Yaptiklarimin cezasini mi cekiyorum

Merhaba hanimlar

10 aylik evliyim ve bu 10 ayi esime zehir ettiğimi anladim :KK43: kisa surede tanisip evlendik yani 6 ay icersinde. Sagolsun bir dedigimi iki etmedi. Ama ben ufak hatalari hic affetmedim hep küstüm sirtimi dondum o hep benimle konustu bir dedigimi iki etmedi. Aileme hep saygili davrandi. Bense onun ailesi baska sehirde olmasina rağmen düğün mevzularini acip durdum istemedim ailesini. Esim beni poh pohladigi icin simardim tabi hep dik baslilik yaptim birde ailemin beni simarik ve yuksek egoyla buyutmeside bir etkendi.

Ramazan ayinda esim artik hafiften tasmaya basladi. Ben yine bagirdim tabi erkek gibi karsi geldm. Baska sehre tasindik daha 20 gün oldu. Ben orda da yalnizliktan sardim kocama onla ugrastim o da bana yuz vermeyince iyice kotu oldum. Gecen cumartesi ailemin yanina gonderdi az ozleyelim birbirimizi dedi.tamam dedim geldim ama ondan ayrilmadan once ozur diledim ondan cok hata yaptim dedim affet beni evliligi yeni yeni anladm cok hataliyim seni seviyorum dedim duzelicem dedim.tabi esim sustu.
Gecen aksam esimin facebooktan aramalarina baktim bir kac tane kiz profili aramis ben tabi cok sinirlendim. İlk başta susuyim deniyim takip ediyim dedim ama yapamadim aradim onu beni baskalarina bakarak aldatiyor musun dedim. Aldatmiyorum sadece profil baktim yeter dedi ayrilalim dedi.
Yani esim suanda ciddi ciddi ayrilmak istiyor. Bu arada gebelik testi yaptirdm cift cizgi cikmisti kanda ise bebek cikmadi. Kan tahlili sonucunu daha soylemedim. Bebek olmazsa ayriliriz dedi dusman olmadan güzelce ayrilalim dusun tasin dedi.
Bende dun annesini aradim esimi seviyorum buyugumsunuz yardim edin dedim ben hatalarimi kabul ediyorum dedim. Kaynanamda ben konusurum inş beni dinler falan dedi ama kocam dedigim dedik bir insan. Ve dun gece esimden defalarca ozur diledim ayrilmayalim boyle bitmesin dedim baska kizlara bakamazsin dedim. Sadece merakti baktim ama asla o kizlari ekleyip konusmadim dedi.

Sizce ne yapayim ben ya..onun son yaptigini kabullenemiyorum. Ama bir yandan diyorumki ciksam gitsem yanina ayrilmicam senden desem.. ya da şu süreçte aramasam mi onu ve aramazsam benden sogur mu ayy kafam cok karisik. Ben evliligimizi mahvettim ya hakettim mi ben simdi bunu :KK43:

Güven kazanmak sevgi kazanmak yıllar sürer onları yıkmak tek cümleye bakar.

Sen hem sana olan güvenini hem sana olan sevgisini kaybetmek için epey çabalamışsın. Bunları tekrar kazandırmak çok zor. Keşke hatanı erken görseydin. O değilde barışsanız yine yaparsın gibime geliyor. Can çıkar huy çıkmaz.

Biraz bekle, arama, eğer gerçekten seviyorsa dayanamaz gelir. Ama bu sürede gerçekten kendini değiştir. İlişki alttan almaktır, karşı tarafın tepesine çıkmak değildir. Elindeyken kıymeti olmayanında kıymeti gidince böyle artar :/

ne demişler sabır da bir yere kadar ya da sabır taşı olsa çatlar.

hak etmişsin ve en acısı da eşin artık boşanalım dediğinde dank etmiş sana. Yoksa sen hala devam edecektin ki bence seni affetse de 1 aya yine huzursuzluk çıkaracaksın gibi geliyor.
Uzman yardımı almanı öneririm.

bir de keşke kv'ye anlatmasaydınız.İlerde siz eşinizle düzelirsiniz ama onlar unutmaz yaşadıklarınızı.

ne demişler sabır da bir yere kadar ya da sabır taşı olsa çatlar.

hak etmişsin ve en acısı da eşin artık boşanalım dediğinde dank etmiş sana. Yoksa sen hala devam edecektin ki bence seni affetse de 1 aya yine huzursuzluk çıkaracaksın gibi geliyor.
Uzman yardımı almanı öneririm.

bir de keşke kv'ye anlatmasaydınız.İlerde siz eşinizle düzelirsiniz ama onlar unutmaz yaşadıklarınızı.

Esimin Ailesinde kaynanamin sozu gecer daha dogrusu aileyi yönetir belki esime nasihat eder diye anlattim

Esimin Ailesinde kaynanamin sozu gecer daha dogrusu aileyi yönetir belki esime nasihat eder diye anlattim

eşine bugün nasihat eder
yarın öbür gün de senin beynine eder.
oğlumu mahvettin 10 ayda böyle oldu şöyle oldu.
ya da artık en ufak bir şeyde anlaşamıyor musunuz ,neyiniz var diye bir eli hep üstünüzde olur.

mutluluklar :KK24:

Ya bakin esim beni ailemin yanina göndermeden de dedim beni ya psikolaga yada aile danismanina gonder ben iyi olmak istiyorum demistim ama o hayir demisti.. kitap oku vs falan dedi iste

Senin yasadiklarini bende yasadim aynilarini ama benimki anasini hakli goruyordu hep ve biz ayni evde yasiyorduk bu bana cok gelmisti bende yipratmistim cok ama biz kurtaramadik evliligimizi ayrildik sen aklini basina al ayri yasiyormussun daha ne istiyosun hemen git esinin yanina gonlunu al ne yap ne et kurtar evliligini bi dakika bile durma git esinin yanina insallah barisirsiniz

Insallah duzeltebilirim ama affeder mi eskisi gibi sever mi bilemiyorum.. ya varya ailemin yanina geri gonderir diye bile korkularim var

pişman olmanız güzel gerisi takdiri ilahi artık.
inşallah düzelir ve bir daha aynı şeyleri yaşamazsınız yaşatmazsınız.

Esin umarim sana son bir sans verir ki seviyorsa barisirsiniz tahminimce. Ama önemli olan bundan sonrasi. Her adiminiza her hareketinize iki kat fazla dikkat etmelisiniz. Allah yardimciniz olsun

Evlenmeden önce kime sarıyordunuz ki? Bir insanın sevgisi ilgilisi ancak bu kadar sömürülür.

Geçen de biri konu açmış, "ah ben diye"; o da aynı, oku kendini gör: adamı süründürdüm beni terk etti, ah-vah şimdi diyor.

Eşin yaptığı evlilik-düğün masrafına falan acırsa ancak, bir kez daha denemek için döner. Çok bariz bilerek evden yollamış seni; o zaten ailesiyle boşanmayı konuşuyordur şimdi.

Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah.

Yorumlariniz icin tesekkur ederim acaba gitsem mi yarin ankaraya esimin yanına boyle telefonla olmuyor sanki. Ama bana ben cagirmadan gelme dedi sanki gelecegimi anlamis gibi. Bir daha hata yapmaktan korkuyorum dogru davranmam gerekiyor

Ah ah şu dünyayı etrafında dönen sanan arkadaşlar yok öyle bi dünya ( lafım genele)
Tabii hatanizi anlamanız da bi erdemlik ne diyelim allah sonunuzu hayr etsin

Cok simarmissiniz.Ben de yapmistim.Olmuyor.Toparlamak lazim.Tabiri caizse baskasina bakamazsin fiye yirtinmanin anlami yok Adamin rahata ve huzura ihtiyaci car.Sikma

Fazla naz aşık usandırırmış
Sizinde oyle olmus
Ayrılmak istemiyorsanız
Eşinizin inadını kırıp
Değiştiğinizi göstereceksiniz.

Evlilik acemisi oldugunuzu, yeterince olgun dusunemediginizi, sinsi ve kotu biri olmadiginizi, beraber yaskanmak icin evlendiginizi, ona cook deger verdiginizi, pohpohlayacak seyleri soyleyin. Gururu incinmis, biraz oksamak geek.Ailesini sevmesrnz de yeni evli oldugunuz ve henux sizi tam aile olarak saymaadigi icin, ailesini ce kendisinii koruyor.Badkasinin profiline baktin mevzudunu kapatin gitsin
Cok haksizdinix.Tarziniz yanlis.Duzeltin, sorun kalmaz.

inşallah bırakır bu adam seni de kurtulur ya, yazık vallahi adama çok acıdım.
fasülye gibi nimetten saymışsın kendini ama işte fasülye... dışarıda ne bonfileler, ne balıklar, ne piliçler var :p
tez zamanda kurtulur senden inşallah.
gitsin dışarıda bir sürü kız var, bulamazsa gelsin ben birini ayarlarım ona :)))

Bence eşinin yanına git uzak kaldıkca özlem değil soğuma olur sonuçta tartışma sonucu ayrısınız ... Git yüz yüze konuş Özür dile gönlünü al ... Şu face konusunda açma bence unut demiyorum tabi ... Ama kesinlikle yanına gidip konuşun telefonla olmaz bu is

X