Yaptiklarimin cezasini mi cekiyorum

Yaa haftasonu ailesinin yanina gidecek.. o gitmeden gitsem mi ne yapsam daha cok kizdirir miyim bilmiyorum

canım yanına git onun o gerekli sabrı göstermiş şimdi sıra sende. git ve ona sevgini göster. hep mutlu olun sonra :)

Esim oglak ben balik burcuyum

Affeder ya bence gözünü korktamaya çalşıyor senin..Sende süprizler yp et gönlünü all çokta yalvarma az kuyruğu dik tut ne o öle kendinede saygın olsun hem suçlu hem güçlüsün adamı bezdirmissin ama bence affder sıkma canını ılımlı ol güzel davran güzel söz söyle sakin ol bu süreçte üzgünse 5 katı üzgün davran güzel bi yemek gece tatlı söz kurtarır inşaalh düzelir aranız.Uww oğlak mı bende çok inat olur ikna etmen zor ama küçük bi hareketle bile affettireblirsin

Yaa haftasonu ailesinin yanina gidecek.. o gitmeden gitsem mi ne yapsam daha cok kizdirir miyim bilmiyorum

Kizar mi bilemiyorum. Sen esini taniyorsundur ben ne desem bilemedim. Aklin basina gelsin, durumun ciddiyetinin farkina varman icin de boyle davraniyor olabilir. Yanina gitsen mi? Bence manidar bir surpriz dusun once. Karambole getirme yani hafta sonu gidecekdiye. Cabaladigini gormesi ve hissetmesi lazim.

Neden gidiyorsunuz . Sizi çağırana kadar gitmeyin bence Karar sizin tabiki . Yazdıklarınızda sizin hatalarınız kadar eşinizin hatalarıda olduğunu düşünüyorum ben ..

Dünkü yediğin hurmalar bugün gelir tırmalar
Ben insanlara hayatı zehir edenlere üzülemiyorum kusura bakmayın!!!
Sanki huylu huyundan vazgeçmez ve Gslm206 daha çoook eşini üzer gibime geliyor ve böyle bi eşide ısınsanın hayatını zindan eder

Ben aksamleyin bir daha konusayim en iyisi valla iyice sinirdirirsem damarina basarim diye de korkuyorum.. esimde cok konusan ve inatci birisi kendisi erkek kardesiyle konusmuyor yıllardır.. kardesle konusmayan karisinida siler mi

Sagol Allah razi olsun böyle konuştukça içimi rahatlattiniz..

Reactions: tse
Ben aksamleyin bir daha konusayim en iyisi valla iyice sinirdirirsem damarina basarim diye de korkuyorum.. esimde cok konusan ve inatci birisi kendisi erkek kardesiyle konusmuyor yıllardır.. kardesle konusmayan karisinida siler mi
Siz bence bugün oturup bir sakin kafayla düşünün ne yapiyorum ben diye,neden mi barışmak isterken bile affedebilirmiyim modundasınız. Gercekten kendinizi geri çekebileceğinize inanıyormusunuz? Eşinizle sebepsiz yere tartışmayacağınıza? 2 gün sonra ailen şöyle ailen böyle demeyeceğinize?
Siz önce bu gerçekleri sindirin,bi sakinleşin,bir emin olun kendinizden sonra mücadele edersiniz. Zira barışıp 1 hafta sonra eskiye dönerseniz muhtemelen dönüşü olmaz.

Sagol Allah razi olsun böyle konuştukça içimi rahatlattiniz..
İnsan neleri affediyor bence seni deniyor sakinliğini koru sevgini saygını ilgini esirgeme yumusk davran üzügn takıl :) pişman dayanamaz bence yaaaa romantık saatleride unutma tatlımmm

Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ama sanırım dava açarsa eşiniz hakim taraflara soruyor boşanmak istiyor musunuz diye siz hayır derseniz sizi aile danışmanına gönderir. Bir aile danışmanına gitmeniz iyi olacaktır. Fakat eşinize bir süre ayrı kalalım sen kafanı dinle sonra oturup tekrar konuşalım deyin ve o süre zarfında mümkün olduğunda sakin davranıp üzerine gitmeyin. Belki fikri değişir.

Sanmiyorum ama kotu dusunmemek icin belki de boyle geciyor icimden. Ama dedigim gibi biraz dusun tasin. Karambol olmasin. Gercekten icinden gelerek birseyler yapmalisin.

Hata sizdeyse evinize dönün ve kendinize çeki düzen verin. Evinize dönmedikçe soğursunuz birbirinizden.

Hemen evinize dönün ve pişmanlığınızı ona karşı davranışlarınızla ilginiz le alakanızla gösterin. Kimler bakmıyor ki başka profillere meraktan.Büyütmeyin önce ev içinde çözmeye çalışın baktınız yine istemiyorum diyor ozaman yeni baştan düşünüp karar verirsiniz.

Adam.meraktan bakmış abartmayalim.lütfen. yazık.adama... ayrıca kusur aramayın bulursunuz çünkü takip etmeyin.bu kasar.ne yapmış neye bakmış diye ... ve git ayaklarına kapan.yuvani kurtar cahildim de elinden geleni yap şeytanın en çok.sevdiği şeydir kari koca arasını açmak sen allah için elinden geleni yap baktin olmuyor dersin ben allah için yaptın.artik gerisi senin vebalin diye

Bence bir an önce evinize gidin araya daha sogukluk girmeden.eşinizin gönlünü alın.o da seviyorsa ve hatanızı anladıgınızı görürüse tekrar düzelecektir.

Bence bir an önce evinize gidin araya daha sogukluk girmeden.eşinizin gönlünü alın.o da seviyorsa ve hatanızı anladıgınızı görürüse tekrar düzelecektir.

Şuan bensiz ailesinin yanina giderse kotu olur sanirim.. koydeki eltimde kaynanamlarda olucakmis bu hafta. O eltim sessiz sakin kaynanama yardim ettigini görürse eşimin içi gider. Çünkü ben daha hiç gitmedim evlendikten sonra onlarin evlerinde hizmet etmedim.. esime surpriz yapayim en iyisi yarin. ailesinin yanina giderse benide götür dicem

Sanki huylu huyundan vazgeçmez ve Gslm206 daha çoook eşini üzer gibime geliyor ve böyle bi eşide ısınsanın hayatını zindan eder

nedense bende ayni dusuncedeyim..
baristiklari zaman adamcagiz ilgi gostermeye basladigi an baslar bu surec..
ya adam kendini tutup biraz macolasicak,surekli bi kaybetme korkusu yaraticak ya da eski tas eski hamam devam eder gibi..
insanin cani cikmadan huyu cikmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…