- 2 Mart 2007
- 558
- 44
bizde birgün arkadaşlarla cafede oturuyoruz.6 kişiyiz.sonra kalktık herkes üstünü giyiniyo benimde bişy ilgimi çekti,duvarda bir küçük pervane vardı hani bilirsiniz aspratör gibi ama o anda çalışmıyor.ben buna kafayı uzat saçlar da nerdeyse belimde ozamansırnaşık şeybakacam göya arka tarafında duvarın ne var!!akıla bak yaa.bu aspratör bi çalışşşşş kaptı mı benim saçlarııkafamçokkarıştıaman yarabbim saçımı ordan nasıl bir çıglıkla cektim o bagırısımı ve hareketimi bilemezsiniz.arkadaslarım resmen yerlere yattı gülmekten hatta biri oturdu yere kalkamıyoo:roflol:haala anınca çok güleriz..
:roflol::roflol::roflol:ayy süpersin yaa neyse onunla geçmiş olsun
ılkokul son sınıftaydım aılece samsuna gıtmıstık goz muayenesı oldum ben onden cıktım babamda lavaboya gıtmıstı dısarda bızımkılerın gelmesını beklıyorum, sonra kapıdan bırı cıktı babam sandım gırdım koluna :bbo: normalde hep babamın koluna gırerım meger baska bırıymıs yanındada esı var oyle gıdıyoruz ama bıseyde demıyolar saskınlıktan galıba.babamlar cıkınca arkamdan seslendıleryanımdakı adama baktım,bısey dıyemeden babamın yanına kostum cok utanmıstım boyle ıste:1rolleyes: o amcanın eşi bu yazıyı okuyosa selamlar hörmetler:Roflol:
Kızlar yaptığım en aptalca şeyi yeni yaptım ben. Çok komik. Ankarada bomba yakaladılar ya hani arabanın içinde, o gün aklımda kalmış kesin yakında Antalyaya da koyarlar diye baya sıkıldım herhalde ki, gece uyuyoruz, eşim (afedersiniz) gaz çıkarıyor biraz yüksek sesle. Ben öyle bir panikle yerimden sıçradım ki, kalk bomba patlattılar diye, yok birşey yat dediyse de çok korktum. Şimdi düşününce o sesi bomba sesine nasıl benzettim, nasıl çığlık attım uyandım, nasıl ikna oldum, inanın bilmiyorum.....