Yaptiklarimin cezasini mi cekiyorum

10 ayda bosanmaya karar verilmez, evliligin ilk senesi zordur, evlilikler 5 senede oturur derler zaten. Adami bunaltmissin ama farkindasin, bu saatten sonra yapcak sey samimiyetini belli etmek, ozur dile suprizler yap ne biliyim emek ver, onun sana yaptigi gibi anlayisli alttan alan bir.sekilde davran. Bunun icin bosanmayin yazik.

Yorumlariniz icin tesekkur ederim acaba gitsem mi yarin ankaraya esimin yanına boyle telefonla olmuyor sanki. Ama bana ben cagirmadan gelme dedi sanki gelecegimi anlamis gibi. Bir daha hata yapmaktan korkuyorum dogru davranmam gerekiyor
en azından hatalarının farkındasın. ama eşinin hemen bayan profillerine bakması çok ayıp.
en kısa zamanda eşinle yüzyüze konuş, hataların için içten bir özür dile.
yalnız ben şuna şaşırdım, daha yeni evlisiniz, aynı evde yaşamaya alışıyorsunuz, ömründe bir kez olacak düğünde de burnunuzdan getirmişler ve eşin bunları düşünemiyor mu?
senden, sevginizden, evlilikten ne çabuk vazgeçip boşanmayı düşünüyor, yetmezmiş gibi bayan profillerinde geziyor. sen olsan nasıl olsa ayrılacaksın diye erkek profillerinde geziyor musun? ne kadar ayıp.
özrünü dile, içine dert olanları suçlamadan kavga etmeden izah et, senden bu kadar çabuk vazgeçmesinin seni ne kadar üzdüğünden, kırdığından ve ASLA boşanmayacağından bahset.
özür dile ama kendini ezdirme, çünkü erkekler ve aileleri ezme fırsatını kaçırmaz.

Ailem banada kızıyor psikologa git,esine cevap verme alttan al diyorlar. Ona yaptiklarimi desteklemiyorlar elin oglu seni cekmez dedi annem. Ama esim resmen ne dedi biliyor musun gelirsen evde tek kalirsin ben ailemin yanina gidicem dedi. Ve biz o sehre tasinali 20 gun oldu kimim kimsem yok 2 gece evde nasil tek kalirim

Suçladığı konular baska şeyler. Ve ben hakikaten degismek istiyorum insallah basaririm diye dua ediyorum burdaki arkadaslardanda nasihat istiyorum

Biraz zaman alacak belki ama çabanızı görecektir mutlaka eşiniz.
Ama siz hâlâ facede arattığı profilleri sorguluyorsunuz.
Belki tüm yaşananlar olmasaydı bu kadar tepki almazdınız..
Birazcık sakin kalmayı deneyin.
Hiçkimse sorguya çekilmekten hoşlanmaz.
Önceliğiniz evliliğinizi kurtarmaksa ona göre davranın..

Dun aksam aradığım da gelme birakta ozleyim seni dedi ya hafta sonu gectikten sonra gidicem. Aramayida düşünmüyorum. Hep gunlerdir ben ariyorum hic o aramiyor. Ilk geldigim gun otobusten indin mi falan diye aradi. İkinci gunde hastane isim vardi onun icin aradi. Daha sonra gece 10 lara kadar bekledim hic kendi aramadi hep ben aradim Sogumasin benden diye. Pazartesi sessizce gidip sessizce surpriz yapsam mi acaba
Tekrar diyorum bak evine git evine git evine git kocan goturmese bile evinde dur yemez kimse seni iki gecede ama annenin evinde kalirsan kocani aileside doldurabilir sonra cok pisman olursun

nolmus profil baktiysa bende bakiyorum ilgimi ceken erkek ve kadin profillerine bazen..esinizin kıymetini bilin..buradaki konulari hic okumadinizmi..

Haftasonu gitsin ailesinin yanina. Umarım onlar doldurmazlar kotu taraflı. Icimde korkuda var bir kac gun sonra arayip ayrilcam dersede korkuyorum sensizlige alistim falan derse dayanamam. Olmadi pazartesi gidip sürpriz mi yapsam adam yarin icin sakın gelme dedi..
Sen yapacağını yapmışsın bence. Hatanı da anlamışsın. Daha gelme deyip duruyor. Gitme bence. Sonra bunun önünü alamaz mutsuz olursun. Biraz zaman tanıyın birbirinize. Yoksa seni süründürür benden söylemesi... Bir müddet sonra barışırsınız zaten. Yuva yıkmak kolay değil. Barışınca aynı hataları yapma ama o boşanalım dedi diye de sürekli alttan alan taraf durumuna düşme. Bir hafta bekle. Eve gideceksen de öyle git derim ben. Ben de eşime boşanacam senden diyerek direttiğinden vazgeçiriyorum. Sanki boşanacağımdan mı? Blöfü abartıp eşyalarımı toplayıp kapıya bile çıktım. Ama o ciddi sandı. Bişey olmaz, korkma sen.

Bayanlar esim aradi bugun bosanicam sevmiyorum dedi.. oturup anlasarak ayrilalim diyor.

Evet git diyenler gitmedim cunku kocam gelirsen evde tek kalirsin ailemin yanina gidicem dedi.

Yarin aksam donucekmis evimize. Hala gelme diyor ben seni cagiricam diyor. aileme nasil söylerim simdi ben :KK43:

Ikna edemez miyim yaa cok uzgunum coook

Sen yapacağını yapmışsın bence. Hatanı da anlamışsın. Daha gelme deyip duruyor. Gitme bence. Sonra bunun önünü alamaz mutsuz olursun. Biraz zaman tanıyın birbirinize. Yoksa seni süründürür benden söylemesi... Bir müddet sonra barışırsınız zaten. Yuva yıkmak kolay değil. Barışınca aynı hataları yapma ama o boşanalım dedi diye de sürekli alttan alan taraf durumuna düşme. Bir hafta bekle. Eve gideceksen de öyle git derim ben. Ben de eşime boşanacam senden diyerek direttiğinden vazgeçiriyorum. Sanki boşanacağımdan mı? Blöfü abartıp eşyalarımı toplayıp kapıya bile çıktım. Ama o ciddi sandı. Bişey olmaz, korkma sen.

Keske blöf olsada bende yesem. Ama benimki öyle değil. Adam buz gibi

adam sana ne demiş ise HAYIR demiş terslemiş ,zıt hareketler yapmışsın bari şimdi yapma..adam iyice cileden çıkıp uyuz oluyordur anlattığın gibi ise eğer...
bir kerede tamam peki sen nasıl istersen de ..ben seni seviyorum ama ayrılmak istiyor isende seni zorlayamam de .....bakalım ne olacak

Konu sahibinin eşinin yapısı, karakteri farklı bence .

Bayanlar esim aradi bugun bosanicam sevmiyorum dedi.. oturup anlasarak ayrilalim diyor.

Evet git diyenler gitmedim cunku kocam gelirsen evde tek kalirsin ailemin yanina gidicem dedi.

Yarin aksam donucekmis evimize. Hala gelme diyor ben seni cagiricam diyor. aileme nasil söylerim simdi ben :KK43:

Ben anlamıyorum konu sahibi .Hem boşanıcam hem seni çağırıcam demesini eşinin .

Ailesine saygısız davranmanız, 10 ay gibi evliliğin en tazecik ve en tatlı zamanlarını karartmanız ve kıskançlık. 10 ayda bunların hepsini yaşayan eşiniz, haklı olarak yol yakınken kaçmak istiyor. Yani bilemiyorum, yukaridakilerin hepsi insanin karakteriyle ilgili şeyler ve ben karakterin degişeceğine inanmiyorum. En fazla bir süre dizginlenebilir.. Eşiniz de böyle düşünüyor olabilir. O yüzden belki de böyle inat ediyordur..

Ama yine de her insan 2. bi şansı hakeder. Siz de boyle soyleyin eşinize. Eğer bu süreçte gerçekten bir şeylerin degiştiğine inanmazsan, o zaman boşanalim diyin. Başka turlu ikna edebileceginizi sanmiyorum..

Erkekler pek blöf yapmaz.Kurtarmaya çalış.Boşanma yoluna girerse geri dönüşü zor aile danışmanı diye birşey yok...Değişmezsin diyen arkadaşlara nerden biliyorsun derim..İnsan sevdiğini kaybedeceğine değişmeyi göze alır...Eşib sana bir kez olsun şans vermeli..Ki kadınlar kaç şans veriyor.Bu erkeklerin eyvallahsızlığı beni öldürecek...Ee herşey onlara kolay....Şu durumda kadın olsa şans verirdi..Bu erkeklerin eyvallahsızlığı nereden geliyor biliyoruz....Toplumun yapısından.....Hatalısın ama birkez olsun şans tanınmaz değil....

Karakter değişmez demeyin bence...Tecrübesizlik ,olgun olmamak..Erkekleri bilmemek tanımamak evliliği tanımamak. Politik olamamak.Belki .içi dışı bir olmak ..akla gelen negatifliği eşine yansıtmak yani.....Bunlar çakılı şeyler değildir,büyük ihtimalle karakter değildir..Tecrübeyle geliştirilecek şeylerdir..

bu konuşmayı yüzyüze yapmalıyız de
bence ailesine gidip söylemeden önce evine gidip yüzyüze konuşmalısın
ailesi duyunca işler büyüyecektir

Ailesine saygısız davranmanız, 10 ay gibi evliliğin en tazecik ve en tatlı zamanlarını karartmanız ve kıskançlık. 10 ayda bunların hepsini yaşayan eşiniz, haklı olarak yol yakınken kaçmak istiyor. Yani bilemiyorum, yukaridakilerin hepsi insanin karakteriyle ilgili şeyler ve ben karakterin degişeceğine inanmiyorum. En fazla bir süre dizginlenebilir.. Eşiniz de böyle düşünüyor olabilir. O yüzden belki de böyle inat ediyordur..

Ama yine de her insan 2. bi şansı hakeder. Siz de boyle soyleyin eşinize. Eğer bu süreçte gerçekten bir şeylerin degiştiğine inanmazsan, o zaman boşanalim diyin. Başka turlu ikna edebileceginizi sanmiyorum..

Ben ailesine saygisiz davranmadim. Sadece düğün mevzularini sık sık o da ilk 3 ayda. Gercekten benimle yasamaya devam etse uzmandan da destek almak istiyorum esimi kaybetmemek icin

X