Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

ben 10 yaşlarında felan abimin sapanını almıştım oynamaya komşunun penceresindeki kuşu vuracam güya patttttttt cam üçüncü kattan aşşağı....... bir baktım kadın çıktı avazı çıktığı kadar bağırıyor telaştan ben sırılsıklam terliyom tabi annemler duymasın diye kadına camı taktırma sözü verdim ve gidip tanıdığım herkesten farklı bahanelerle para toplayıp camı taktırmıştım ALLAHIM şimdi bile o insanları gördüğüm zaman yüzüm kızarıyor :eek:

bugun yaptigim en aptalca sey dakika yazicagima dakka yazdim hatta okdr aptalim once dakika yazdim sonra tipexle duzeltip dakka yaptim ve bunu patronum gordusenağlama

BENİMDE SALAKÇA BİRŞEYİM OLMUŞTU.ESKİDEN BİLİRSİNİZ DEMİR PARMAKLIKLIYDI BALKONLARIMIZ.ANNEMDEN SALINCAK KURMAYI ÖĞRENMİŞTİM.ABİM DE BİRGÜN BANA SALINCAK KUR DEDİ.TAMAM DEDİM.KURDUM.ABİM SALLANMAYA BAŞLADI.VE DÜŞTÜ.İÇİNDEKİ ÖRTÜYÜ DÜZGÜN YERLEŞTİRMEMİŞİM.TAM KÖŞE BETONA.DEDEM HASTANEYE GÖTÜRDÜ.SONRA Bİ GELDİLER ABİMİN KAFASINDA ÇİFT TARAFLI YARA VE DİKİŞ DOLU.NE YAPALIM CANIM KAZA İŞTEEE....jeyyar

gecen yaz arkadasımla denize girecez die agda yapacaz neyse toplandık bizim ewde arkadasımın agda işi bitti sıra bana geldi bu arada sigaramızın bittini farkettim benim işim yarım oldugu için arkadasımı gönderdim. bakkal asagıda 5 dakkaya gelir. 5 dakka sonra kapı caldı bende nasıl olsa arkadasım geldi die sorup sormadan üstümde iç çamasırı sayılacak derecede acık sacık kıyafetler bacagımda iki tane ağda bantı actım kapıyı. sonuc tam bi dumur gelen annemin tarafından yası genc olan bi akraba (erkek) düğünleri varmısda davetiye dagıtıyo. zavallı cocuk bişi diyemedn kulakları kızararak gitti. ne düğüne gidebildim ne de onu birdaha görmek :eek:

gecen yaz arkadasımla denize girecez die agda yapacaz neyse toplandık bizim ewde arkadasımın agda işi bitti sıra bana geldi bu arada sigaramızın bittini farkettim benim işim yarım oldugu için arkadasımı gönderdim. bakkal asagıda 5 dakkaya gelir. 5 dakka sonra kapı caldı bende nasıl olsa arkadasım geldi die sorup sormadan üstümde iç çamasırı sayılacak derecede acık sacık kıyafetler bacagımda iki tane ağda bantı actım kapıyı. sonuc tam bi dumur gelen annemin tarafından yası genc olan bi akraba (erkek) düğünleri varmısda davetiye dagıtıyo. zavallı cocuk bişi diyemedn kulakları kızararak gitti. ne düğüne gidebildim ne de onu birdaha görmek :eek:

inanmıyorum yaa feci bişey bu :Roflol:

bir sürü var ama en sonuncusu dün oldu. okulun bahçesine gittik 6-7 kişi deli vardı bi tane o giderken arkasından laf attık psikopat gibi bişiydi tehlikeli olduğu anlamıştık çünkü ilerdeki bankta içki içtiğini götmüştük adam sarhoşken laf attık

bitanede benden benim de iki tane abim var küçük olanla hep top oynardık topumuzda evdeki bütün çoarapları iç içe sokar onu top yapardık bigün gene annem gezmeye gitti biz iş başında abimde sehpayı kale yaptı tabiki kalecide ben abim topa vurdu ben yakalayamadım ve gooooooooooooooollll sehpanın üzerindeki vazoda iki parça tabi neyse abimle hemen plan yaptık vazoyu öle birleştirip bıraktık annem 2 gün sonra toz alırken vazo elinde kaldı ve olay ortaya çıktı eeee şimdide sıra terlikle dayak yemekteydi

YİNE AYNI YILLARDA ANNEM BAKKALA SIVI YAĞ ALMAYA GÖNDERDİ GELİRKEN YAĞ ŞİŞESİNİ ELİMDEN DÜŞÜRDÜM YAĞIN YARISI YOLA DÖKÜLDÜ ANNEM DURUMU FARKETMESİN DİYEEEE YAĞIN ÜSTÜNE SU DOLDURMUŞTUMMMMMMMMM

sennki yine iyiymis benimki daha salakca bakkala yumurta almaya gitmistim.adamda torbaya koyup agzini bagladi.ben onu yere dusurdum hepsi kirilmisti.oglan cocuklari bana bakip gulmuslardi.lülülülülülü oooo valla benim cok var hangisini anlatayim. birkeresindede yürüyen medivenlerle asagi kata inecektik tabi yanimda esim ablasi falan var ben önden önden gidiyorum ben salak asagidan yukari gelen merdivenin basinda durup bide ayagimi atip geri cekiyrum yalansiz 1-2 dak.öyle baktim merdivene sanki ilk defa görüyomus gibi.sırnaşık şeytabi gulme kirizleri gecirdik sonra.
dedimya ok var birgun isten ciktim esim almaya gelecek.herzaman bizim arabanin durdugu yerde baska araba duruyomus .birde komik olan araba baska araba, yagmurda yagiyo ben tabi kapidan cikar cikmaz baska arabaya firladim bide icinede bakmiyorum.kapiyi actim adam bana bakiyo ben adama.geri kapiyi kapatim kactim cok aptalcaydi.:mymeka:
son birtane diyeceksiniz buda pek salakmis diye ama öyle napayim:Roflol:ama son salakligimi hala atlatamadim cok üzüldüm
gecen cuma arabayi ben kullaniyodum iste geldim evin önünde durdum.bizim evin önude biraz bayir.salak ben el firenini yarim cekmisim araba arkaya yuvarlanmis bizim arabayla birlikte 4 araba hasat salakligimami yanayim yükselen sigortayami yoksa arabamizami.senağlama.neyse sikilmissinizdir.benim salakliklarim nasilsa bitmez sonra anlatirim.yerimseniben

markete gittim yumurta alıcaktım adam bana yumurtaları koymam için poşet verdi ben yuurtaları koydum sora kafam karışıktı heralde ondan poşeti adama geri verdim adamda bana saf saf baktı bende ne oldum derken adam poşetimi bağlayım dedi bende bozuntuya vermemek için evet dedim ve yumurtları kaptığım gibi dışarı fırladım :eek:

benim ki de hiç fena sayılmaz.Ben maddi durumu iyi olmayan bir ailenin çocuğu olarak büyüdüm.Liseden sonra çalışmaya başladım bir organizasyon şirketinde çalışıyorum ve bir organizasyon için ünlü bir sanatçıyla birlikte kıbrısa gittim.Hayatımda ilk kez 5 yıldızlı bir otelde kalacağım.Resepsiyona geldik rezervasyonumuz olduğunu söyledik ve anahtarlarımızı aldık.Ünlü sanatçıda yanımda ben 315 de sanatçıda aynı kattaki özel suitte kalacak . Resepsiyondaki görevliye dönüp odanın kaçıncı katta olduğunu sordum ,görevli garip garip suratıma bakıp '315 numaralı oda hanımefendi 'dedi. bende 'onu anladım ben oda numarasını diil kaçıncı katta olduğunu soruyorum ' diye kızgınlıkla sorumu tekrarladım.Adam cevabını tekrarladı çok sinirlendim 'aptal değilim kardeşim anladık 315 olduğunu kaçıncı kat diyorum niye anlaşamıyoruz' dedim yanımda ki sanatçı eliyle resepsiyona tamam diye işaret edip beni koluma girerek kenara çekti ve oda numarası kaç ile başlıyorsa odan o kattadır dedi tabi bende yerin dibine girdim çıktım.Düşündükçe hala utanırım cahilliğimden.

İlkokul üçüncü sınıftayken öğretmenime sıkıştığımı söyleyememiştim utancımdan..... Ve sonunda altıma işedim...
Arkadaşım "Önlüğün neden ıslak?" diye sorduğunda
"Salak hademe; benim sırama su dökmüş. Sonra da kurulamayı unutmuş." demiştim.... ( bahaneye bak sen... )
Üstelik ders beşinci dersti.... İlk dört ders, ıslanmayan önlüğüm ne hikmetse 5. ders ıslanmıştı....
Neden utanıp da tuvalete gitmek istediğimi söyleyemedim hala şaşarım.....

Haaa bir keresinde de şehirler arası uzun bir otobüs yolculuğunda mola vermiştik..... Uyku sersemliğiyle erkek tuvaletine girmiştim.... Onlarca erkek yüzüme bön bön bakmışlardı. Ne düşündüler bilmiyorum.....
"Pardon, yanlış adres" diyip çıkmıştım....

çok yapmışımdır da en sonuncunu yaziim...

posta kutsundan bizim telefon faturası diye tanımdığım etmediğim,bizim sitede bile olmayan yanlışlıkla bizim posta kutusuna konan adamın telefon faturasını yatırtdım:mymeka:
eşimle çok güldük ama 100 küsür milyonun üstüne bir bardakta su içtikfisfisfis
çoook zalağım çoook:1ninca:

AY ÇOK YAŞAYIN SİZ YA HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU SAĞOLASIN.

ben üniversitede okurken evime dönüyorum otobüste gece yolculugu yapıyorum.bi keresinde kabus görüp deli gibi bagirıyordum.ama ne diye biliyomusunuz'hayatta vermem' diye.bi uyandım basımda muavin bana aptal aptal bakıyo...çok fena rezil olmustum yaaaaaaa.ondan sonra bi daha otobuse bindiğimde uyuyamadım korkumdan..

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

amcamlar ve ailemle konyaya gezmeye gitmişiz annemin bağırsakları bozuldu koştura koştura tuvalet aradık neyse sonunda bir camiye girdik vardır diye varmışta Allahtan ama annem o sıkıntıyla erkekler tuvaletine dalmaya çalıştı adam el işaretiyle git yapıyor annemde bana diyorki parayı sen ver ben hemen gireyim zar zor döndürdüm ordan çok utandım yaa...

birde ben anlatayım
daha 8-9 yaslarındaydım annem çalıştığı için kardeşimle evde yalnız kalıyorduk babaannemler üst katımızda olduğu için annemin içi rahattı ama ben pek rahat değildim yapacak bişiler arıyodum kardeşimi de kandırıp salondaki halıyı yıkayalım dedim evin önünde. halıyı falan çıkardık fırçaları hazırladık banyoda da Ariel matik vardı yalan olmasın 7 kiloluk galiba biraz kullanılmıştı. bir bi güzel deterjanı bitirdik ama halı ıslanınca yerinden kalkmadı tabi annem gelene kadar kapının önünde durmuştu sonra annem geldi ama bişi demedi ona yardımcı olmak için yaptığımızı söledik ama deterjan bitmişti tabi

bi keresinde de bulaşık yıkanan kapta evin yavru kedisini bitlendi die kaynar suda haşlamıştık kedi kaçtı bida bizim evin oralara gelmedi valla

ilkokul çağımda annem ne olursa olsun beni hep okula yollardı bende gitmemek için hasta olayım die tebeşir yerdim ve soğuk taşlara otururdum :Roflol: ne aptalcaymış

ılkokul son sınıftaydım aılece samsuna gıtmıstık goz muayenesı oldum ben onden cıktım babamda lavaboya gıtmıstı dısarda bızımkılerın gelmesını beklıyorum, sonra kapıdan bırı cıktı babam sandım gırdım koluna :bbo: normalde hep babamın koluna gırerım meger baska bırıymıs yanındada esı var oyle gıdıyoruz ama bıseyde demıyolar saskınlıktan galıba.babamlar cıkınca arkamdan seslendıler:eek: yanımdakı adama baktım,bısey dıyemeden babamın yanına kostum cok utanmıstım boyle ıste:1rolleyes: o amcanın eşi bu yazıyı okuyosa selamlar hörmetler:Roflol:

cok komıyaa helal olsun sana ne dıyım baska

ortta okuldayken sırf gözlük versin diye doktorrrrr duvarlar tahtalr üzerime bir geliyor bir gidiyorrr ama karşıdaki yazıları oku bakıyım çoçuğum dediğinde hesini fuul okumuş gözüm hangi camı takarsaa gözlükkkkkk verecek ondan bu camları denıyor dıyee hepsıyle goruyorum demiştim ve evet gözlüğü aldımmmmmmmmm

kızlar bide babamın eve getırdıgı beş civciviiiiiiiii her gün sıcak suyla ve şampuanla yıkayıp saç kurutma makinası ile kurutupppp susamıştır diyee gagalarını suya batırıyordummmm sonuç olarak 5 ınden 3 öldüüüüüüü....diğer ikisi evde besleye besleye tavuk olduuuuu ama evin keedisi gibilerdiiiiii lojmanda kaldıgımız ıcın aarttık çiftliğ gönderdik amaaaa oraya da uyum sağlayamamış benim sosyetiklerrrrrr

X