ve aramazsam benden sogur mu ayy kafam cok karisik. Ben evliligimizi mahvettim ya hakettim mi ben simdi bunu