- 22 Temmuz 2008
- 15
- 0
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepsi harikaydııı bende bi tane anlatayımm ben muhasebeciyim bi şirkette ve bi bayanla arada konuşuyoruz falan bana malzeme falan soruyo neyse kadın yine bi keresinde aradı ben hemen pat diye firma ismini kızın ismini söledim kız demez mi ne kadar cabukcunuz diye BEN NE DESEM İİ
DUYDUĞUM YÜZÜ HAYATTA UNUTMAM......kız tabi başladı gülmeye bende dedim espri nasılll
yaptığım en ama en aptalca olayı yazayım bende..
haftaiçi mesai günü.. yorgunum.. kafam dağınık.. moralim bozuk. perişanım yani.. kafam dağılsın diye çıktım dışarı istiklal caddesinde (taksim) yürümeye.. tesadüfen bir mağazanın içine girdim.. dar ve uzun mağaza. sağa sola bakmadan ilerliyorum.. farkındayım ki ileride tam karşımda biri var.. sağa gidiyorum oda gidiyor sola gidiyorum o da gidiyor. hani kimse ilerdeki kişi onun arkasından geçeceğim yaa.. neyse kafamı eğdim yine önüme devam ettim ve "daannnkk.......!!!!!!!!" meğer mağazanın bitimindeki duvar kocaaa bi aynaymış.
o çarpma ile kafam yerine geldi.. bi baktım arkama mağazadaki görevliler müşteriler bana bakıyor :)
utandım ve kaçtım hemen.. şimdi hiç bir güç beni o mağazaya sokamaz..
ortta okuldayken sırf gözlük versin diye doktorrrrr duvarlar tahtalr üzerime bir geliyor bir gidiyorrr ama karşıdaki yazıları oku bakıyım çoçuğum dediğinde hesini fuul okumuş gözüm hangi camı takarsaa gözlükkkkkk verecek ondan bu camları denıyor dıyee hepsıyle goruyorum demiştim ve evet gözlüğü aldımmmmmmmmm