Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

ay ilahi çok komiksin :Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol: olsunnnnnnnn bişey olmaz a.s.

6 yaşımdayken evin ordaki anaokuluna gizlice girmiştim..içerde 2 saat oyuncaklarla oynamştm(kimse farketmedi)öğlen uykusu için cocukları yatırmaya gelen öğretmenler yatağın altında saklanan 'beni' farkedip ,kulağımdan tutup çıkartmıştı..hırsız sanıp karakola götürdüler..annem çalıştığı için babaneme haber verdiler..karakolun babaneme önerisi'bu kıza ilerde dikkat edin' olmuştu..hey Allahım :):)

benimde bisürü aptallıklarım var.özellikle çocukken yaptıklarım başka zaten.ilkokul 1 deyim sanırım,akşam üstü balkonda oturuyorum güneş batmak üzere.düşündüm kendi kendime ' keşke şu güneşin yanında olsam diye 'çıktım dışarı yürüdüm güneşe doğru yürüdüm yürüdüm 2 tepe aştım baktım ki uzak güneşte battı batacak.eve döndüm yarın devam eder yanına giderim diye ama bi türlü fırsat olmadı.çocukluk işte

Kızlar yaptığım en aptalca şeyi yeni yaptım ben. Çok komik. Ankarada bomba yakaladılar ya hani arabanın içinde, o gün aklımda kalmış kesin yakında Antalyaya da koyarlar diye baya sıkıldım herhalde ki, gece uyuyoruz, eşim (afedersiniz) gaz çıkarıyor biraz yüksek sesle. Ben öyle bir panikle yerimden sıçradım ki, kalk bomba patlattılar diye, yok birşey yat dediyse de çok korktum. Şimdi düşününce o sesi bomba sesine nasıl benzettim, nasıl çığlık attım uyandım, nasıl ikna oldum, inanın bilmiyorum.....

:Roflol::Roflol::Roflol: öldüm gülmekten ya

bi tanede ben anlatıyım
yatılı okulda kalıyodum ve bizimkileri acaip özlemiştim okulda su çiçeği salgını vardı banada bulaşsın da eve gidim diye kızlara sürtünüyodum:)meğere ben küçükken çıkarmışım bulaşmadı bi türlü bende hocalara sinek ısırıklarını gösterdim inandılartam babama haber vermişlerdiki benim yalan ortaya çıktı.o gece bir hastalandım üşütmüşüm titriyorum.sabah babam geldi hocalar göndermicez dediler ama halimi görünce eve değilde polikliniğe yolladılar.tıpış tıpış yurda dönerken elimde 7tane iğne vardı.:Roflol:
tam bi hüsran senağlama

Ben de kız arkadaşımla rastgele telefon numaralarını çevirirdim, karşıma çıkan kişilere ...... kuruluşundan arıyoruz, evinizde sular akıyor mu diye sorardım. Garipler evet dedikten sonra, öyleyse ayaklarını yıkasana, çok pis kokusu buraya kadar geliyor der ve kapatırdım. Çok pişmanım..

bende bişey anlatcam küçükken arka bahçemizde incir agacı vardı bilirsinizki incirin beyaz sıvısı çok yakar ve kabartır bizde olmamış incirleri bigüzel yedik ve dudaklarımızın heryeri şişti ve kabardı annemler tam doktoro götürüceklerdiki itiraf ettik ve akıllandık bidaha incir yemedik :)

küçükken gamzelerim olsun diye yanaklarıma nohut yapıştırıp öyle yatardım:Roflol::Roflol:ama faydası olmadı eee aptalcaydı zaten ama çokta zekiymişim haniiiitatlicadiarzuaslında azcık gamzem var ama görünmüyo:dilcikar::Roflol:

bi akşam kaynanamlarda oturuyoruz,görümcemler falan, elektrikler kesildi, evde mumda yokmuş, karanlıkta oturup sohbet ediyorduk,eşimle öpüşmeye başladık,kaynanam sesimiz çıkmayınca, siz ne yapıyorsunuz diye sordu eşimde hiiiç öpüşüyoruz dedi herkes gülmeye başlayınca çok utanmıştım,bide daha yeni evliydik

ay bu neydi şimdi ya..gülmekten çatlıcam.. ALLAH iyiliğin versin.. :roflol:

ya benimde salaklıklarım çoktur hangi birini anlatsam die düşünürken karar verdim:)
geçen sene üniw son sınıftayım. taa ikinci sınıftan kalan bi dersim vardı feci kritik ne yaptıysam bi türlü geçememiştim. onun sınavı var sabahlamışım aklım başımda diil. farklı bi bölümün bloğundaydı sınav geç de kaldım aceleyle bloğa girdim wc ye uğrıyım dedim bizim bloktan aklımda kalmış merdivenin sağındaki kızlar solundaki erkekler tuvaleti die direkt sağdakine girdim kapıyı açtım içerde biri aynanın önünde saçlarını yapıo kısa saçlı hiçde bakmadım ona iyice girince erkek olduğunu anlayıp senin ne işin var kızlar tuvaletinde die bide ona bağırdım. bana git tabelayı oku deyip gülerek işine devam etti. tabelayı okuyup toz oldum ordan:)) ama iyide bi rezil oldum :))

hehehe sny bızde buna benzer bişey yapardık kucukken burnumuz guzel olsun dıye mandalla sıkıstırırdık yaa.ne aptalcaa cocukluk iştee:roflol::roflol:

benim için en aptalca şey küçüklüğümde

geceleri yatmadan önce muhakkak yatağın altına bakma ve balkon kapılarının arkasına sandalye koymakla geçmişşş..

hiç unutmama küçükken kedinin bıyıklarını kesmiştim dedem bana kızmıştı fareyi nasıl tutacak diye:bbo::1rolleyes:

bizde kardesimle kücükken kedilerin hep dört ayak üzerine düser gercegini ögrenmek icin evimize kacak yollardan sizan kediyi korkutmak aklimiza geldi.ben ve kardesim saklandik kedi yine her zamanki gibi sinsice geliyor tabi bizden haberi yok tam mutfak kapisindan girecek biz kardesimle aniden bir bagirdik kedi ikinci kattan asagi dört ayak üstüne düstü bizde kardesimle bakip aa gercekten dört ayak üstüne düsüyormus demistik. :roflol: zavalli kedi halen aklima gelir üzülürüm

kardesimle ben yine gündüz sokakta oynadigimiz yetmez aksama yine sokaga cikmak icin planlar yapardik.arkadaslarlada anlasip yemekten sonra evden sessizce kacar yan sokaktaki binalarin zillerine basip saklanip izler ve cok gülerdik.simdi bana yapiyorlarda cok kiziyorum ee ne demisler gülme komsuna gelir basina :roflol:

Bir keresinde stajdayız finans raporlarını istedim işte yetkili kişiden. Arkadaşla gittik adamın odasına birde yardımcısı vardı yanında. İşte adam konuşuyo ama ben adamı dinlemiyordum aklım beş karış havada... En son gelin benimle dediğini duydum ondan sonra takıldım adamın ve yardımcısının peşine Ama arkdaşım kaldı orda adam döndü ve dediki kızım içerde bekleyin siz. Arkdaşımın yanına gittim sonra o da dediki ne takıldın adamın peşine meğer bize orda kalmamızı söylemiş önce Çok utanmıştım cevap da vermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…