Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

Bnede Lise 1 Giderken Eve Geç Geldim.ve Annem Beni Oklavayla Dövmüştü Niye Geç Geldin Diye.tuhaf Olanda 2 Tane Okla Kirildi Ben Hala Saglamdim....hahahaha

üniversitedeyken 3 kız biraraya gelince yapmadığımız şaklabanlık kalmazdı..okulda hep yeşil giyinen bi çocuk vardı.onu görünce 3 kız birden yine yeşillendiiii finduk dallarıııı diye şarkı söylüyoduk.çocukta pek utangaç herhalde kafasını önüne eğer geçerdi hiç bişii demezdi..bi gün sınavdan ben erken çıktım kantine doğru yürüyorum.baktım karşıdan bu yeşilli geliyor.tabii tek başımayım ya kafayı eğdim tam geçicem demez mi
eeee noldu da bugün yeşillenemedi bu fındık dalları...utandım kaçtım hemen.sonra bi daha söylemedik şarkıyı...

merhaba kizlar,yazdiklariniza inanin cok guldumsırnaşık şeybenimde basimdan bir olay gectijeyyarkucuktum koye dedemlere gittim ve orada kucuk ordekler (beyaz beyaz) cok guzellerdi.birgun bana cok pis geldiler ve onlari yikadim ve usumesinler diye babannemin disarida sobasi vardi ve yanmiyodu ilik ti firin yerine onlari koydum o iliklik onlara yeter diye dusundum 4,5 tane ordegi koydum kapagini kapattim .sen babaannem gel ustunde sut pisrmek icin yak sobayi fisfisfistabi bende oyuna daldim aklima gelince kostum ama ne care hepsi kul olmuslardi :1no2:cok acidim ama nafilekucukluk isteşakkıdı.......

Bende izledigim bir filmden cok etkilenmistim 12 yaslarinda felandim
polisi acili aradim bana yardim edin beni kacirdilar öldüreceker beni diye
polis adimi sordu kafadan isim attim simdi kapatmak zorundayim yoksa yakalanirim dedim ve kapattim telefonu
sonrasimi :-((((senağlamasenağlama

Aradan 10 dakika gecmedi polis sirenleri tatüüüü tatüüü diye bagirak bizim evin önüne kadar geldiler tam 3 polis arabasi ile ben soka girdim korkudan allahim adresi vermemistim nasil buldular diye
eee birde evdekilere hesap vermek var
neyse polisler bizim evin ziline basti ben korkudan tirtir titriyorum bizimkiler kapiyi acti polis bir ihbar aldik az önce telefon numarasindan bu adresden arandigini tesbit ettik demezmi, bizimkiler allahtan yeterli almanca bilmiyor ama yinede benim yaptigim ortaya cikti ve tam 1500 mark polise yalan ihbardan ceza yedik, tabi babamdanda bir ton sopa yemistim
senağlamasenağlama

...........................................

Son düzenleme:
sewgilimin cüdanı kuzu kuzu bana bakıyordu bende karıştırdım:)biliyorum çok anlamsız ama yaptım baktım içinde fotoğraf falan varmı diye benimkisi küçük bi dedektiflik sadece:)

ben üniversitede okurken evime dönüyorum otobüste gece yolculugu yapıyorum.bi keresinde kabus görüp deli gibi bagirıyordum.ama ne diye biliyomusunuz'hayatta vermem' diye.bi uyandım basımda muavin bana aptal aptal bakıyo...çok fena rezil olmustum yaaaaaaa.ondan sonra bi daha otobuse bindiğimde uyuyamadım korkumdan..

hayatta vermem haaajeyyarjeyyar:roflol::roflol:

ay çok salağım çokk
bugün okula erkenden gittim malum final haftası
normalden 2 saat önce okuldaydım üstüm başım rezil tatlicadiarzu
kantine gittim bir çay aldım arkadaşlar geldi biraz ders çalıştık sonra
konuşmaya başladık irem halin ne falan diye dalga geçiyo millet tatlicadiarzu
yan masadada iki sevgili var ordada muhabbet aynıymış ben dedim ki kızım çok mu kötü
görünüyorum dedim yan masadan erkek olan kişi tarafından
sen her halinle güzelsin aşkım diye bir laf duydum
döndüm arkamı hiç utanmada kalmadı insanlar ne kadar xxl olmuş
yanında sevgilisi varken başka kızlara iltifat edebilme lüksünü size kim verdi dedim
oğlan yüzüme baktı güldü ve
zaten size söylememiştim dedi :eek:
o kadar utandım ki anlatamam cevap bile vermeden kitapları elime aldım
doğruca başka mekana kaçtım aklıma geldi kızardım :KK43:

sanırım 2. sınıfa gidiyodum bizim hangi dersi yapacağımız belli olmazdı hoca karar verirdi
hep altıma pantol giyerdim o günde unutmuşum sonra herkesin önünde elbiseyi bi indirdim :roflol:
üstte tişört altta kilotlu çurap kıpkırmızı olmuştum orta sonlar bile yanıma gelmiş ağızlarını bi metre açarak gülüyodular:KK43:

bi arkadaşımla hararetlice tartışıyoruz benim kafamın tası attı ve kes sesini yerine "SES KESİNİ!" diye bağırdım kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

bayramda dayımlara gelmiştim yani ankaraya otobüsten indim otogardan cıkıyorum otomatik kapılar varya tam kapanıodu kapandını farketmeden güm yapıstım cama sırnaşık şey ya neye uğradımı şaşırdım görevlilerde tip tip bana bakıyo tabi otobüste uyumuşum saç baş birbirine girmiş bi halde annemde kapının önünde bana bakıyo ve krize girityo fisfisfis

sonra yine ankaradayız başka bi akrabayı ziyarete gidiyoruz:KK70: yukarda anlattm olaydan 3 gün sonra otobüsten annemler dayımlar indi en son ben iniyorum sona kalan dona kalır derlerya o hesap tam ben inerken söför kapıyı kapatmazmı sırnaşık şey bende basamaktayım kapı üstüme doru kapanıyodu bide :KK70: beni aldı bi gülme inen ailem otobüsün dısıdan bana bakıolar gülmekten kaptan kapıyı aç bile demiyorum öbür durakta indim ama öle bi rezil olmuştumki :KK70:

bi keresindede bi komşuya ziyarete gittik işte baya kalabalığız falan bende sıkıştım tam tuvaletin kapısını açtm bi yandan şarkı söylüorum karsımda kıllı bi adam :KK70: klozete oturmus tvaletini yapıyo :eek: neye uradını şaşırdm sasknlıktan kapıyıda kapatmıorum bide:KK70: adam cık lan dısarı dedi :KK70: suratm kırmızı cıktım:KK70:

bi keresindede bi mağazadan annem bişeyler almış biz taşıyamadık adresi verdik onlar getircek neyse bende biliyorum yarın getirceklerini not aldm işte unutmim diye sabah oldu bi yandan müzik açmışım sonrada duşa girdim tam sabunlıuyum adamlar geldiler bende babamlar falan sandm giyindm bornozu söve söve açtm kapıyı kafayı bi uzattm baktm adamlar :sm_confused: noluo siz kimsiniz dedim dediler biz mağazadan geldik falan cart curt:KK70: şu kaıdı imzalayın dediler aldm kağıdı imzaladm tabi kağıtta ıslandı adama uzatttm kapının önüne bırakıp gittiler fisfisfis işte benim salaklığımın haddi hesabı yokk sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Dün akşam başıma geleni anlatayım bari:roflol:
İş çıkışı servisteyim. Trafik sıkıştı anacadde de vitrinlere bakıyorum bu arada.
Çiğköfte satan dükkanın camındaki yazıya gözüm ilişti.

Çiğ pakette köfte 4 lira.
sengözlerimebaksanab

Yanlış okudum sandım bir iki kere baktım aynı okuyorum. kendimi tutamadım kahkaha atıyorum kendi kendime. Yanımdaki arkadaş hayırdır dedi cama baksana dedim. Kız baktı ama neresi komik dedi. Çiğ köfte pakette 4 lira dedi.
Tekrar baktım doğru okudum. Rezil oldum. Bu sefer herkes kahkahama ortak oldu.
:roflol:
Olayı bilenler sabahtan beri çiğ pakette köfte istermisin diyorlar.:dilcikar:

bi keresindede bi komşuya ziyarete gittik işte baya kalabalığız falan bende sıkıştım tam tuvaletin kapısını açtm bi yandan şarkı söylüorum karsımda kıllı bi adam :KK70: klozete oturmus tvaletini yapıyo neye uradını şaşırdm sasknlıktan kapıyıda kapatmıorum bide:KK70: adam cık lan dısarı dedi :KK70: suratm kırmızı cıktım:KK70:

süpermişş ya

Son düzenleyen: Moderatör:
ben üniversitede okurken evime dönüyorum otobüste gece yolculugu yapıyorum.bi keresinde kabus görüp deli gibi bagirıyordum.ama ne diye biliyomusunuz'hayatta vermem' diye.bi uyandım basımda muavin bana aptal aptal bakıyo...çok fena rezil olmustum yaaaaaaa.ondan sonra bi daha otobuse bindiğimde uyuyamadım korkumdan..[/QUO

puhahahaaaa öldüm gülmekten yaa sen cok yaşa emii:))

yaptığım en ama en aptalca olayı yazayım bende..
haftaiçi mesai günü.. yorgunum.. kafam dağınık.. moralim bozuk. perişanım yani.. kafam dağılsın diye çıktım dışarı istiklal caddesinde (taksim) yürümeye.. tesadüfen bir mağazanın içine girdim.. dar ve uzun mağaza. sağa sola bakmadan ilerliyorum.. farkındayım ki ileride tam karşımda biri var.. sağa gidiyorum oda gidiyor sola gidiyorum o da gidiyor. hani kimse ilerdeki kişi onun arkasından geçeceğim yaa.. neyse kafamı eğdim yine önüme devam ettim ve "daannnkk.......!!!!!!!!" meğer mağazanın bitimindeki duvar kocaaa bi aynaymış.
o çarpma ile kafam yerine geldi.. bi baktım arkama mağazadaki görevliler müşteriler bana bakıyor :)
utandım ve kaçtım hemen.. şimdi hiç bir güç beni o mağazaya sokamaz..

Son düzenleme:
bende ilkokul 4. sınıftayken yarı sömestir tatilide karnemde olan zayıfları çamaşır suyuyla silip not larımı 5 yapmıştım.okulların açılmasına bir gün kalada annem beni banyo yaptırıken anneme öğretmenden korkuma itiraf etmiştim hiç banyoda söylenirmi çocukluk işte annemden maşrabayla yemiştim dayağı.

ilaahi yaa gece gece öldüm gülmekten yaa kendi kendime bide yani düşünün..çok komik hepsi.benimde yüzlerce oldu salaklıgım ama şuanda aklıma bişy gelmiyo.gelince yazacam..

X