ilkokul 5.sınıflardayken gözlüklü bir kız arkadaşım vardı (ŞİŞE DİBİ )gözüm bozulsun babamlar banada gözlük alsınlar diye hep onun gözlügünü takardım ama bozulmadı malesefffff
bende çok özenirdim gözlüğe çoçukken hep hayalimde gözlük kullanmak vardı rol yapardım göremiyorum diye beni dr götürürlerdi dr merhem veriridi ben tabi üzülürdüm niye bana gözlük vermiyorlar diye senağlama ay ne safmışım yakafamçokkarıştışimdi gözlük kullanıyorum ayıptır sölemesi miyopumda
ben çoçukken samal altından su yürütenlerdendimsırnaşık şeyelllerimi toplu igneyle deştim ama öyle böyle degil avuç içlerimi kabuk kabuk kaldırdım...annem zavallı kadıncağız avuç içlerimi gördü şok oldu:1shok:hemen dr götürdüler dr geçmiş gün merhem ,vitamin ilacı verip eve yolladı
birde kulağıma ilkokuldayken mısır tanesi sokmuştum annem kucağında severken tesadüfen görmüştü kadının gene yüreğine inecekti nerdeyse
mısır tanesi artık kulağımda çürümeye başlamış..drlar zor çıkarmışlardı..normal hastanede çıkartamadılar üniversite hastanesine sevk etmişlerdi geçmiş gün..ay ne haylazmışım ya:Roflolysa onu çıkartmasalardı ben filiz verdirip ekip biçeçektim ne hayallerim vardılaelaelaelaelae
arkadaşlar benimkisi daha salaklık ya ben lise 1 falan giderken, arkadaşlarla okuldan çıktık eve gidiyoruz... 6 kızdık zaten 3lü gurup olduk kol kola evin yolunu tuttuk o sırada önümde duran araba varmış fark etmedim arabanın aynasına çarptım pardon dedim bakmadım bile sonra arkadaşım kime pardon dedin dedi. bende birine çarptım ona dedim diye yanıt verdim. oda güldü salak çarptığın arabanın aynasıydı çok salakmışım ya ben bile halime güldüm yanikkkkkkkk............
seninki iyi yine ben içinde insan olan arabalarda saçlarımı düzeltirdim eskiden farketmeden tatlicadiarzu
benimde çalıştığıum yerin üstünde dersane var allahım hergün kız erkek benim camımı ayna olarak kullanıyolar ben bakıyorum istiflerini bile bozmuyolar kimi saçına kimi eteğine bakıyo erkekler saçlarını düzeltiyo banada eğlence oluyo
bende küçükken annanemin bahçesinde masanın üstünde hep karpuz olurdu o karpuz elime alırdım sonra gider bahçeden toprak yutardım sonrada karpuz yerdim çekirdeğiyle üstünede bi bardak su maksat midemde karpuz ağacı çıkacak :Roflol: :Roflol: daha bende ne salaklıklar var ama şimdi kendimi rezil etmeyim
Sanırım 4 sene önce çıktığım çocuğa 200 ytl borç vermekle hayatımın salaklığını yaptım çünkü geri ödemedi ş...siz
ılkokul son sınıftaydım aılece samsuna gıtmıstık goz muayenesı oldum ben onden cıktım babamda lavaboya gıtmıstı dısarda bızımkılerın gelmesını beklıyorum, sonra kapıdan bırı cıktı babam sandım gırdım koluna :bbo: normalde hep babamın koluna gırerım meger baska bırıymıs yanındada esı var oyle gıdıyoruz ama bıseyde demıyolar saskınlıktan galıba.babamlar cıkınca arkamdan seslendıleryanımdakı adama baktım,bısey dıyemeden babamın yanına kostum cok utanmıstım boyle ıste:1rolleyes: o amcanın eşi bu yazıyı okuyosa selamlar hörmetler:Roflol: