- 21 Nisan 2007
- 1.544
- 8
- 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecen yaz arkadasımla denize girecez die agda yapacaz neyse toplandık bizim ewde arkadasımın agda işi bitti sıra bana geldi bu arada sigaramızın bittini farkettim benim işim yarım oldugu için arkadasımı gönderdim. bakkal asagıda 5 dakkaya gelir. 5 dakka sonra kapı caldı bende nasıl olsa arkadasım geldi die sorup sormadan üstümde iç çamasırı sayılacak derecede acık sacık kıyafetler bacagımda iki tane ağda bantı actım kapıyı. sonuc tam bi dumur gelen annemin tarafından yası genc olan bi akraba (erkek) düğünleri varmısda davetiye dagıtıyo. zavallı cocuk bişi diyemedn kulakları kızararak gitti. ne düğüne gidebildim ne de onu birdaha görmek
çok yapmışımdır da en sonuncunu yaziim...
posta kutsundan bizim telefon faturası diye tanımdığım etmediğim,bizim sitede bile olmayan yanlışlıkla bizim posta kutusuna konan adamın telefon faturasını yatırtdım:mymeka:
eşimle çok güldük ama 100 küsür milyonun üstüne bir bardakta su içtikfisfisfis
çoook zalağım çoook:1ninca:
ben üniversitede okurken evime dönüyorum otobüste gece yolculugu yapıyorum.bi keresinde kabus görüp deli gibi bagirıyordum.ama ne diye biliyomusunuz'hayatta vermem' diye.bi uyandım basımda muavin bana aptal aptal bakıyo...çok fena rezil olmustum yaaaaaaa.ondan sonra bi daha otobuse bindiğimde uyuyamadım korkumdan..
ılkokul son sınıftaydım aılece samsuna gıtmıstık goz muayenesı oldum ben onden cıktım babamda lavaboya gıtmıstı dısarda bızımkılerın gelmesını beklıyorum, sonra kapıdan bırı cıktı babam sandım gırdım koluna :bbo: normalde hep babamın koluna gırerım meger baska bırıymıs yanındada esı var oyle gıdıyoruz ama bıseyde demıyolar saskınlıktan galıba.babamlar cıkınca arkamdan seslendıler yanımdakı adama baktım,bısey dıyemeden babamın yanına kostum cok utanmıstım boyle ıste:1rolleyes: o amcanın eşi bu yazıyı okuyosa selamlar hörmetler:Roflol: