kızlar bide babamın eve getırdıgı beş civciviiiiiiiii her gün sıcak suyla ve şampuanla yıkayıp saç kurutma makinası ile kurutupppp susamıştır diyee gagalarını suya batırıyordummmm sonuç olarak 5 ınden 3 öldüüüüüüü....diğer ikisi evde besleye besleye tavuk olduuuuu ama evin keedisi gibilerdiiiiii lojmanda kaldıgımız ıcın aarttık çiftliğ gönderdik amaaaa oraya da uyum sağlayamamış benim sosyetiklerrrrrr
Üniversitede resimhanedeyiz.(Tenefüs) Hem çizim yapıyorum,hem arkadaşımla konuşuyorum.O sırada benden uç isteyen arkadaşımada sandalyenin arkasında asılı olan çantamda uç vermek için sadece belimi çevirerek döndüm.Baktım çantam yere düşmüş.Yine aynı vaziyette (hangi akla hizmetse) çantayı yerden almak için eğildim.Sandalye tek ayağı üzerinde döndü döndü ve ben yanımda oturan sevgilimin ayak ucuna düştüm.O an etrafta bir sessizlik oldu.Herkes şaşkın.Bende durumu toparlıyayım diye gülmeye başladım.Millet şok içinde bön bön bakıyor.REZİL oldum REZİLL Ama sırtım okadar acımıştıki hala izi var....tatlicadiarzu
ben üniversitede okurken evime dönüyorum otobüste gece yolculugu yapıyorum.bi keresinde kabus görüp deli gibi bagirıyordum.ama ne diye biliyomusunuz'hayatta vermem' diye.bi uyandım basımda muavin bana aptal aptal bakıyo...çok fena rezil olmustum yaaaaaaa.ondan sonra bi daha otobuse bindiğimde uyuyamadım korkumdan..
izmitte sahilde çay bahçesinde otururken garsona yardım etmeye kalktım yardım istemediğini söledi tersledi şarkı söleyen çocuk (yakışıklıydı)bana bakmaya başlayınca bide garsonla kavga ettim elinden tepsiyi aldım çayları masaya yerleştirdim çocuk dumur sen çalış ben oturayım dedii ben salak sonradan düşündüm niye yaptım diye anladım EE BEN APTALIM:mymeka::mymeka:
valla civcivlere cok güldüm. eskiden bende külüğün altında yumurtaları alıp ben otururdum üstlerine tuvaletim gelene kadar otururdum. belli bi süre sonra haliyle civcivler cıkmıyo. sabahlara kadar ağlardım benim neden civicimlerim oluyo die cocukluk işte