Canım arkadaşımm, benim için çok güzel bir gündü. Bu arada bebeklerin değişimi gerçekten çook iyi her gördüğümde bu kadar mı doğal olur diyorum ama gün geçtikçe güzelleşiyor bebekler
Aldığın bikiniler de çok yakıştı ama bizim bikinileri çok beğenmemizde en önemli etken güzelim memeler :)
fotoğfraflar da eklenmiş maşallah sana amman nazar değmesin canım arkadaşıma
Merhaba Yaprak4 beni de ekler misiniz?
merhaba yaprak:) anasayfada bir doktor silikonun asla tamamiyle gerçek gibi olmadığını, yatınca belli olduğunu söylemiş. ileride silikon yaptırmıyı düşünüyodum ama bunu okuyunca kararsız kaldım diyebilirim. sen ne düşünüyosun bu konuda, gerçekten silikon kendisini belli ediyo mu?
eklemiştim, tepkisiz kaldın epey. dedim ki bu ya erkek, ya resimlerime bakıp, kendisi ameliyat olunca da beni listesinden silen kızlar gibi yapacak. işte böyle...
bugün hem meme kontrolüm yapıldı hem de aşırı terleme sorunum olduğu için botoks yaptırdım. botoks etkisini heyecanla bekliyorum çünkü gerçekten de çoooooook terliyorum.
gelelim memelere :))
bir süredir, eğilip doğrulurken, sol kolumu indirip kaldırırken protezi hissetmiyorum. sanki ameliyatlı değil o tarafım. hareket varsa da çok az. sırtüstü uzandığımda esnerken oluyor, ayaktayken değil. çok ilginç değil mi?
sağ tarafta ise, esnerken, kol göğüs bağlantısı olan kas (yelpaze kas denilen) başta olmak üzere göğüs orta kemiği ve boyun kaslarım protezi yukarı çekiyor. protez içerde bir yere yapışıkmış, sabitlenmiş gibi hissediyorum. naci bey, o da geçecek dedi. ben de geçeceğini hissediyorum. (6.hissim)
sağ kesi yeri üstüne sütyen gelirse acıyor o kısım. o nedenle hala sporcu sütyeni kullanıyorum. ya da balensiz sütyen. sıkıntı yok! meme olsun da :))
bugün tatlım badem'le de buluştum. sohbet, yemek... ve sonra ayağımız bizi nereye götürürse o mağazalar.. arasam bulamam, bulunca alırım: bugün de öyle oldu. bikini aldım. beğendiğim bir bikininin de sadece alt bedenini bulabildim. kadınlar modeli, rengi beğenip bitirmiş, bir tane bile bırakmamışlar
badem'e de söyledim başka yerde bulamazsam üstünü, üstsüz güneşlenirim, yapacak bir şey yok!
biraz aç kalayım yemeği biraz ge yiyeyim, benden yarım kilo mu gidiyor neetek 90 derece döner mi insanın belinde, 2 saatte?
dün 55 kiloyum yazmıştım foruma. 54,5 oldum. bilginize
badem bebişlerin fotosunu çekti. bir ara albüme eklerim onları da.
benden şimdilik böyle.
3. ayda foto yüklerim. dayanamazsam daha erken de olabilir.
ya kızlar yaaaa ne guzel şeyler yazmışsınız falla bende duygulandım hakeske bnmde böyle bir arkadasım olsa. ben de ailemden gizli olcam ameliyatımı. böyle seyleri okudukca duygusallasıyorum işte allahtan erkek arkım destek oluyo bana da. ilk baslarda hiç istemedi seni ben boyle cok begenıyorum dedi ama işte meme meme diye cıldırıyorum sanırım o refakat etcek bana da. erkek olması sorun olmuyo dimi refakatte.baska kimse yok çünkü bnm meme buyutme olmak istedigimi bilen.
peki ailen biliyomu yaprak ameliyat oldugunu suan yani hemen anladılar mı yoksa aradan biraz zaman mı geçti
bademcim, memeleri belirli aralıklarla gören kişi daha iyi anlıyor değişimi. bu nedenle de yorumların önemli benim için.
teşekkür ederim bebeğim.
senin memelerin de burnun da çok doğal, çok güzel. sana burnun hala nasıl büyük görünüyor anlamakta zorlanıyorum.
fotoğraf ekledim, almadığım giysilerle. ilk defa böyle bir şey yaptım, keyifliydi
Yazacak yorum bulamadim gercekten!. En iyisi baslamadan noktalayim.
Gec cevap icin kusura bakma... Ne guzel keyifli bir kontrol sureci olmus. Resimlerini girdim, kesinlikle muhtesem olmus. Simdiden boylelerse sonrasini tahmin edemiyorum, masallah muhtesemler, onlarla mutlu sekilde yasamani iliyorum
Ben de teşekkür ederim canım, yok burnum büyük gözükmüyor da biraz daha minik olabilir miydi acaba diye düşünüyorum bazen :) ayy boşver denediğimiz her şeyi alacağız diye bir şey yok yaama bikini ile foto eklememişsin dikaktimi çekti bebeğim çok yakışmılardı.
Yaprağım selam yeni fotoların süper canım
Gec cevap icin kusura bakma... Ne guzel keyifli bir kontrol sureci olmus. Resimlerini girdim, kesinlikle muhtesem olmus. Simdiden boylelerse sonrasini tahmin edemiyorum, masallah muhtesemler, onlarla mutlu sekilde yasamani iliyorum
yaprakcım fotolarını gördüm çok sexsiydi özellikle o beyaz tül olana bayıldım.. tül bi giysi içinde belirgin gögüsler kadar hoş bişey olabilir mi yaaageçen hafta yine bir bebek sevdasına düştüm az daha gaza gelsem önce bebek sonra ameliyat dicektim ama sonra 5 senedir sıranın bana gelmediğini hatırlayarak yok artık biraz da kendimi düşünmek istiyorum diye hemen o düşünceleri kafamdan postaladım deminde bi arkadaşa yazdığın yorumu okudum ' bu mutlu erteleme ' diye kendi kendime 'aynen yeter bu kadar beklediğim 'dedim. Natrelle 510 serisi Nemutlu arkadaşın dediği dual jel kıvamlı olan protezler mi bilgin var mıı ? o da çok memnundu..
senin ciddiyet, duygusallık dolu, hafif arabesk mesajlarına bayılıyorumçok güldürüyorsun beni :))
biz şımarıp coşarken, takla atarken arada bunları okumak da farklı bir keyif veriyor canım. çayın yanına kurabiye!
ben o arkadaşa yazdım hayatı erteleme diye ama Onun bebek mi meme mi gibi bir kararsızlığı yok tu ki! senin yerinde olsam önce bebek düşünürüm. ama şöyle de bir şey var ki, bebeğini sütten kestikten sonra (ne kadar sonrası bilmiyorum) ameliyat olmalısın. bu da epey zaman demek. karar tamamen sana ait. yine de doktora da danışmalı. doktorlar bebek düşünen hastalara meme ucu ameliyatı yapmıyor örneğin. (aklı başında olan doktorlar) bebelere süt gerek
natrelle 510 dual jel serisi. bu protezin içi daha sert. dışı yumuşak. beden hareketine göre biçim alıyor. badem, superi, cihilek'te de bu protezden var. sayfamda hep yazıyorum zaten bu protezi. okumadın mı arkadaş?
işte çok yönlü bir insanım ne yaparsın... hem ciddi,hem cadı, hem duygusal ama arabesk asla kabul etmem...değilim değilim..
biliyorum canım bebek mevzusu olmadığını bu mutluluğu erteleme deyince bende kendimi hatırladım bi an çünkü bi bebek demek minimum 3 yıl bu ameliyatı ertelemek demek benim için en azından kiii zaten 28 yaşındayım ve yeterince beklemediğimi düşünerek hevesleri kursağıma düzdüm bebeği unut dedim oğluşumda küçük hem daha 2 yaşında (çünkü bi de canım ben ilk oğlumu emzirirken karar verdim bu ameliyata ve o yüzden ikinci bebeğimi de olsun ki sonra ameliyat olim dedim şimdi bi bebek daha mı beklimmaslında bugün hamile olduğumu öğrensem herşeyi unuturum valla ben nasıl bi anaç doğduysam artık ) ben geçen sene küçüğümü emziriyodum hala 18 aylıktı o zaman (ben en az 2 yıl emzirenlerdenim gittiği yere kadar ) bu ay sütten kes artık dedi dr ve en az 6 ay sonra yapabiliriz demişti öyle yani.... buarada canım herkesin bilgilerini ezberledim resmen oku oku artık beynim sulandı nemutlucum sadece dual jel diye geçirmişti ikisi aynı seymi emin olmak istedim o yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?