Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

Tanımadığım bir sürü telefon arkdaşım var:uhm: Bu çok aptalca çokkk!Çok üzgünüm çoook

bende bi tane yokki
geçen yaz kızarkadaşıma haftasonu havuzdayız bütün gün geçmek üzere ve ben beklemediğim bi anda regl oldum pedde bulamayınca tuvalet kağıtlarına mahkum kaldım sonrada şortumu giyip olduğum yere çakıldım yanımızda olan erkek arkadaşlarda kayalım diye ısrar ettiler ben olmaz dedikçe bastırdıla mecburen uymak zorunda kaldım kayağa geldiğimizde şortla kaymak zorundaydım çıkar şortunu şortlamı kayıcaksın dediklerinde hayatımdaki en aptal cevabı verdim ÜŞÜYORUM çıkaramam kafamçokkarıştı tabi tuhaf tuhah baktılar ve ben üşüdüğüm halde kayarak soğuk suların içine daldım kesin özürlü sanmışlardır benigamyoncuiremsu

bikeresindede sabah uykulu işe gitmek için mecidiyeköy otobüsü yerine avcılar otobüsüne bindim kendime geldiğimde baya bi yol almışım gamyoncuiremsu tabi bi anda uykum açıldı o mesafeden ödediğim taksi parası dahada çok açtı uykumu:roflol:

bende daha uafgım ozmanlar mustafa sandala asıgım:asigim: tabı onun arabası var sarkısıda yenı cıkmıs tabıı bende cıktım sehbanın ustune hesapta televıozyonu kucaklayıp opucem tabı ozmanların televızyonlarıda dev gıbı anacım televızyonu tutayım derken ayagımın altından sehba kaydı ve televızyon ayagımın ustunde neysekı bısı olmadı allaha sukur 11 dıkısle atlattım:dance:

teyzemlere gezmeye gitmistik biraz evde oturduk disari gezmeye ciktik gezdik eve donuyoz ablamla ben onden gidiyoz teyzemler annemler falan arkadan geliyolar her neyse apartmana girdik ve benim aklima geldi ablama dedim asansorun icine saklanalim korkutalim girdik asansorun icine ve bekliyoz gelsinler diye bende korkutma posizyonumu aldim tam o sirada birden ses geldi ve ben hic tanimadigim birinin uzerine korkunc bi sekilde atladim..meherse bizimkiler degilmis cocuk korktu sasirdi noluyo diye ama oylebi asansorun kapisini acinca bi atladim sonrada anlicaniz gibi yerlere yattik gulmekten..bida boyle aptalca seyler yapmam galba:roflol::roflol::roflol:

Kuzenim aklıma geldi birden hep gülerim.Bi ara Ümüğünü sıkarım lafını diline dolamıştı.Bigün yemek yerken aile büyükleleride var bu Ümüğünü S.kerim dio kardeşineeee :roflol: Baba kıpkırmızı oluyo tabi
Annem çok yapar böyle şeyleri :roflol: bekarken eve misafir abilerinin arkadaşları gelir.Anadoluda yatağa döşek derler annem o arada dili sürşüp daş daş daşş..akları sericem der :roflol:

alışverış için mağazaya gittim otomatik acılan kapılar varya.. çıkıs kapsnın önunden gecerken birden kapı acıldı...bende burdan gireyim dedim..ama cokta kibarım önce çıkanları bekledim...ben tam girerken kapı birden kapandı.. ben ortada sıkıstım...ordaki kadın da cığlığı basmiştı......cok utanmıştım.........

birde kucuktum 1.sınıfa gıderken ..evde yalnızım... leblebi yemeye basladım.. sonra yemekten sıkıldım.aldım leblebiyı bir güzel burun delıklerime soktum..ıyıce ıtıyorum düşersede....sonra baktım nefes alamıyorum.. her nefes cekişimde daha gerıye gdiyom...birini cıkardım ama ikinci delikte cok uğraşmıştım...birde öleceğim dıye korku sarmıştı....o günden sonra burnuma birşey sokmuyorumm..............

bende bi hikayemi anlatayim yeni nisanlanmistik tabi annemden babamdan hafta sonu falan nisanlimla gorusmek icin izin isteyemiyordum utaniyodum bizde askimla plan yaptik annemler uyuyunca ben gizlice evden cikicam biraz konusup bes dakkadada eve donecem kucuk erkek kardesimde 7 yasinda onada cep telefonumu verdim eve gelmeden askimdan aricaktim kalkan varmi diye soracaktim neyse ciktim heyecanla askimda disarda bekliyodu nasilsin iyimisin derken hadi gel sahile gidelim dedi dedim bu saatte olmaz falan yok dedi yakin zaten gittik neyse saatte 12 degildi daha orda bi kafede oturduk sohbet ettik bi baktim kardesim ariyo odum koptu tabiki actim telefonu diyo abla sakin eve gelme :1no2: meger babamin uykusu kacmis televizyonu izleyecegi tutmus ben tabi korkumdan girmedim sabah 4 e kadar giremedim sonra babam uyudugunu pencereden baktin tv isigi gormeyince girdim ama korkumdan oluyodum ondan sonra tovbe ettik kafamçokkarıştı

hayatimda bi cok aptalliklarim olduda:roflol:suan aklima geleni yazayim bari...
orta okul yillarimda Arzu diye bi arkadas, ogun yazili olucaz arkadas calismamis tabi ,dedi sen bana kayigini gosterirmisin dedim olur...zaten yan yana oturuyoz...neyse yazili oluyoz,benim akili arkadasim ben ne yazdiysan aynisini tipatip yazmis(ya insan biraz degistirirde yazar dime)neyse sonuclari acikliyo hoca ,arzu 0 elis 0 demesinmi,ben kaldim oyle....patladim sonra ,dedim ama o bakti bana....ben cekmedimki...delirdim resmen......ilk kopya vakamdir....hoca dediki sende baktirmasaydin o aman....
ve o gun anladimki ,kopya vermeninda cekmek kadar suc oldugunu.....kafamçokkarıştıbazen iyilikler pahaliya patliyo

lisedeyken siyasete fazla daldım..yönlendirilmiştik tabi..kendimi mafya gibi hissederdim..ay ne saçma günlermiş ya..15-16 yaşındaydım ve memleketi ben kurtarıcaktım sanki..bi havalar bi tafralar..erkek gibi hareketler..millete diklenmeler..töbe yaaaa :)))) amma komikmişiz be yaa

Cokk Guldumm Kızlarrrr Bıde Ben Anlatıyımm Gecen Yaz Abımın Nısanında Dans Edılırken Benı Kımsecıkler Dansa Kaldırmadııı Saf Saf durdum Bekledımm Yokk Olmaz Bole Dedım Sınırden Kendımı Yıycemm Kızardım Bozardım Gozlerım Doldu Nese Bı Tuwalete Gıdıım Dedım Dalgınlık Bu Yha Erkekler Tuwaletıne Gıtmısım Ordada Halamın Oglu Warmıs Kucuk Daha Kafasına bı Patlak Indırdım Pıss Sapıkk N Isın Var Burda Cık Yuru dEdım Cocuk Cagız N Oldugunu Sasırdııı Sonra Kuzenımm Geldı Benııı Kolumdan Tuttugu Gıbı Cıkardı cıgdem Napıon Erkekler Tuwaletınde Diee

Gaza Geldım Bidaa Anlatıım Ramazanda Arkadasımın Sacını Boyatmaya Gıttık Nese Ark Sen Sacını Boyatırken Bzde Dıger Arkadasla Alısverıs Yapalım Dedım tmm Dedı Nese Step E Gıttık Bi Ceket Aldım Ustune 29.900 Yazıo Kasaya Gectım Adam 30 Dio Olurmu Dıorum Etıkette Farklı Yazıo Burda Farklı sız Kımı Kandırmasya Calısıosunuz dıorum Ama Bagırısımı Bı Gorseniz Adam Etıket Fıyatını Gosterınce N Yapacagımı Sasırdım Yorgunluk Bı Yandan Aclık Bı Yandannn : Offff Rezıl Oldummm

o zamnalar lise 2 deyim okulların ilk günü ve bizde arkadaşlarla otobüse bindik oklula gidicez hani eskiden uzun kırmızı körüklü otobüsler var onlardan.... neyse bindik ama o kadar kalabalıkki tıklım tıkış biraz ilerledik bir mevkiye geldik ordada inecekler çok inenlere yol vericem bende kapının eşiğinde duruyorum. bu arada otobüste çok tatlı bi çocukla bakışıyoruz falan.. otobüs durdu kapı açıldı bende ortada bulunan demire tutundum arkama bakmadan aşşağıya adım attım ordada kaldırım çalışması varmış ben taşlardan birine bi takıldım kocca otobüsün önünde paldır küldür düştüm etekte kafama yapıştı tabi allahtan altıma tayt giymiştim o gün.. bi toparlandım ki bütün otobüstekiler kahkalarla gülüyo ve hepsi öğrenci çoğuda hergün karşılaştığım kişiler... rezil rüsva oldum ama en kötüsü o otobüse tekrar geri binmek zorunda olmamdı....... o çocukmu bi daha yüzüme bakmadı....

Bu benim yaptığımı yapan bi Allah ın kulu daha var mıdır acaba? Trafikte önümdeki at arabasına selektör yaptım!!!!! Sanki at dikiz aynasından beni görüp de yol vericek...
Kabul ediyorum EN SALAK BENİM!!!!!!!!!!!

hepsi harikaydııı bende bi tane anlatayımm ben muhasebeciyim bi şirkette ve bi bayanla arada konuşuyoruz falan bana malzeme falan soruyo neyse kadın yine bi keresinde aradı ben hemen pat diye firma ismini kızın ismini söledim kız demez mi ne kadar cabukcunuz diye BEN NE DESEM İİ

DUYDUĞUM YÜZÜ HAYATTA UNUTMAM......kız tabi başladı gülmeye bende dedim espri nasılll

:sm_cool:İYİ KIVIRMISSIN .....:roflol:

bu olayı erkek arkadaşım yanımdayken ve yine istiklal caddesindeki mağazada bende yaşamıstım aynı dükkan olmasın arkadaşım bende aynaya gelmişim sağa gidiyorum diyorum karsımdaki sağa gidiyor, sola gidiyorum tabiki sola gidiyor sonra çotankkk diye bir çarptım bu da yetmedi özür diledim ve kendime geldimmm...

bunu bende çok yapardım göremiyorum derdim merak işte ama hiç inanmadılar

hangisini anlatsamkii

ben küçükken çok saftımm
dogum günüm vardı herlde 2-3 gidiyorum pastaneden aradular annemi istediler bende annem tualette poposunu yıkasın gelcek dedimm
tabi annem çok kızmıştııı kafamçokkarıştı

bide saçımı kestirmişti annem ama kötü kesmişlerdi
4gidiyodum küçüğüm bide sevdiğim biri vardı o zamanda bizim mahallede en güzel kız seçmeleri olurdu hep ben en güzel seçi,lirdim saçımı kestiler ben hiç begenmedim başladım aglamaya okulda mektup yazıyorum aşkıma cihan bundan sonra görüşmiycez aşkımız bitti çünkü ben çirkin oldum
artık mahallenin güzel kızıda olmıycam falan tabi arkadaşlarım mektubu alıp ögreetmene vermişlerdi çok utandımm:asigim:

bide okulda erkek arkadaşıma çok kızmıştım8 de okul tualetleride çapraz L şeklinde düşünün uzun olan tarafı kızlar kısa olan duvarda erkekler vardı bende tasa suyu doldurdumm kapıda bekliyorum aklımca ıslatçam neyse tam çıktı kapıdan geri döndü saçını düzetmek için bende hemen çıkar sandım onun kankisi şopi vardı garibim o çıkınca bi tas susyu yemişti:roflol::roflol:

Bir gün edebiyat sınavındayız ilk notlar düşük tabi 2. sınavdanda yüksek almamız lazım biraz çözdük baktım takıldım gerisi gelmiyor defteri açayım dedim ama defterde ne defter eşşek kadar büyük boy defterlerden kendi sorularımdan bir kaçını çözdüm arada arkadaşlarada söylüyorum yanımda oturan arkadaşım tabi çözememiş nolur yardım et diye yalvarıyor tamam dedim söyle soruyu buldum cevabını okuyorum duymuyor he hı neydi derken en son dayanamadım kaldırdım bunun eteğini altına soktum defteri ama sığmıyor giymiş düdük kadar eteği itekliye itekliye, büke büke sığdırdık sığdırmasına ama boğuşmamızı hoca da görmüş hocamızında bir gözlüğü vardı kalınlığı rahat 1,5 cm ortada mercimek tanesi kadar gözleri gözükürdü geldi bu kızın eteğini kafasına geçirircesine eteğine kaldırıp hoplayarak defteri fırlatınca gülme krizine girdik bir güzel 0 larıda yemiş olduk oda cabası e bide kızda rezil oldu hani kızın bacaklarını görmeyen kalmadı:roflol::roflol:

ilkokul 3.sınıftayım..9 yaşındayım..okulda tenefüste kız arkadaş ile wc ye gittik, dedi ki, bak sakın yalnız gelme buralara fare falan çıkar delikten korkarsın, yalnız başına baş edemezsin... hemen inandım...
başka bi gün derste tuvaletim geldi, öğretmenim şu arkadaşla gidebilir miyiz dedim.. sen yalnız git gel dedi...
mecbur gittim yalnız..bakıyorum girsem mi girmesem mi... giremedim fare çıkıcak diye.. gerisin geriye döndüm sınıfa..
gitgide de iyice sıkıştım..
sonra :a015:
tutamadım kendimi...
altıma yaptım:çok üzgünüm: ..tam bir kabus..
tabi sıranın altından sızmaya başladı... en arkada oturan arkadaş,, aaaa altına yapmııııışşş,, diye bağırması ile herkesin bana bakması bir olmuştu... sonra hademe abi geldi... büyük büyük temizleme bezi ile temizlemişti falan... nasıl ağlamıştım... hem utancımdan, hem hademe abi ye iş çıkardığım için üzüntümden.. hem rezil olmamdan...
öğretmen sordu sınıfın ortasında,, wc ye gitmedin mi sen diye, arkadaşıma da neden öyle dedin diye kızmasın diye, sadece yalnız yalnız korktum öğretmenim..dedim.. Allahtan sevdiğim çocuk o gün gelmemişti esas rezalet olurdum heralde çünküm :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…