Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

lisedeydim.. servisle giderken yakışıklı bir çocuk dikkatimi çekti . üzerinde lacivert ama paçaları beyaz bir kot pantolon var. şuna bi laf atayım dedim . usulca sokulup jokeylere benziyorsun dedim. otobüste yüksek sesle atım olurmusun demezmi .keşke yer yarılsaydı herkes kahkaha atmıştı:eek::eek::eek::roflol:

küçükken kafamı penceredeki demir saksılığa sokmuştum çıkaramadılar testere ile kesmişlerdi iki gün kimseyle konuşamadım bakıp bakıp gülüyorlardı:) rezalet

ben üniversitede okurken evime dönüyorum otobüste gece yolculugu yapıyorum.bi keresinde kabus görüp deli gibi bagirıyordum.ama ne diye biliyomusunuz'hayatta vermem' diye.bi uyandım basımda muavin bana aptal aptal bakıyo...çok fena rezil olmustum yaaaaaaa.ondan sonra bi daha otobuse bindiğimde uyuyamadım korkumdan..

gece gece çok güldüm yha kaydirigubbakcemile3

pirizlerden hep uzak durmamız ve içine bir şey sokmamamız tembihlenirdi ama bunu niçin yapmamamız gerektiği izah edilmezdi.merak ya bu merak ettim aldım elime toplu iğneyi soktum prize tabi sonuç şaşırtıcı değil iice bir çarpıldım böylece de hayatım boyunca niçin sokulmaması gerktiğini uygulamalı olarak öğrendim:)))

Benimde annem deodorant almıştı.ben 6 yaşındayım o zamanlarda.Annemde koltuğunun altına sık demişti.Bende gidip koltukların altına sıkmıştım.Sıkıyom ama banada saçma gelmişti.Ama gene bişeye yarıyodur diye sıkmıştım.Çocuk aklı işte:KK70:

ilk işe başladığımda telefonlara bakıyordum,patronum çoğu zaman işyerinde olmazdı bende arayanları not alırdım,(şuan burda yok,kim arıyor diye)birgün kestiğimiz faturaları sahibine teslim etmek için telefon açtım,alo feriha hanım ordamı dedim,burda yok dedi karşımdaki kadın,hımm orda yokmu diyeceğime kadının sözlerini tekrar edip,her zamanki gibi otomatiğe bağlayarak,hımm burda yok kim arıyo dedim kadına,kısa bi şok geçirdikten sonra çat diye suratına kapattım,kendi arayıpta kimin aradığını soran benden başka salak varmıdır acaba kaydirigubbakcemile3

9-10 yaşlarındaydım arkadaşımın alçılı ayagını tekmelemiştim.sonra annesi bize geldi tabii.niye yaptım hatırlamıyom.geçmiş zaman.düşenede ben bir tekme atiim dedim herhalde pişmanım.:kedi:

bundan 1 sene öncesine kadar online oyunlara kendimi kaptırmak en aptalca şeydi hayatımda..(metin2,Knight online gibi )
Uykusuz kalıp sabahlara kadar char kasmalar, uykusuzluktan okula gidememeler, dersleri boşlamalar
Evden dışarı çıkmamalar, yemek yeme isteğimin bile azalması asosyalleşme gibi şeyler
Kafayı yemiş gibiydim.. yaklaşık 1 yıl oynadım bu oyunları sonradan bıraktım işte..

Lise 2 deyim, kuzenim abdullah 6 aylık fln, teyzem bize yollayacaktı,evimiz tek katlı bahçe içinde odadan kardeşimle kapının açıldığını duyduk pat pat pat koşmaya başladık kapıya abdullah geldi oley oley diye :eek:
kapıyı açtık karşımızda annemin arkadasının kardeşi, 18 yaşında erkek adıda abdullah, biz ilk anda farketmedik ama çocukta bi tuhaflık var kaydirigubbakcemile3
kapıyı kapattık annem içerden sesleniyor kimmiiş abdullah ....?!? kaydirigubbakcemile3
bi daha görüşmedik çocukla :1ninca:

Arkadaşımın ikizi var , bi gün anneleri hastalanmış ... aglayıp duruyorlarmış anneleri üzülmeyin bak pilav yedim ya iyileşicem annecim ilacımı da içtim demiş
Ertesi gün evdeki radyo bozulmuş, bizimkiler mutfaktan pilav tenceresini kaptıkları gibi radyonun üstüne boşaltmışlar :1ninca: sırnaşık şey

8 yaşımda felanım kuzenimdeyim yengemlerde alt kata indiler biz evde yalnızız danino yoğurtları vardı onları yemiştik sonra balkona çıktık fırlattık benimkisi adamın omzuna düşmüştü kuzenimle kopmuştuk dahaaa çoook salaklığım varda anlatmıyım burda sırnaşık şey

küçükken kafamı penceredeki demir saksılığa sokmuştum çıkaramadılar testere ile kesmişlerdi iki gün kimseyle konuşamadım bakıp bakıp gülüyorlardı:) rezalet

çok iyiymiş yaa :roflol: :roflol: :roflol:

Bende annem bana telefon almıyor diye bigün boyunca bilgisayarın basından kalkmayıp anneme sen bana telefon almazsan bütün sinir hücrelerimi yok edicem demistim. :roflol: sonuc ne oldu? telefon alınmadı.olan yerine birdaha yenisi gelmeyen sinir hücrelerime oldu.ne salakmısım be

Son düzenleme:
koptummmmmmm cok fenaymis bu konu ya:roflol::roflol:

hmm benim de var bitane saftirik anım..biz 3 kardeşiz 2 erkek kardeşim var işte yılla önce çok küçükken daha annemler evde yokken biz 3 kafadar bi kağıda not yazdık notta şöyle diyodu ''Anne baba biz sobadan zehirlendik''koltuklara sıra sıra dizilip yattık ölü numarası yaptık bu notu da birimizin üzerine koyduk..güya annemler gelicek bizi öyle yatar halde görcekler notu okuyup korkçaklar ehehe ama nerdee saatlerce güldüler..bizimki de ne zaka ama

huhhahaa buna benzer bi anim var benimde
luna parka gitmek istiyoduk kuzenlerle karar verdik ölü numarasi yaptik guya dayim bizi ölmüs gorunce aciyip parka goturcekdelikafadulden
hayir ölmüssek niye parka gotursun dimi cocukluk ya:roflol::roflol::roflol:

bende küçükken aynanın karşısına gecip jiletle kaşlarımııı almışım hemdee hepsinii .d.d çok heves edermişim :KK70::KK70:
ayrıcaa bigünn oturuyorumm iki bacağımın arasına kolanya koydum tamm damlarkenn çakmağı yktımm ve bacaklarım yndı .d.d :KK70::KK70::KK70:
küçükken annem calpol diee bi ilaç içirirmişş annem vcdyken bn alıp kafaya dikmişim ilacı hepsini bitirmişim bide annemin yanına gidip anne bak bittiiiiii :KK70::KK70: demişim .d.d ve sonucunda midem yıknmış ölüoomuşun .d.d delikafaduldensırnaşık şey:roflol:

küçükken dedemin paralarını çalıp şeker filan alırdık:kedi:hatta dedemin saklamış olduğu şekerleri çalıp yerdik..şimdi vicdan azabı duyuyorum..

bende bi anımı anlatayım 9 10 yaşındayım sanırım annemle babam bi akşam 3 kardeşimi bana bırakıp dayımlara gittiler biz alt katta oturuyorduk yani pencereden çık çıkılır o akşam kardeşlerim oturma odasında tv izliyolar bende şaka yapim şunlara dedim muzurluk işte böyle şakamı olur kötükedihüso diğer odanın camından çıkıp oturma odanın camını tıkladım aşağı eğildim bizim 3 numara erkek kardeşim tilki gibidir açtı perdeyi kimse yok kapadı sonra ben gene tıkladım eğildim bi daha açtı kimseyi göremeyince kapadı tabi bende bidaha tıkladım bi açtı perdeyi ben ellerim havada hööö diye bi atladım önüne :1shok: çocuk bi titreyip korktuki ağlamaya başladı neyse susturdum zar zor ama gülmekten ölüyorum öyle komiktiki o hali tabi annemler gelince şikayet ettiler beni bi ton azarı yedim hala hiç birimiz unutmayız konuşup güleriz arada

ayyy ne aptallık hemde:roflol: küçükte değildim ama bi anlık işte liseye gidiyodum boğazlarım acıyodu ateşimde çıkıyodu ama iyidim öle çok hasta değildim okula falan gidiyom annem dedi bi doktora gidelimde bişeyler verir iyi gelir iyi dedim sonra annemin işi çıktı ilk defa doktora gidiyorum yalnıza.s neyse gittim doktor yeni gelmiş bide genç:lepi: dedi neyin var sizce de dedim :kedi: geceleri ateşim çok çıkıyo:kedi: :kedi: :kedi: güldü doktor muzipçe sırnaşık şey yani benim anlatmak istediğim şey okulda falan zaman bi şekilde geçiyo ya eve gelince yoruluyomda herhalde birden ağzımdan çıkıverdi ayyy bidaha doktora yalnız gitmekmi allah korusunakannehir

bende kücükken tadını cok sevdigim icin 1 kutu aspirini annem evde yokkn yemistim hatırlıyorum babam sobanın basında uyuyodu,karyolanın arkasına gecip kıtır kıtır yemistim kaydirigubbakcemile3

X