Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

ilkokul 5.sınıflardayken gözlüklü bir kız arkadaşım vardı (ŞİŞE DİBİ )gözüm bozulsun babamlar banada gözlük alsınlar diye hep onun gözlügünü takardım ama bozulmadı malesefffff

bende çok özenirdim gözlüğe çoçukken hep hayalimde gözlük kullanmak vardı:Roflol:rol yapardım göremiyorum diye beni dr götürürlerdi dr merhem veriridi ben tabi üzülürdüm niye bana gözlük vermiyorlar diye senağlama ay ne safmışım yakafamçokkarıştışimdi gözlük kullanıyorum ayıptır sölemesi miyopumda:çok üzgünüm::Roflol

ben çoçukken samal altından su yürütenlerdendimsırnaşık şeyelllerimi toplu igneyle deştim ama öyle böyle degil avuç içlerimi kabuk kabuk kaldırdım...annem zavallı kadıncağız avuç içlerimi gördü şok oldu:1shok:hemen dr götürdüler dr geçmiş gün merhem ,vitamin ilacı verip eve yolladı :Roflol:

birde kulağıma ilkokuldayken mısır tanesi sokmuştum annem kucağında severken tesadüfen görmüştü kadının gene yüreğine inecekti nerdeyse:bbo:
mısır tanesi artık kulağımda çürümeye başlamış..drlar zor çıkarmışlardı..normal hastanede çıkartamadılar üniversite hastanesine sevk etmişlerdi geçmiş gün..ay ne haylazmışım ya:Roflol:eek:ysa onu çıkartmasalardı ben filiz verdirip ekip biçeçektim ne hayallerim vardılaelaelaelaelae

bende çok özenirdim gözlüğe çoçukken hep hayalimde gözlük kullanmak vardı rol yapardım göremiyorum diye beni dr götürürlerdi dr merhem veriridi ben tabi üzülürdüm niye bana gözlük vermiyorlar diye senağlama ay ne safmışım yakafamçokkarıştışimdi gözlük kullanıyorum ayıptır sölemesi miyopumda

ben çoçukken samal altından su yürütenlerdendimsırnaşık şeyelllerimi toplu igneyle deştim ama öyle böyle degil avuç içlerimi kabuk kabuk kaldırdım...annem zavallı kadıncağız avuç içlerimi gördü şok oldu:1shok:hemen dr götürdüler dr geçmiş gün merhem ,vitamin ilacı verip eve yolladı

birde kulağıma ilkokuldayken mısır tanesi sokmuştum annem kucağında severken tesadüfen görmüştü kadının gene yüreğine inecekti nerdeyse
mısır tanesi artık kulağımda çürümeye başlamış..drlar zor çıkarmışlardı..normal hastanede çıkartamadılar üniversite hastanesine sevk etmişlerdi geçmiş gün..ay ne haylazmışım ya:Roflol:eek:ysa onu çıkartmasalardı ben filiz verdirip ekip biçeçektim ne hayallerim vardılaelaelaelaelae

ilahi bahar :Roflol: :Roflol: :Roflol:

arkadaşlar benimkisi daha salaklık ya ben lise 1 falan giderken, arkadaşlarla okuldan çıktık eve gidiyoruz... 6 kızdık zaten 3lü gurup olduk kol kola evin yolunu tuttuk o sırada önümde duran araba varmış fark etmedim arabanın aynasına çarptım pardon dedim bakmadım bile sonra arkadaşım kime pardon dedin dedi. bende birine çarptım ona dedim diye yanıt verdim. oda güldü salak çarptığın arabanın aynasıydı çok salakmışım ya ben bile halime güldüm yanikkkkkkkk............

arkadaşlar benimkisi daha salaklık ya ben lise 1 falan giderken, arkadaşlarla okuldan çıktık eve gidiyoruz... 6 kızdık zaten 3lü gurup olduk kol kola evin yolunu tuttuk o sırada önümde duran araba varmış fark etmedim arabanın aynasına çarptım pardon dedim bakmadım bile sonra arkadaşım kime pardon dedin dedi. bende birine çarptım ona dedim diye yanıt verdim. oda güldü salak çarptığın arabanın aynasıydı çok salakmışım ya ben bile halime güldüm yanikkkkkkkk............

seninki iyi yine ben içinde insan olan arabalarda saçlarımı düzeltirdim eskiden farketmeden tatlicadiarzu

seninki iyi yine ben içinde insan olan arabalarda saçlarımı düzeltirdim eskiden farketmeden tatlicadiarzu

ayy o tam bi rezalet ya o huy bende de var, özellikle mağaza önünden geçerken kaptırıyom kendimi bakıyorum kendime, sonra içerde insanların olduğunu bana baktıklarını fark ediyorum çok kötü oluyo ya içerdeki eşyalara bakıyomuşum gibi yapıyorum ama ne kadar inandırıcı oluyo artık orasını bilemicem :Roflol:

benimde çalıştığıum yerin üstünde dersane var allahım hergün kız erkek benim camımı ayna olarak kullanıyolar ben bakıyorum istiflerini bile bozmuyolar kimi saçına kimi eteğine bakıyo erkekler saçlarını düzeltiyo banada eğlence oluyo

bende küçükken annanemin bahçesinde masanın üstünde hep karpuz olurdu o karpuz elime alırdım sonra gider bahçeden toprak yutardım sonrada karpuz yerdim çekirdeğiyle üstünede bi bardak su maksat midemde karpuz ağacı çıkacak :Roflol: :Roflol: daha bende ne salaklıklar var ama şimdi kendimi rezil etmeyim

benimde çalıştığıum yerin üstünde dersane var allahım hergün kız erkek benim camımı ayna olarak kullanıyolar ben bakıyorum istiflerini bile bozmuyolar kimi saçına kimi eteğine bakıyo erkekler saçlarını düzeltiyo banada eğlence oluyo

idare et ablacım sokak başlarına ayna koysalar herkes kurtulcak aslında :dance:

bende küçükken annanemin bahçesinde masanın üstünde hep karpuz olurdu o karpuz elime alırdım sonra gider bahçeden toprak yutardım sonrada karpuz yerdim çekirdeğiyle üstünede bi bardak su maksat midemde karpuz ağacı çıkacak :Roflol: :Roflol: daha bende ne salaklıklar var ama şimdi kendimi rezil etmeyim

anlat iremcim güleriz işte hepberaber jeyyar :Roflol:

benımde var bı tane aslında bır suru valla bır tanesını anlatayım sıze eskıden ben altımı cok ıslatırdım asagı yukarı her gece artık annem babam bundan sıkılmıstı ve babam bana baskı yaptı bır daha yaparsan sana kızarım dıye ve ben o gece yıne yaptım sabah kalktım yıne altım ıslak babam geldı yanıma kahvaltı yapıyoruz kalk dıye benım altım ıslak nasıl kalkıcam yatagın ıcınde ole ce oturdum babam ıse gıdene kadar cok sasırdılar bana neden kalmıyo bu kız dıye

ay bır tane daha var anlatmadan gecemedım bızım koyde evlenmeden once yanı cok yakısıklı bır cocuk vardı cok kulturlu falan guzel gıyınen asıktım buna ben bır gun evlerıne mısafırlıge gıttık guzel gıyındım valla super olmustum oturma ıı gectı gozlerımle o cocugu yıyodum valla neyse tam evden cıkıyoruz evlerı 3 kat merdıvenlerden ınerken ben ayagım takıl en asagıya kadar ındım paldır küldür tam cocugun ayaklarının dıbıne dustum bı daha bıraktım cocuga asılmayı zaten yuzunede bakamadım kı

BEN 10 YAŞIMDA İDİM KÖYDEN MİSAFİR GELDİ. Ben tutturdun bu teyze ile yatıcam diye annemler itiraz etti sonunda kabul ettiler. Bende o gün acayip derecede komposto yemiştim o gece altıma kaçırdım. Zavallı kadın yattığına yatacağına pişman oldu..:dance::dance::dance::asigim:

beim çocukluğum köyde geçti. bir keresinde hafize diye bir arkadaşımın evinde toplandık. korkutucu hikayeler anlatıyoruz birbirimize. yok dedim ben. böyle hiç korkunç olmuyo. ne yapsak diye düşünmeye başladık. arkadaşımın tavuk kümesleri vardı ama büyükçe bir oda gibi. tavukların hepsini dışarı çıkardık. biz girdik içeri. camını da bezle kapattık ki karanlık olsun. orda hikayelereimizi anlatmaya başladık. çığlık çığlığa dışarı fırlıyo ama sonra tekrar içeri girip hikayelerimize devam ediyoduk. o gün çok eğlendik. ama bilin bakalım sonunda ne oldu? hepimiz bitlendik tabiiki. arkadaşımın annesinden yediğimiz dayağı da hiç saymıyorum :))

bundan bir 6 7 sene önce memlekette gittimiz bi yaz kuzenim ve benim başımızdan geçen olayların ilk bölümünü sizle paylaşmaktan grur duyarıım arkidişler....
şimdik kuzen ve ben cigara içiyoz o yaşlarda (ki Allah a şükür şimdi bıraktık) malum büyükler bilmiyo içtimizi bizde nerde gizli tenha bi yer bulsak hemen tünerdik ki o zamanlar en favori yerimiz kuzenimin köydeki iki katlı evlerinin altındaki bi oda büyüklüğündeki eski tuvalet yeni malzeme odası:)) neyse uzatmım biz kuzenle girdik içeri kapıyı kapadık kapıda cam var ama öle büyük dil duvardada bi cam ama iki kafa anca siğar bide bizim orda kapılar böle demir çengelle kapanıyo işte o çengelle kapğadık ama yılların çengeli bi çeksen lamp diye açılır . yaktık cıgaraları içiyoz ama akıl duman çıkıyo hiç onu hesaba takmıyoz iki küçük cam bi duvarda bi kapıda düşünün iki baca biz neyse tam keyfin ortasında bi ayak sesi ama mubarek fişek gibi geliyo kuzene camdan bak kim demeye kalmadı kapıya asıldı biri bende içerden asıldım o çekiyo ben çekiyom o çekiyo ben çekiyom bi yandan kapı bi yandan azımdaki cigaranın dumanı ben iflastayım kuzende benim belden çekiyo neyse galip biz oldun camdan bi baktık dede kıçını tuta tuta gidiyo :))))))) ama biz ofsayt şoktan gülemiyoz bile üstüne bi lap ve ohhhhhhhhh sesi duyduk üstümüz evin wc side o an işte biz koptukkk:))))))))))))))))) dede rahatladı

daha ne maceralarımız var ki bunların çoğu cigaradan kaynaklı artık gerisi başka zamana :) öpüldünüz

Sanırım 4 sene önce çıktığım çocuğa 200 ytl borç vermekle hayatımın salaklığını yaptım çünkü geri ödemedi ş...siz

Bi erkek arkadaşıma da harley bot almıştım,benim doğum günüm gelmeden ayrılınca harley bana girdi,ben harbi çok aptalım çokkkkkkk

ılkokul son sınıftaydım aılece samsuna gıtmıstık goz muayenesı oldum ben onden cıktım babamda lavaboya gıtmıstı dısarda bızımkılerın gelmesını beklıyorum, sonra kapıdan bırı cıktı babam sandım gırdım koluna :bbo: normalde hep babamın koluna gırerım meger baska bırıymıs yanındada esı var oyle gıdıyoruz ama bıseyde demıyolar saskınlıktan galıba.babamlar cıkınca arkamdan seslendıler:eek: yanımdakı adama baktım,bısey dıyemeden babamın yanına kostum cok utanmıstım boyle ıste:1rolleyes: o amcanın eşi bu yazıyı okuyosa selamlar hörmetler:Roflol:

ya canım senin olayın süper yaa yemin ederim kahkalarla eşlik ettim olayına, bendede oldu bir başkasın ı kız arkadaşım sanarakk koluna girdim ardından da hemen '' sana bir sır vercem ii dinle beni demiştim'' bir baktım kız mız yok erkeğin koluna girmişim deli deli konuşuom, adam da baka kalmıştı ne sırrı nediyor diye bu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

birde diğer arkadaş oda iyiydi, otobüste vermem asla diye bağırarak uyanmak hahahahahasırnaşık şeysırnaşık şey

Ya koptum gülmekten,gözlerimden yaşlar geldi:Roflol:
Allah iyiliğinizi versin.
işte benim aptallıklarımdan biri.beslediğim muhabbet kuşu(adı maviş bu arada) sözümü dinlemiyor diye elime alıp deli gibi sallamıştım onu:çok üzgünüm: o zaman 10 yaşındaydım.Ama maviş e iyi gelmiş olacak ki hala yaşıyor ve beni çok seviyor.Allah affetsin ya çok pişmanım:mymeka:

X