Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

merhaba arkadaşlar .yazdıklarınızı okudum çok komik lülülülülülü..hele bazıları.şutarafagitti.bende akşam bi olay yaşadım ...zeytin arıyorum dolapta bir kilo zeytin yok olmuş.. arıyorum tarıyorum yok.. sonra nerden buldum dersiniz çöpe atmışım ... ayrı bir torbaya koyup dolaba koyacağım yerde çöpe koymuşum:uhm:

ben küçükken ananemın bahcesınde mınaacık ordeklerı vardı bende aldım onları bır kovaya koydum deterjanda koydum bı guzel ıkadım onları sora ıpe mandala tuturdum nasıl çook koooooootu dımıı

ya bigün ablamla oturduk portakal yiyoruz.neyse yedik.spnra abalm kabukları atmak için mutfaga gitti bende gittim ve canım ablamı kabukları atmak yerine muslugun altında özenle kabukları yıkarken bulmuştum..kimbilir o güzel kafası nerelere daldı gitti.sırnaşık şey

birtane daha var arkadaşlar.buda benim yaptıgım bişy dgl yengem yapmış:KK70:bakkala gidip alışveris yapmış yengecimm,sıra para vermeye gelince bir bakmış elinde cüzdan yerine tv kumandasııı:roflol:

valla benimle ilgili olanlardan ziyade hep başkaları geliyor aklıma.şimdi bir arkadaşım iş yerinden durmadan annesinin cebini arıyo ve ulaşamıyor.haliyle teleşlanıyo sonra telaşlanıp eve gidiyor ve annesi evde. annecşm şkş saattşr senş arıyorum niye açmıyosum cebini diyo cvp;ya kızım kontürüm yokki nasıl açayımm:roflol:ilaaahi teyzem ömürsün vallahi yaa!sen çok yaşa emi.

bizde birgün arkadaşlarla cafede oturuyoruz.6 kişiyiz.sonra kalktık herkes üstünü giyiniyo benimde bişy ilgimi çekti,duvarda bir küçük pervane vardı hani bilirsiniz aspratör gibi ama o anda çalışmıyor.ben buna kafayı uzat saçlar da nerdeyse belimde ozamansırnaşık şeybakacam göya arka tarafında duvarın ne var!!akıla bak yaa.bu aspratör bi çalışşşşş kaptı mı benim saçlarııkafamçokkarıştıaman yarabbim saçımı ordan nasıl bir çıglıkla cektim o bagırısımı ve hareketimi bilemezsiniz.arkadaslarım resmen yerlere yattı gülmekten hatta biri oturdu yere kalkamıyoo:roflol:haala anınca çok güleriz..

bizde birgün arkadaşlarla cafede oturuyoruz.6 kişiyiz.sonra kalktık herkes üstünü giyiniyo benimde bişy ilgimi çekti,duvarda bir küçük pervane vardı hani bilirsiniz aspratör gibi ama o anda çalışmıyor.ben buna kafayı uzat saçlar da nerdeyse belimde ozamansırnaşık şeybakacam göya arka tarafında duvarın ne var!!akıla bak yaa.bu aspratör bi çalışşşşş kaptı mı benim saçlarııkafamçokkarıştıaman yarabbim saçımı ordan nasıl bir çıglıkla cektim o bagırısımı ve hareketimi bilemezsiniz.arkadaslarım resmen yerlere yattı gülmekten hatta biri oturdu yere kalkamıyoo:roflol:haala anınca çok güleriz..

:roflol::roflol::roflol:ayy süpersin yaa neyse onunla geçmiş olsun

bikez okulun kantininde sandalyeden düştüm tabi arkaya etek filan başıma geçmişti herkez yerlerde tabiçok utanmıştım yaaa..:eek::eek:
yaptığım en iyi şeylerden birtanesi k.k üye olmak oldu..
:enbuyukkk:

ılkokul son sınıftaydım aılece samsuna gıtmıstık goz muayenesı oldum ben onden cıktım babamda lavaboya gıtmıstı dısarda bızımkılerın gelmesını beklıyorum, sonra kapıdan bırı cıktı babam sandım gırdım koluna :bbo: normalde hep babamın koluna gırerım meger baska bırıymıs yanındada esı var oyle gıdıyoruz ama bıseyde demıyolar saskınlıktan galıba.babamlar cıkınca arkamdan seslendıler:eek: yanımdakı adama baktım,bısey dıyemeden babamın yanına kostum cok utanmıstım boyle ıste:1rolleyes: o amcanın eşi bu yazıyı okuyosa selamlar hörmetler:Roflol:

ayyyy yıkıldımmmmm sağolasınnnnn........ çok güldümmmmm...tatlicadiarzutatlicadiarzu

Ben işten eve servisle geliyorum..
Servis caddede bırakıyor,aynı yönde oturan 5-6 kişi iniyoruz..
Neyse ben indim eve yürüyorum ama her geçtiğim yerde bana bakıyorlar,fısır fısır konuşuyor dondurmacılar,esnaflar falan..fisfisfis
Allah Allah diyorum ne var bu kadar bakacak,fermuarım açık değil konrol ettim,herkes göğüs hizama bakıyor..fisfisfis
Hani ürperince göğüsler uyarılır ya benim çok olur öyle,yine öyle olur sandım..:eek:
Elimi şöyle göğüs hizama getirdim ki kocaman kurum kimliği boynumda..:roflol::roflol:
Üzerinde fotoğrafım,adım soyadım,titrim yazıyor.:roflol:
Meğer insanlar onu okumaya çalışıyormuş..
Sokaklarda damgalı eşek gibi geziyorum..:roflol:
İşin kötüsü bu olay daha çooook kereler tekrarlandı..:kahve:

prometheus sen anlatınca aklıma geldi şimdi....bir keresinde magazada çalışırken sabah temizligi yaptıgımız bir gün arkadasım camları yıkamıştı ve bende dısarıya bir kova su dökeyim dedim temizlensin.başımda da beyaz saç bandı.aaa bi ara aynaya baktım geçerken suyla bant yok kafamda.ALLAH ALLAH dedim nereye düştü koca bant.neyse dısarı çıktım geçenler bi tuhaf bakıyor,içeri giriyorum sacıma başıma bakıom bişi yok.nevar acaba diye düşünürken ne göreyim saç bandım kafamdan süzülmüş arkadan tşhörtümün içine bide çıkmış mı tam popomdan sarkıyor kuyruk misali ve ben onunla nerden baksanız bi 10 dk dolaşmışımdır.arkadasımın da işi var diye görmedi tabi.ALLAHIM nasıl utanmıştım ya..kuyruklu kız gibi:roflol:sırnaşık şey

Diş doktorumla vedalaştıktan sonra ayagımdaki sevgili galoşlarımla beraber metro ile taksime gidişim , sonrasında erkek arkadaşımın olayın farkına varması ile alay konusu bir 8 saat ...

Tabiki metroda nasıl dalga konusu oluşum tartışılmaz .. duymadım , görmedim, bilmiyorum neyseki :roflol:

arkadaşlar bende anlatayım istanbulda oturuyoruz daha orta okul yıllarım üsk kattaki çok samimi bi tanecik hatice ablamın halılarını bahçede yıkıyoruz halılarıda çok hoş gerçekten zevkli kadın kendisi hem yıkıyorum hem halıların markalarını soruyorum hatice abla bunun markası ne merinos hatice abla bunun markası ne buda güzel gümüş suyu hatice abla bunun markası ne dedim arkasında yazıyo merve oraya bak dedi haa dedim bu atlas mı diğer halıya sıra geldi hatice abla bunun markası yazmıyo bu ne dedim o piç piç dedi beni gülme aldı hala anlatır ve gülerim

bi tanede daha anlatayım gaza geldim yaz tatilinde gönene gelmiştik kuzenimin de sevgilisi vardı teyzemden gizli gizli gecenin bi vakti telefonda konuşuyorlar fısır fısır bi yandan da yakalancak diye bi an önce kapamak istiyo telefonu ben de yanlarımdayım çoçuk soruyo konuşabilecekmisin diye bizim kide diyo ki hayır müsaitim konuşamam diyo ben yastığın altında kahkalara boğuldum çook komikti

Arkadaşlar kızarsak ta,bozarsak ta!? Seviyorum hayatın renklerini:1rolleyes:

Bir arkadaşımla alışverişten dönerken vapura bindik. Bende alelacele tuvalete girdim. Çıktığımda yanımıza bir adam geldi elinde fiş var. Çıkardım verdim tuvalet parasını. Adam bir paraya bir bana, bende bir adama bir tuvaletin kapısına bakıyorum. Neyse adam bana biraz sonra açıklayacak herhalde bu sefer arkadaşa döndü ondan da para istiyor. Oda ben girmedim diye diretiyor da diretiyor. Nitekim anlaşabildik meğer adam yolcu paralarını topluyorumuş.:eek: Parayı verene kadar kendimizi zor tuttuk. Sonrası mı? Sen öyle dedin de ben böyle dedim de :roflol: krizlerden krizlere...

bende anlatayım bi kaçtanecık :KK66: :KK70:

gecen sene sevgilim (nişanlım), yanıma gelecektı bende onu otogardan alıp orduevine bırakcaktım benım bulundum ili bilmedigi için. neyse bulustuk sonra otobuse bindik dogru olana ama ben okadar heycanlıyımkı bölee elım ayagım tıtrıyor .bındımız beledıye otobusu dogru olmasına ragmen ben salak dedım aşkım bu yanlıs yere gıdıor hadi inelimm :roflol: neyse indik baska bi otobuse bındık oda yanlıs yone gidior yanı bile bile bide :roflol: otobuse bındık harket ettı ve ben 10dk sonra uyandım eyyvah yanlıs otobuse bındık o ilk bındıgımız dogrusuydu filan ama fena rezil olmustum yaaaa... sonra baska durakta indik baya bi yurudukten sonra tramway bnmıstık.. ahh benım aptal kafam çocuk en basta dedi taksiye bınelım die ama been yok olmazzz çok biliorum yaa :mymeka: :eek:klava:

bide yuruyen merdivenlere binecektık yina aşkımla ama ben inatla asagı ınene binicem beklıorum basında yukarı giden deil yani :KK70:DD benımkısı yukarı dogru çıkan merdivenlerden çıkmıs ben hala nedense orada beklıorum :) sonra geri gelip benı aldı ordan dıo neden orda beklıosun bende durumu caktırmamak için inenleri kucaklayasım geldide ondan dıyorum :p :)))

son olarak annemın yaptıgı birseyı anlatmak istiorum.şimdi ilk kez kayınvalidemlerin evini gidioruz orduya,karadenızlı olan bilir oralar yemyesılyaa neyse otobusle gittimiz için annemınde bası donmus iyicene evlerine vardık tabı heryer yesillik cıvıl cvıl kuş seslerii filan neyse son annem ne dese begenırsınız... yaa sizin burda ''gercek kuslar'' var baksanıza hiç susmuyolar:))) ama biz direk koptukk hala konusu gecerr ne zaman bişey olsa ee gercek kuslar var burda derler :)))))

Ya bende bir keresinde annem bana sobayi yak dedi bende sobayi yakarken saçaim tutştu bnede hemen elimdeki pürüzü atip saçimi suya tuttum sonra arkami dönüp bir baktim yanan pürüzü biraktiğimdan hali tutuşmuş hemen bir kova suyu döktüm söndü ama ev göl olmuştu

Kızlar yaptığım en aptalca şeyi yeni yaptım ben. Çok komik. Ankarada bomba yakaladılar ya hani arabanın içinde, o gün aklımda kalmış kesin yakında Antalyaya da koyarlar diye baya sıkıldım herhalde ki, gece uyuyoruz, eşim (afedersiniz) gaz çıkarıyor biraz yüksek sesle. Ben öyle bir panikle yerimden sıçradım ki, kalk bomba patlattılar diye, yok birşey yat dediyse de çok korktum. Şimdi düşününce o sesi bomba sesine nasıl benzettim, nasıl çığlık attım uyandım, nasıl ikna oldum, inanın bilmiyorum.....

:roflol: :roflol: Karnım ağırdı gülmekten :roflol:

Annem aklıma geldi. Yanımda yatma dedi yatacam dedim. Bak yatma fena olur dedi aman anne uyu Allah aşkına birazdan kalkarım dedim. Tam uykuya dalacaktım kiiiiii işte o ses. :roflol: Öyle böyle değil korkudan ölecektim.Annemin gülmesi yüzünden yatak fena halde sallanıyordu.Yatağıma geçtiğimde saatlerce uyuyamamıştım. Hala daha konuşup güleriz annem her şeferinde uyardım ama der.O korkuyu ömrümün sonuna kadar unutamam :roflol:KK43: Kusura bakma anne artık yaptığını herkes biliyor:eek:.) .

Köydeydik ben 4-5 yaşlarındaydım. Kuzuların boynuna takılan mavi boncuklar vardı onları çok severdim. Bir yerlerden buldum bir tane oynuyordum. Bu kulağıma girermi acaba dedim. Deniyorum kafamı yana eğince çıkıyor. Sinirlendim en iyisi burnuma sokayım dedim. Denedim oldu. Burdanda düşmesin dedim iyice ittirdim. Bu kadar yeter çıkarayım derken uğraşa uğraşa çıkaramadım haliyle boncuk daha da ileri gitti. Burnumu kurcalayarak annemlerin yanına gittim durumu anlattım hem güldüler hem kızdılar. Babam hemen doktora gidelim dedi beraber otobüse bindik Merkeze gideceğizya çok sevinmiştim. Otobüsten diğer çocuklara bir el sallayışım vardı ki sanki Hollywood a yıldız olmaya gider gibi. Fena mı olmuş köyle ilgili hatırlayabildiğim pek birşey yok zaten. Yaptığım bu aptallıktan başka civcivin birini severken öldürüp sandıkta sakladığımı annemler gelincede burada civciv var ölmüş deyip öldüğü için saatlerce ağladığımı ve başka bir civcivi Mok çukuruna atıp çıkan dlomp sesinin o zamanlar kulağıma ne kadar hoş geldiği hatırlıyorum. :mymeka:

İlk ve orta okulda hoşlandığım biri vardı benden 1-2 yaş büyüktü. Onu ne zaman görsem elim ayağım birbirine dolaşırdı.İster istemez saçma salak hareketler yapardım. Bir gün teyzem ben ve kardeşim mahallede ana cadde üzerinden bir yere gidiyoruz. Biraz yürüdük. Amaaan Allahım o çocuk bir dükkanın önünde oturuyor. Yine heyecan bastı beni elim ayağım birbirine karıştı. Ona baktığımı anlamasın havalanmasın diye arka tarafta bişeylere bakarak önünden geçiyordum kiiii dannkkk diye ağaca çarptımkafamçokkarıştı. Hani uçuşan o yıldızlar varya onları gördüm tepemde. Çocuğun yüzüne baktım yüzüm kaymış vaziyette. O ve yanındaki arkadaşları gülme krizlerine girmiş.Ben rezil oldum aman Allah'ım derken oda bana bakarak "İçinizdeki trafik canavarını yok edin" dedi. :mymeka:

Son düzenleme:
X