Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

biraz uzun ama esrarengiz,

yine 9 yaşındayken, komşumuzun kızı ile o sıralar telefon sapıklığına sarmıştık.. öylesine numaralar çevirip, aptalca şeyler konuşup kapatırdık, ya da karşı taraf kapatırdı..

yine bigün evde yalnızım, annemler dışarı çıkarken tembihlemişler, tanımadığınız kimseye kapıyı açmayın..telefonlara dokunmayın! ..heralde tahmin ediyorlardı.. neyse,

annemler kapıdan çıktı..ben telefona.. öylesine bi numara çevirdim yine,, bir beyefendi çıktı, uzun uzun yaklaşık 45 dakika kadar konuştuk abi ile.. o da uzatıyor da uzatıyor, şaşırmıştım tabi, ben onu eğliyeceğime o beni eğliyor.. neyse,, konuşmanın sonlarına doğru, dediki ,bak küçük.. akşam baban gelince bu konuştuklarımızı söyliycem, dikkatli olsunlar,, ...amma sallıyor dedim içimden, ...yıl 89, numara gözükmede yok..beni kandırıyor aklınca dedim.. ama babana söyliycem diyincede dizlerimde titremişti korkudan.. her ne kadar inanmasam da.. neyse o can havli ile abinin suratına kapattım telefonu..
aradan beş dakika geçti geçmedi.. telefon çaldı,, eyvah!! ..bi açtım... az önce ki abiiidelikafadulden
merhaba küçük : D ...dedi... hemen kapattım tekrardan yüzüne.. ve telefonu meşgulde bıraktım... yani hafif takılmış gibi yaptım ahizeyi..

nasıl kalbim çarpıyor.. nasıl dizlerim titriyor.. nasıl korkuyorum.. babam öğrenirse ki ,çok sinirli ve otoriter bir baba.. feci cezalar.. üfff... anlatırken bile gerildim...

babamlar geldi eve.. ara ara telefonu kontrol ediyorum, hala meşgulde mi diye.. saat öğleden sonra 3 suları... akşam oldu, bende bir durgunluk ...yemek yiyoruz, saat 7,3 ..telefon çaldıııı:a015:
ben bakarım diye kalktım hemen... babam, sen otur..bakıcam ben dedi
babam gitti.. telefonla konuştu,konuştu.. sonra içeri geldi,,
hiçbişe demedi..
kalktık yemekten, bana; elini yüzünü yıka yanıma gel..dediii...sositososito
sözün kısası;
rastgele çevirdiğim numara, meğersem ptt y miş :mymeka:
bu abi aramış babamı, demiş böyle böyle oldu, yani kızınız bir telefon sapığı..dikkat edin gibisinden...

birdaha da telefon sapıklığı yapmadım süprizzzzz

:roflol::roflol::roflol::roflol:

yaptıgım en aptalca şey bu sabah ta bunu düşünüyodum
direksiyon sınavında arabayı bilerek kara sapladım
nasıl oldu bilmiyorum ama sonra düşününce çok aptalca geldi nedense

ayrılmak isteyen sevgiliem yalvarmıştım tekrar deneyelim diye hayatımın hatasıydı şimdfi olsa defol git derdim

evet yaa bende yaptım onu.turuncu bir melamin tabak vardı annemin. bende ocağa koydum imambayıldıyı ısıtmak için. berbat kokuyo yaa. annem sonra onu saksının altına koymuş öyle kullanmıştı

benim değil ama babamın başına gelen olay.
babam arabayla sanayiye gitmişti. arabayı park edip işini halletmeye gitmiş. sanayi de evden 20 dk uzakta filan. sonra geri gelmiş arabaya anahtarı sokuyo açmıyo . uzun süre deniyo. sonra evi arıyo kardeşimin hemen gelmesini söylüyo.anahtarla beraber. kardeşim yedek anahtarı alıp atlıyo dolmuşa. gidiyo babamın söylediği yere 1 saat filan bekliyo babacım benim. bi bakıyo arabanın yanında babam yok. ilerde başka bi arabanın başında bekliyo. meğer babam bizim araba diye markası aynı başka bir arabayın kilidini zorlamış 1 saattir. kardeşimle eve bi geldiler gülmekten yerlere yattık. babam bide ne diyo: iyiki arabanın sahibi gelmedi.bide karakollara düşecektim vallaa

bide ben kız arkadaşımla çarşıda yürüyoz karşıdan karşıya geçiyoruz.tam kaldırımdada tabela varmış. ben kafamı bi çarptım.gerçekten o yıldızları gördüm yaniii. bi kaldırdım kafamı tabelada DUR! yazıyo. çok gülmüştük yaa rezillikte cabası.

bide daha yeni evliyiz. gaz çıkarmak ayıp geliyo. eşim uykuya dalmış gaz çıkarayım dedim.beklediğim gibi olmadı, kontrolü kaybetmişim. eşim bi uyandı ama nasıl korkuyla kalktı anlatamam. ne oldu ne oldu diye telaşlı telaşlı.gözlerini 4 açmış canım yaa çok korkmuş.bende aşkım uyu uyu yok bişey dedim.korkma rüyamı gördün sen dedim.saçını okşadım uyuttum sonra.şimdi çok gülüyoz bu olaya aklımıza geldikçe ayy utandım yaa

bide geçen gün işyerinde wc ye gittim. kapı eski bişey.kapıyı iktirdim az aralandı gitmiyo. dayandım yüklendim uğraştım uğraştım yok açılmıyo sonra hademeyi çağırdım kapı sıkışmış dedim kapıya bakıyoduk.kapı açılmasınmı tabi bizim arkadaş çıktı (erkek). bana ne dedi biliyonuzmu az daha uğraşsaydın içeri gircektin. çok utandım yaa. ama o da lambayı yaksın bi ses versin demi.....korkudan sesini çıkaramamış belliki

Bundan 4-5 sene önce master tezim için malzeme ihalesi yapılıyor..Her firmadan medikalciler geldi,ama benim asıl anlaştığım Tolga Bey yok piyasada..Adamı aradım konuştuk..
ihale başkanına "Tolga Bey Eskişehirde askerdeymiş" dedim..Onu tanıyan bikaç kişi çok şaşırdı..
Ben onu askere gitti geldi biliyorum dedi bi tanesi..Ben de yok dedim Eskişehirdeymiş..herhalde havacıdır falan diyorum böyle salak salak..
Tolga Bey içeriye girmesin mi..:bbo:
Meğer adam bana "Asansördeyim" demiş..ve ben nasıl anlamışım..delikafadulden
rezil olmuştum onca adama..

Bu da bi başkasının salaklığı...
Konyadan kongreden dönüyorum İstanbulda otogardan taksiye bindim..sabahın körü..
Taksici de illaki konuşacak benimle..
Abla..nerden geldin..
Ben Konyadan diyorum
Adam: Memleket Konyamı diyo
Ben hayır kongreye gittim diyorum..Ve adamın verdiği cevap:
Heee..biliyom Sivas Kongresi dimi...:sm_cool:

yaptığım harbi aptallık şuydu,sabah sabah gazeteleri dizen büfe sahibine "bu günün dimi bu gazeteler" diye sormam olmuştu...

aldığım cevapta sorduğum soruya cuk oturdu zaten "yok üçgün öncesinin abla,bayat haber"...

Son düzenleme:
Hepsi cok guzeldi ya,cok guldum cidden :roflol:
Bende anlatayim aklima gelenleri :))

Kucukken muhabbet kusuydu,ordekti,civcivdi,tavsandi bir suru hayvan beslemisligimiz var..Bende onlarla ozenle ilgileniyorum,hatta uyku saati falan vardi civcivimin.O saatte ben ne isim varsa birakir sessiz bir odaya civcivimi de alip giderdim.kaydirigubbakcemileUzerine bisey ortup ayagim da salliyordum zavalliii..
Vee ciddi ciddi bir sure sonra hayvancagiz pes edip siziyordu :mymeka:
Muhabbet kusumuza da usumesin diye pelerin dikmistim(o donem bebeklerime falan cesit cesit elbiseler dikiyorum tabi sira kusa gelmisti:)Sonra giydirdim,ucmasi icin havaya firlattim.Benim atmamla hooooop yere ,kanatlari pelerinin altinda kaldigi icin haliyle ucamadi,tabi ben bunu tahmin edememistim :mymeka: :roflol:

Cocukluk iste...

ah ah çockken annem para versin die elimi kesip düştüm die ağlardım annem her seferinde para verirdi :))))) ve ben iyice alıştım elimi çizip komşulara gidip ağlıyodum para versinler die hahaah

ya hanımlar süpersiniz ama benim favorim at arabasına selektör yapılmasıydı :roflol: :roflol:
bi tane de ben ekleyeyim:
okula geç kalmıştım. sınıfa çıktım hoca sınıfa girmişti.bende nefes nefeseyim bi an beynim durdu ve yanlış sınıfa girdiğimi zannedip pardon diyip çıktım sınıftan.aklım başıma gelince o sınıfa geri gidipte herkesin gülmesini izlemek çok acıydı :roflol:

benimde en utandığım şeylerden birisi şu oldu:çokta uzun zaman olmadı aslında olalı
-biz dersanece otele gidiyoruz çalışma kampına. Otelde her odada telefon var oda numarasına göre aranıyor işte sonra bende aynı odada kaldığım arkadaşımla telefon sapıklığı yapmaya karar verdik ve tanıdığımız birini oteldeki telefonla arayıp '' kız şaziyeee!! napıyosun seni bi izdivaç programına kaydettirdim senin için 3 tane aday var. birinin vücudu benleri kılları dolu recep ivedikten bile daha yakışıklı diğerinin yeşil kartı bile var....vb'' şeyler ssöylemiştik bunu 3 kişiye fln yaptık. seste bana aitti gülmemek için telefona sesimi kaydetmiştim dinletmiştik sonra bunu yaptığımız kişi anladı çok utandım

biz eskiden babannemlerin bahçeli evlerinde kalırdık en fazla 4 yaşındayım babannemler bilirsiniz biber fideliyorlardı annemle birde telaşlılar akşam olacak çocuk aklı işte ben onları çiçek zannettim toplamaya başladım annemler fideliyor ben topluyorum fidelemeyi bırakıp arkalarına baktıkalrında annem SEEEEMAAAAAAAAAAAAA... diye bir çığlık attı ki sormayın korkumdan sadece onlar çiçek değilmiydi diyio kaçtığımı biliyorum sonra annemler akşam vakti bi daha fideleme işlemine koyulmuşlardı o günden beri hep fideleri gördüğümde aklıma gelir zaten ben unutsamda saolsunlar hep anlatırlar dalga geçerek:sm_cool:

:roflol::roflol::roflol:

Buda annemin bir anısı (annem küçükken) :
-Yaylı karyolayı anneannem atmak için balkona koymuş. Annem ve ablası yani teyzem sırayla birbirimizi zıplatalım demişler. Önce annem oturmuş teyzem onu yavaş yavaş zıplatmış. sonra zıplama sırası teyzeme gelince annem öyle bir sert zıplatmışki teyzem balkondan aşağı tam dedemin önüne düşmüş. annem akşama kadar korkudan kapının arkasına saklanmış bu arada teyzemi hastahaneye götürmüşler. Akşam dedemle teyzem gelince annemin hali ne olmuş annem küçükmüş diye hatırlamıyor.::roflol::
.................................................................................................................................................,
Annemin bir anısı daha:
- Annem daha küçükken çocuk bezleri bir kaç tane olurmuş yıkayıp yıkayıp kullanırlarmış. Annemde kardeşinin bezlerini çocukluk aklıyla ben yıkarım bunları diye almış. Leğene su koyup bezlerin pisliklerini leğene doldurup leğendeki pislikle suyu balkondan aşağıya dökmüş: o ara bi kadının çığlığını duymuş ve her zamanki gibi akşama kadar kapının arkasında saklanmış.

üniversiteyi bitirdiğim yıl dersanede işe başlamıştım.dersanede öğrenci olan bir kuzenim vardı(erkek).daha ilk günler olduğu için dersanenin içini bile bilmiyordum.bir gün kantinde oturuyorum kuzenim ve birkaç arkadaşı geldiler,el sallayıp koştura koştura üst kata çıktılar bende birşey söylemek için arkalarından yetiştim girdikleri yere hiç dikkat etmemişim girdim ve pisuvar başında üç kafa bana dönmüş bakıyordu:))) nasıl çıktığımı bile anlamadım ve hemen kaçtım..allah beni ne etmeye:))

annem o gün hasta.annemden fena korkardım ama yapacağımdan asla gerı kalmazdım.babam tatıl hedıyesı süper bısıklet almış ohh keyıfler süper...ben bas pedala hızla yokuş asagıya ınıyorum..fırenlerın patlamasıyla..düştüm kalktığımda kolum ıkı yerden kırık kırığın bı tanesı etı yırtmıs..ben o korkuylaaa bağırıyorumm anneme sölemeyınn bısıkletımı kırarrr..

bigün ofiste dahili hattımdan muhasebeci kızarkadaş tarafından bikaç kere arandım,
o gün üstüste onla konuştuğum için yine telefon çalınca direk o diye
- efendim canım diye açtım telefonu
kim çıktı? patron
bende o utançla s.. ordamı şeklindeki sorusuna s..nin gözlerine baka baka hayır değil dedim, s.. neye uğradığını şaşırdı tabi. sonra telefonu kapattıktan sonra, aa sen burdaydın demi dedim :roflol:

bakmayın güldüğüme çok utandım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…