Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

:roflol::roflol:

...........................................

Son düzenleme:
kuzenimle 14 yaşındayken çok sevdiğimiz bi ablanın(herkes evde kalmış muamelesi yaprdı) kısmetini açmak için internnetteo nunda chat yapıyorduk fotoğraflarını görüp beğendimizi ablamzın numarasın veriyorduk b işte sonra ablanın yanına giderdik habire biri arıtordur x hanımben ahmet şu netten falan abla çıldıracaktı bizde yanında pis pis gülerdik sonra itiraf ettik

bi anıdaha eşimle tatlıcadayız garson ne alırsınız dedi ben sazan bi tane mustafa kemal paşa dedim kaydirigubbakcemile2

ayy benimki çok rezil yaa...
birgün işyerinde adet oldum .hemen mutfağa indim ablayı markette gönderdim o sırada mutfağın teli çaldı bende baktım eşim sandım teldekini(buarada kendi işyerimiz kardeşleriyle ortak)
bana ....a senmi varsın mutfakta diyor
bende....sessiz sessiz ::::evet ben varım ablayı markete gönderdim hastalanmışım orkid alcak diyorum kısık sesle
telefondakide.....sus kız sus ben xxxxxxx demezmiiiiiiiiiiiii
ayyyy meğer kardeşiymiş telefondaki))))))))))hehe)))))
ama sesleri aynı yaa ...tabi kardeş olunca...bende ayyyyy inanmıyorum telide kapatıyorum dedim kapattım yüzüne))))))))))))ben kıpkırmızı oldum oturdum sandalyeye ama kendime bimüddet gelemedim))

bikeresindede beşamel soslu makarna diceğime peştamel soslu makarna demiştim eşim garson ve ben gülmekten çatlamıştık))

bitane daha anlatayım bu daha yeni oldu geçen hafa...
eşim türkiyeyle bi yabancı takımın maçını izliyordu durum 1-0 dı..türkiye 0 buarada..
bende biara kim yeni yo dedim 1-0 yeniliyoruz dedi.ben o sırada televiz yona baktım
aa iyide türkiye 0 işte hiç gol yememiş dedim..bak biz atmışız karşı takın 1 dedim tamammı)))
eşimde bianda kafası karıştıı allah allah öylemi oluyodu yaa dedi bikaç saniye kaldı yanii...
sonrada olurmu kız öyle şey ulen benide şaşırttın heee...aptal yaparsın insanı nerden buluyon bu karışık düşünceleri diyo bana)))))

aptalliklarim cok olur ama mesela bugunu dicek olursam

gezmeye gittim ve cok guzel bi far gordum,almadigima cok pismanin,aptalim aptal:mymeka::mymeka:

bende bugün indirimin son günü idi çizme gördüm almadım kararsızlıktan ..eve geldim pişan oldum püfff..yarın bida devam edermiki..

regl olmaya başladığım ilk dönemlerde yani ortaokul çağlarında bazı aylar adet olmadığım zamanlar acaba hamilemiyim diye düşünürdüm çünkü öyle bişey duymuştum:roflol:

ortaokuldayken ılk defa bır cocuga camdan baka baka asık olmustum tabı o 19yasındaydıbende ortaıkıye gıdıyorum.
evın camından hep onu ızlıyorum okuladan cıktım bırgun onunden gectım soyle edalı edalı bır ıkı derken tanıstık sonunda. bnm adım su bu derken aradan bır hafta gectı.
bana gel senı bır opeyım demezmı bnde oyle bısey bılmıyorum cocuk aklı OLMAZZZZZZ dedım. nıye ne olcak bı kere opeyım dedı bnde olurmu oyle sey opusursek bn hamıle kalırım annem benı olduru o zaman demıstım.
cocugun bana aptalmısım gıbı bakıp benı orada oyle bırakıp gıtmesını asla unutamam...

yıgenım le bırlıkte aksam oldumu hep sıdarı cıkmak ısterdık tabı aılemız ızın vermezdı bırgun
ıkımızde anneannemde kalırken aksam 9olunca dedemler uyudumuzu sansın dıye odaya yatmaya gırdık.
1saat sonra yatagın ıcını gıysılerle doldurup camdan sırayla kactık 1.katta oturuyorlardı.
neyse gezdık gazıno duragına ındık geldık eve camı acık bırakmıstıkkı ıcerı gırelım dıye tekrar. once yıgenım sırtıma basıp cıktı camdan ıcerı sonrada benı alıcaktı elımden tutup ama grer gırmez ne gorsun teyzem gelmıs odada yatıyo bızım abla annem burada dedı odada yatıyo b... yedık dedı. oğlum bn burda kaldım bnıde al dıye bagırıyom bn alamam bn annem uyanırsa dover bnı dedı camı kapadı bn tam dumur vazıyette yım. gıt kapıyı ac dedım barı dakıkalar sonra su ıcmeye kalmıs gıbı yapıp kapıyı actı gızlıce bana bndetuvalete kalmıs gıbı odaya yururken dedem salonda televızyon ızlıyomus sen nerden gelıyon demezmı bı yerden gelmıyom tuvaletı gıttım dede dedım bn nıye gormedım gecmedn burdan dedı ahhhh dedcımı ınandırana kadar akla karayı secmıstım .ama o gun hayatımda hıc o kadar gulmemıstı tabı yedıgım kazıgıda unutmmamak lazım yıgenımden

izmirden çeşmeye otobandan giderken sağ tarafta o devasa rüzgar gülleri vardır.
bir gün minibüste arkamda oturan teyze ilk defa çeşmeye gideceğini ,merak ettiğini falan anlatıp duruyordu..anlattı anlatı rüzgar güllerini görünce aaaa bu çeşme denilen yer çok sıcak herhalde,baksanıza serinletmek için buradan vantilatör takmışlar.

ben de 12-13 yaşlarında var yok ancayım annem ve teyzemle göz muayenesine gittit gözümde bazı sorunlar vardı da neyse dr um benim gözüme bir ilaç damlattı ismini şu an hatırlayamıyorum ama şu hani gözün derecesini anlayabilmek için ben o ilaçtan sonra görmez oldum geçici körlük yapıyomuş o ilaç neyse ben göremiyorum diyince annem bahçede biraz oturalım da ilacın etkisi geçsin dedi oturduk yanımıza bir kız geldi "ayy o ilacı bizim bir akrabada kullandı görmez oldu kör oldu sen neden damlattın o ilacı" gibi bir sürü şey söyledi bana ben de tabi aglıyorum hemde hıçkıra hıçkıra kör oldum diyerek annem kızıyo "kızm kör olmazsın inanma" diye tabi ben annemi dinlermiyim aglamaya devam ediyorum annem sinir oldu artık o kıza kalktık eve gitti ben biraz uyudum ve görüyorum :))))))))) tabi o zaman göreceğime hiç inanmamıştım millet olarakta böyle değilmiyiz olumlu bişeye asla inanmayız ama bir olumsuzluk varsa hemen yakıştırırız kendimize bu tv lerde de bazı dr çıkıyo ya hani hastalıkların belirtilerini anlatıyo onlara inanıp hayıflanmak gibi bişe işte

kendimi tutamayıp yaptığım alışverişler aslında çok aptalca, acayip para harcıyom, tutumlu olmayı öğrenemicemmi ben Çok üzgünüm çoook

yaptığım en aptalca şey maçlarda belimi sakatlayıp antrenörümün sezon sonuna kadar gidemessin doktora yoksa yasaklar diyip beni kandırıp sezon sonuna kadar oynıyıp belimi fıtık etmemdir.. voleybol hayatımın noktası .... gerçi yine bitecekmiş erkek arkadaşım asla istemez

Aptalca yaptigim seyler okadar cok ki, ama iclerinden en aptalca yaptiklarim bunlar:

1. Dogum gunumde 10 arkadas davet etmistim ve sinemaya gitmistik, film baslamisti ve biz misir felan alip sinema salonuna oturduk. Filmin ortasinda koltuktan kalktim ve arkadasa misir istiyormusun diye sordum. Arkadas misir aldi ve sonra ben geri oturcaktim fakat sinemalarda koltuklardan kalkinca koltuk kapaniyor. Benim oturmamla yere dusmem bir oldu. Salon tumden doluydu ve salondaki herkez gulmeye basladi. Okadar utandimki yerin dibine girdim resmen yaa :çok üzgünüm:

2. Arkadasimla balik almaya gitmistik. Bir balikciya geldik ve adam canli baliklari dezgaha koymus cirpiniyorlar daha. Dalginligimdan "Amca bunlar tazemi?" diye sormustum. Adamda lafin altinda kalmadi hemen lafi soktu "Yok abla biz baliklara pil koyup oynatiyoz" dedi. Adamin yuzune bakmadan hemen uzaklastim dezgahtan

bu tür şeyleri bende yaşadığım için çok hoşuma gitti doğrusu :roflol:
ama diğer itiraflar da çok güzeldi. alkisalkisalkis

5-6 yaşlarımda elimde kocaman bir kalasla kendi etrafımda dönerken yoldan geçen bir adamın gözüne çakmıştım kalası.adamın resmen kafasında yıldızlar uçuştu.bense 3 gün evden dışarı çıkamadım adam beni polise verecek diye.

üniversitede de sevgilime yazdığım aşk mesajını sınıf arkadaşım olan başka bir erkeğe atmıştım.sonra da arkadaşıma mesaj atıp 'kuzenim telefonumdan arkadaşına mesaj atacaktı onuda sana yanlışlıkla atmış' demiştim.

ne utanç verici bir durum ya:kedi:

oda bişimi ..ben eşimle evlenmeden önce flört ederken ona yazdığım aşk mesajını anneme atmıştım..ayyy ne salakkça yaw...bari bi arkadaşına at ..ben ta göbeğine anneme attım annaaamm sonra söylemek zorunda kalmıştım erkek arkadaşım var ..hemen kimlerden nelerden işi ne araştırma başlamıştı....ama çok utanmıştım yinede ya..aşkım seni çok özledim falan...ayyy şimdi bile utanıyorum annem yaaa....)))))hehehe))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…