Dünkü yediğin hurmalar bugün gelir tırmalar
Ben insanlara hayatı zehir edenlere üzülemiyorum kusura bakmayın!!!
Haklisiniz ne diyeyim esimede dedim cocukluk yaptim evli gibi gormedim kendimi ama cok pismanim cok
Yazik adama ya oda bi insan evladi. Insallah gonlunu alabilirsin
Herkes bir ananın evladı ama bazı kızlar kendini 'prenses' sanıyoren yakın arkadaşım sizin gibi aynı. ben arkadaşımken katlanamadım hayatı iki kat zorlaştırdı. insan eşim dediği birinden görürse çok soğur olsada eskisi gibi olmaz. nedir bu kibir. herkes bir ananın evladı
Uzaktayiz ben istanbuldayim ama ankarada. Haftasonuda esim kendi ailesinin yanina gidicek. Kaynanamlarda konusacaklar onlarada dedim hatamin farkindayim buyuk olarak konusun onunla dedimbiraz uzak kalın özlesin düzelirsiniz bence ama siz de aynı hataları tekrarlamayın
Esin gidene kadar ailesinin yanina sen git esinin yanina yoksa cok ciddiyim esin anlatir yaptiklarini onlarda sogar senden hic kurtaramazsiniz hemen vakit kaybetmeden gitUzaktayiz ben istanbuldayim ama ankarada. Haftasonuda esim kendi ailesinin yanina gidicek. Kaynanamlarda konusacaklar onlarada dedim hatamin farkindayim buyuk olarak konusun onunla dedim
Kimsenin hayatının içine etmeye hakkımız yok. Öyle güzel çıkıyor ki acısı. Gidin evinize hayır gitmiycem ben seni seviyorum ve yaptığım saçmalıkların farkındayım pişmanım diyin. İşe yarar umarım.
herkes beni sevsin etrafımda dönsün her şeyimi çeksin dersen bir yerde toslarsın yani. sabrediyosak değer veriyoruz az bi dank etsin. böyleleri genelde terkediliyor maalesef. affedilse de içinde bir şeyler bitmiş oluyor. dünde vardı aynı böyle konu çocuğa zehir etmiş hayatı. terkedip durmuş bir de diyor terkedince çabalaması çok hoşuma gidiyodu. deli mi nedir nasıl bir ruh halidirHerkes bir ananın evladı ama bazı kızlar kendini 'prenses' sanıyorinsanız, kendimize zulmedilmesine nasıl tahammül edemiyosak karşıdaki 'insanı' da düşünmek gerek.