- 16 Eylül 2006
- 1.680
- 1.337
ilkokul 5.sınıflardayken gözlüklü bir kız arkadaşım vardı (ŞİŞE DİBİ )gözüm bozulsun babamlar banada gözlük alsınlar diye hep onun gözlügünü takardım ama bozulmadı malesefffff
bende çok özenirdim gözlüğe çoçukken hep hayalimde gözlük kullanmak vardı:Roflol:rol yapardım göremiyorum diye beni dr götürürlerdi dr merhem veriridi ben tabi üzülürdüm niye bana gözlük vermiyorlar diye senağlama ay ne safmışım yakafamçokkarıştışimdi gözlük kullanıyorum ayıptır sölemesi miyopumda:çok üzgünüm::Roflol
ben çoçukken samal altından su yürütenlerdendimsırnaşık şeyelllerimi toplu igneyle deştim ama öyle böyle degil avuç içlerimi kabuk kabuk kaldırdım...annem zavallı kadıncağız avuç içlerimi gördü şok oldu:1shok:hemen dr götürdüler dr geçmiş gün merhem ,vitamin ilacı verip eve yolladı :Roflol:
birde kulağıma ilkokuldayken mısır tanesi sokmuştum annem kucağında severken tesadüfen görmüştü kadının gene yüreğine inecekti nerdeyse:bbo:
mısır tanesi artık kulağımda çürümeye başlamış..drlar zor çıkarmışlardı..normal hastanede çıkartamadılar üniversite hastanesine sevk etmişlerdi geçmiş gün..ay ne haylazmışım ya:Roflolysa onu çıkartmasalardı ben filiz verdirip ekip biçeçektim ne hayallerim vardılaelaelaelaelae