Yaptiklarimin cezasini mi cekiyorum

Durman kabahat bence kalk kalk hazirlan hemen esinin yanina gidip evliligini kurtarmaya calis. Ara verirseniz yokluguna alisir o zaman daha kotu olur.arkadasim yanlis anlama ama sende niye adami deli edrrsn ki bende 3erkekten sonra tek kizim sulalede tek kizim acayip simartilmaya calistim ama simarmadim. Bide kalktim mersinden istanbula gelin geldim kimsem yok burda ama tutupda esime sarmiyorum. He bide bizim cocuk da olmuyor ben tedavi goruyorum busuru stresden geciyorum hormon yukleniyorum sinirlerm bozuluyor ama yinede aksam esim eve gelince gun icinde aglamis da olsam kapiyi esime kocan bi gulumsemeyle boynuna atlayarak aciyorumm sizi seven insanlarin kiymetini bilin. Bnm esimde bi dedigimi iki etmez aglasam hemen kendide aglar. Ama bende oyleyim asla ona karsi gelmem sinirlensem bile sarmamm.tabiki kavga da ediyoruz hersey mukemmel gitmez ama kirmadan incitmeden saygi cercevesnde oluyor hersey 5 dakka sonra da hoop bisey olmams gibi sarmas dolas...

hatanızı anlıyorsunuz görüyorsunuz sonra tekrar aynı hatayı yapıyorsunuz tekrar tekrar derken eşiniz haliyle bunalmış bir destek alın tedavi görün beraber evlilik terapistine gitmeyi düşünebilirsiniz degişiceğinizi ve birdaha eskisi gibi olmayacağınızın güvenini verin ona çünkü böyle hayat cok zor ne diğim inşallah hersey düzelir

üzüldüm yazık adama ya neyse artık biraz kendinize çekidüzen verin.evlilik öyle ha deyince bitmez sinirle söylüyodur bence

Yarin sabahtan gitmeyi düşünüyorum. İnşallah affettirebilirim kendimi. Cok kiziyorum kendime. Eşim çok kararlı ayrilma konusunda insallah bende hayirli iyi bir es olurum ona yaşatırim bunu

ka
Yarin sabahtan gitmeyi düşünüyorum. İnşallah affettirebilirim kendimi. Cok kiziyorum kendime. Eşim çok kararlı ayrilma konusunda insallah bende hayirli iyi bir es olurum ona yaşatırim bunu
rarlı gözüküp bence burnunuzu sürtüyo düzelcek emin olun ama sabahtan gidin gönlünü yapın

Daha 10 aylıksınız çok erken.Hatanızı anlayıp düzeltmeye çalışmanız da iyi.Alın eşinizi karşınıza ve konuşun.Ama kelimelerinizi iyi seçin.Fevri davranmayın sakin sakin konuşun,anladığım kadarıyla eşiniz sakin bir kişilikte.Ne demişler "Bir musibet bin nasihattan daha hayırlıdır" Bundan sonra sizde o şekilde davranmazsınız artık.

saçmasapan bahanelerle zırt bırt arayıp adamı iyice boğmayın. face olayını açıp suçlamayıda bırakın. ya sessiz kalın siizi biraz özlesin yada (ben olsam böyle yaparım) habersiz giiiiiiiiidin evinize oturun eşinizin gönlünü alın.

Hiç mi suçu yok adamın merak ettim. Ne yapiyordun mesela ? Takıntılarin mi var? Yaşananları unutamiyor musun? Aynı şeyleri sürekli tekrar edip hırsla kavga mi çıkarıyorsun? Başka konularda takıntılarin var mı mesela ?

facebook evliliği zedeliyor.. biz eşimle faceyi kapatmiştik... hiç girmiyoruz... bölelikle herhangi süphemiz olmuyor..
tel nurmarami da degiştirdim eşim istedi... çekemeyen insanlardan çook uzagim ben...
eşinize çok üzerine düşmüşün anlattığına göre.. işin zor.

İnsallah duzelir kimse bosanmak icin evlenmiyor. Eger seni el ustunde tutuyorsa seninde karsiliginda biseyler yapman lazim. Git evine sabahtan evi susle mumlarla sevdigi yemekleri yap guzel giyin aksam gelince oturup konusun bida hic uzmucem falan de yazik etmeyin kendinize

Boyle erkek bulmuşunuz bunamışsin canim firsati eline gecirdin adama naz naz yaptin adam bikti erkekler kadinlar gibi deyildir bunaldimi gider ve baska arayışlar arar neyse sen anladin kaybedecegi hatani kabulda ettin biraz zaman ver ona sen gerekince özürdilesiysen oda düşünür bir süre ama kendini inandirdiysa senin deyismediyine vazgecebilir ama sevgi ask olursa zamanla seni affede,,neolur kiymetini bilin naz yapabilirsiniz ama uzatmayin onun bu alnayişıni kullanmayin oysaki bizler ne cok boyle insan olsa diyoruz kocamiz benim tanidik birisi var oda oyle adam ona cocuk gibi kadin biraz kusse nerdeyse olecek tabi kadinda bunu biliyor istedigi gibi davraniyor eee bu devran boyle gitmez birgun oda bunun gibi kaçar neyse umarim hersey istediginiz gibi olur pisman olmanizda guzel mutluluklar dilerim

Ben genelde erkeklere acıyan biri değilim,bir şey olunca amann beter olsunlar diyenlerdenim.
Fakat suçlu sizsiniz bu sefer.Her fırsatta kocanıza sararsanız adam ne yapsın,sabır taşı olsa çatlar,yani yaptıklarınızın cezasını çekiyorsunuz.
Sonuçta 10 aylık evlisiniz,daha yeni evlisiniz ve şansınızı deneyin,yaptığınız hataları yinelemeyin.

Işte böyle iyi adamlar böyle insanlar yüzünden katlediliyor sonra neden anlayışlı iyi adam yok bilmem ne bilmem ne olmaz kardeşim olmaz yani açık ve net adam alttan alıp iyi davrandıkça arkadaşımız tavan yapmış ama düşüşü fena olmuş ne olursa olsun keşke yinede sonu böyle Olmasaymış üzüldüm. Bu saatten sonra tek yapacağın dua et hayırlısı olması için ve eşini fazla bunaltma bırak biraz kendi görsün anlasın senin değiştiğini

Ne bicim yorum yapiyorsun sen ya kiz burda derdini dokmus sen kalkip ne yaziyorsun kiz zaten pisman olmus hangimiz hata yapmiyoruz ki bu hayatta onemli olan tekrarlamamak hem kalkipta bosancak kadsar bisey yapmamis o adamda ascik ceksin nazini evlilik bu cocuk oyuncagi degil 10 ayda biktiysa ohooo belliki evlilige ikiside alisamamis ve alismak zaman alir bu cok normal nasil duzeltceni yazacaginiza hemen insallah ayrilir falan ayip cok ayip

Tesekkur ederim dusunceniz icin. Tek isteğim yanlisa dusmemek ve yuvami kurtarmak. Nasihate akla ihtiyacim var

canım bende azıcık sana benziyorum. bende çok gurulu, kaprisliyim, küserim falan ama ben nerede duracağımı biliyorum ve uzatmıyorum ve haksızsam özür dilemeyi biliyorum, tutarsız davranmıyorum. sen değişmezsin ben zannetmiyorum, huylu huyundan vazgeçmez. ancak törpüleyebilirsin. şu an bende evine git derim. eşin sensizliğe alışmasın.eşine dürüst davran huyunun bu olduğunu onu çok sevdiğini, onun için sevmediği yönlerini törpüleyeceğini elinden geleni yapacağını, evliliğinize son bir şans vermesini iste. ikna etmek için elinden geleni yap. bi de eşinin burcu ne çok merak ettim ???

Hatalarini kabul etmen ve duzelmesi icin cabalaman guzel birsey. Evet o altran aldikca sen simarmissin. Ama ne bileyim sanki hala umut var gibi bana gore. Ona guzel bir surpriz yapabilirsiniz. Sasirtabilirsiniz onu. Gonlunu almak kolay olmayabilir ama hatalarinizi tekrarlamamak kaydiyla bunu basarabilirseniz eger belki yeniden baslarsiniz.

Adam aldatinca kapiya koyunca niye bu kadar kiymete bindi anlamadim, normal insan kendini seveni sever kendini istemeyeni istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…