yaptıgım bıleziklerden almak ıstermısınızzz

ben sadece orme ıslemını tamamlıyorum sonra kuyumcuya gıdıyoo ama tassız olanlar yaklasık 400 600 arası taslı olunca 1500 u buluyo

canım bunlarda altın gibi sırasına göre mi fiyatlandırılıyor? tek tek satılmıyor mu? mesela 7-8 sıra bi bileziğin tek fiyatı nedir? bu şekilde fiyat söylersen daha makul olur sanırım

cnm ben baktım bende sadece bıleklık olandan istiyorum taını ıstemıyorum tek satılıyordur umarım kı 13-15 sıra bı bılezık bırıncı resımdekı we en son ekledıgın resımdekının en son net fıyatı ne olur cnm yada özelden msj ayarkarını ac ordan konusalım

canım fıyatlar bılezıgın tokasına gore degısır 15 sıra bır bılezık senın begendıklerın ortalama 250 veya 300 dur ama gumuscu fıyatı dııldır gumusculerde yaklasık 550 600 arası dır

bunlar sımdı 800 ytl mıı benmı yanlıs okudumm taamm emege saygım var elınıze saglık ama bu cok pahalııııııııı gecen sene trabzon setının gumusunu gumuscude sordum 250 soyledı amaa sızzz kendınız yaptıgınız halde cok cok pahalı geldı bna uygun olsa dusunurdummmm

canım bu ısler ole sızın bıldıgınız gıbı dııl normalde senın sordukların bezım ılk yaptıklarımız yanı bızım degımımızle hurda onları tokalayıp susleyıp satıyolar eger bırdaha dıkkatlıce ıncelersen anlayabılırsın ve tabı tokalarıda fıyatı degıstırıyo tamamen taslı bır toka orgu harıc 300 400 gıbı degısır ucuz tokalarda var 100 lıralık tokalarda var o yuzden bısı derken bıraz bılınclı olalım 250 lık sordugun bılezıkgayet uygunmus sen onu al bence

arkadaşlar bende gümüşü çok seviyorum bundan üç sene önce aldım hasır set 750.00 tl ye 250 tl olması mümkün değil

canım ellerine sağlık hakikaten çok güzeller dediğim gibi 3 sene önce 750 tl aldım setini yüzüğüde yoktu dediğin gibiyse seti 750-800 tl çok hesaplı üzüldüm şimdi ben bayağı pahalı almışım o zaman gerçi bi çok yere baktık fiyatları aşağı yukarı aynıydı

ben bileiğini yaptırmıştım şimdi kolyesi ve yüzüğünü yaptırmayı düşünüyorum
ikisini ayrı ayrı fiyatlarını yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…