Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

erkek arkadasımla buluscaz herzamankı yerde neyse ben hazırlandım suslendım puslendım erkek arkadasım her zamankı gıbı arabasıyla gelıcektı gıttım benı beklıyo arabanın kapısını actım yanına oturdum mrb canım dıye yuzune baktımkı oda ne 50 yaslarında bı adam nasıl fırladım ve nasıl sekıl degıstırdım ..... rezıl olmustummm hıc unutamam

bizde kardesimle kücükken kedilerin hep dört ayak üzerine düser gercegini ögrenmek icin evimize kacak yollardan sizan kediyi korkutmak aklimiza geldi.ben ve kardesim saklandik kedi yine her zamanki gibi sinsice geliyor tabi bizden haberi yok tam mutfak kapisindan girecek biz kardesimle aniden bir bagirdik kedi ikinci kattan asagi dört ayak üstüne düstü bizde kardesimle bakip aa gercekten dört ayak üstüne düsüyormus demistik. :roflol: zavalli kedi halen aklima gelir üzülürüm

benimde buna benzer bir itirafım var... :))küçükken bende kedilerin gerçekten 4 ayak üzerine düşüp düşmediklerini çok merak ederdim...birgün dışardan yakaladığım bir kediyi bizim evin 3.katından aşagıya attım....zavallı hayvanın sesi hala kulaklarımda...ama kedi 4 ayağının üzerine düştü ...bişey olmadı yani,,,,

küçükken babaannem oturduğu yerden kalktığı zaman oturduğu yeri kokluyomuşum:roflol::roflol:

bende küçükken asla televizyon önünde ağlamaz dım beni görmesinler diye :roflol: :roflol:

ne aptalmışım yavvv :eek:klava: :eek:klava:

Ben 14 yaşındayken kız arkadaşlarımla parka gitmiştim.Ağaca çıkalım dedik ağacında gövdesi eğri sırayla kaydırak sanki kayıyoz.Benim altımda kot vardı. Hemen yanımızda bizim sınıftan 2-3 erkek vardı.İşte arkadaşlar kaydı sıra bendeydi benim kot takıldı popo kısmı boydan boya caaaartt diye yırtıldısırnaşık şeyolduğum yere oturdum arkadaşlarımı ceket almaya yolladım eve 20 dk hiç kalkmadım oturdum olduğum yerdelaelaelaelaelae

Ben 5-6 yaşlarındayken bir reklam izlemiştim kadın çarşaf seriyodu çok güzel bir koltuk oluyordu.Bende deneyeyim dedim annemin başörtüsünü aldım serdim olmadı 1 saat buna uğraşmıştım.Sonunda da zırıl zırıl ağlamıştım.

Benim kocişinde komik bi anısı var. Eskiden pille çalışan radyolar olurmuşya, trt deki sunucular susamışlardır diye anten yerinden damla damla su içirirmiş :) Akıla bak ya...

9 10 yaşlarında mahallede alt katımızda oturan kadına bir mektup yazdım. tehdit mektubuydu. sonrada akşam erkenden korkudan yattım ve kapının her çalışında kalp atışlarım hızlanıyordu. sanki kadın benim yazdığımı anlamış ve bana kızmaya gelmiş gibi. o gece sabahı nasıl ettim bilmiyorum. çok aptalcaydı.

sırnaşık şey
ben kücükken anneme özenip yeni aldigi bembeyaz tisörtleri legene atmistim,üstüne kahve dökmüsüm(boyum camasir ilaci yerine ona yetisince napim:1closedeyes:) bi güzel "citilemisim" haha hala yüzüme vuruyor annem bu olayisırnaşık şey

hepimiz hayatımızda aptalca bişeyler yapmışızdır burda paylaşalım

mesela ben dedemlerin musluklarını çıkarmaya çalışırdım küçükken nedense..hatta bi kere yine çekmiştim baktım çıkmıo zorladım zorladım sonra birden çıktı düştüm başımı vurdum kafam şiştivs... :Roflol:

yaşım çok küçük olmadığı halde,izine babannemlere gittiğim bi gün,musluktaki hortumu lamba prizine doğru tuttup ice bi ıslattım sonra ordan çıkarken lambayı kapatcam ya hani...bi elektrik şoku:))))) ne kadar aptalcaydı!!! madem ıslattım nedi elimi sürüyomki oralara

ben de ilkokulu yeni bitirmiştim ama ama çabuk geliştiğim için genç kız sanıyolar
bigün ablamla anneannemlere gidiyoruz. askerin biri bana çok güzelsiniz diye laf atmış ben anlamadım saat soruyo sanıp saat söyledim ablam yürü be salak diye kolumdan çekip götürünce çok utanmıştım

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

9-10 yaşındaydım.Apartmanımızın 20 haneli bi kömürlüğü var.Çatısına çıkar dolaşırdık.Bi gün çok acıkmış olmalıyız ki 3 arkadaş çatıdaki sarmaşıkların filizlerini afiyetle yedik:))))Akşam olduğunda üçümüzün evlerinden acı haber diğer arkadaşlarımızın evine yayılmıştı çoktan.2 gün dışarı çıkamamıştık.Dudaklarımız ve çenemiz kırmızı kırmızı parça parça kabarmıştı:)))

eşimle birlikte markete gittik ben arabadan indim eşim daha arabayı kilitliyo marketlerin kapıları otomatik açılır ya kapının önüne dikildim kapı açılmıyo bi türlü başladım el sallamaya bi baktım içeriye kasiyerler bana gülüyo çıkış kapısına gitmişim ayy çok utanmıştım :eek:ama napım dalgınlık işte

gecen yaz arkadasımla denize girecez die agda yapacaz neyse toplandık bizim ewde arkadasımın agda işi bitti sıra bana geldi bu arada sigaramızın bittini farkettim benim işim yarım oldugu için arkadasımı gönderdim. bakkal asagıda 5 dakkaya gelir. 5 dakka sonra kapı caldı bende nasıl olsa arkadasım geldi die sorup sormadan üstümde iç çamasırı sayılacak derecede acık sacık kıyafetler bacagımda iki tane ağda bantı actım kapıyı. sonuc tam bi dumur gelen annemin tarafından yası genc olan bi akraba (erkek) düğünleri varmısda davetiye dagıtıyo. zavallı cocuk bişi diyemedn kulakları kızararak gitti. ne düğüne gidebildim ne de onu birdaha görmek :eek:

inanmıyorum..........:1shok:
bu nasıl bir tesadüf,şok oldum,canım yaaa
bari ada bezi olmasaydıyerimseniben

bende size bir olay anlatayım,bi gün eşim bankaya gitmişti,cikışta arabaya binip gelcek ya,sen git arabanın arka koltuguna otur bekle,baya bi oturmuş,jeton düşene kadar, hala anlatır güleriz..

:dance::teytey:çok komik ya çok güldüm valla iyi ki dayak yemedin o abladannnn
ılkokul son sınıftaydım aılece samsuna gıtmıstık goz muayenesı oldum ben onden cıktım babamda lavaboya gıtmıstı dısarda bızımkılerın gelmesını beklıyorum, sonra kapıdan bırı cıktı babam sandım gırdım koluna :bbo: normalde hep babamın koluna gırerım meger baska bırıymıs yanındada esı var oyle gıdıyoruz ama bıseyde demıyolar saskınlıktan galıba.babamlar cıkınca arkamdan seslendıler:eek: yanımdakı adama baktım,bısey dıyemeden babamın yanına kostum cok utanmıstım boyle ıste:1rolleyes: o amcanın eşi bu yazıyı okuyosa selamlar hörmetler:Roflol:

:eek:ayyy çok komikkk kime vermeyecektin kızzz yaa beni çok güldürdünnn çok saol.hoşçakal!!!:dance::dance:
ben üniversitede okurken evime dönüyorum otobüste gece yolculugu yapıyorum.bi keresinde kabus görüp deli gibi bagirıyordum.ama ne diye biliyomusunuz'hayatta vermem' diye.bi uyandım basımda muavin bana aptal aptal bakıyo...çok fena rezil olmustum yaaaaaaa.ondan sonra bi daha otobuse bindiğimde uyuyamadım korkumdan..

ay aklıma geldi annemin yaptığı anlatayım (heryerde anlatıom çok kızıo) :roflol:
geçen yaz kardeşimin kız arkadaşı bize geldi,annem fln ilk defa tanışıoz kızla
kız bi heycanlı, nedense annemde ondan heycanlı (kaynanalık duygularımı depreşti ne:smiley-cool:) neyse ben kızla sohbet fln ediorum.lise sonu yeni bitirmişti kız,karnen nasıl diye sordum.kız dediki "taktir aldım" dedi.o sırada annem içeri girdi dedimki anne bak semra taktir almış dedim.annem de "ah yavrum niye zahmet ettin öğrencisin sen ama aşk olsun vallahi semracım yaa" :smiley-cool:nan dedim nedio annem sırnaşık şey annem halen devam edio "kızım senden tatlı isteyenmi oldu ne gerek vardı" :roflol:
meğersem "taktir aldı"yı "TATLI aldı" anlamış annem:roflol:eek:gün akşama kadar yıkılmıştım gülmekten ya annemle halen dalga geçiom:smiley-cool:
(kızada ayıp oldu buarada tatlı almadığı için üzülmüştür):roflol:

X