yaprak4 meme estetiği ameliyatı

Canım nasılsınnn? Kontrole falan gittin mi? Neler dedi Naci Bey, ağrıların ne durumda? Ay çok sordum ama merak ettim canım seni :)

Canım nasılsınnn? Kontrole falan gittin mi? Neler dedi Naci Bey, ağrıların ne durumda? Ay çok sordum ama merak ettim canım seni :)

sağ tarafta ağrım oluyor. memede değil de yan tarafta. acı ve ağrı karışımı. bugün de pek ağrımayan sol tarafım biraz acıyor. mens de yakın, etkisi var sanıyorum. sağ tarafım ilk ameliyat sonrası da geç iyileşmişti.
sütyen göğüs alt çevresini acıtıyor. eski sporcu sütyenlerimi kullanıyorum üstelik. sanırım ben şimdi C cup oldum
giysiyle de hoşuma gidiyor görüntüleri. kas gerginliği yorumu için beklemek gerekiyor. var hala ama derecesini kıyaslayamam şimdilik. biraz daha zaman geçsin bunun için.
kontrolüm bu çarşamba. iş çıkışı gideceğim. ders saatleri yarım saat ileri attığı için -bunu hesaba katamadım tabi randevu alırken- koştura koştura da gidemeyeceğim için erken çıkacağım biraz. iznimi de aldım bugün. çarş hatırlat dediler, o gün sormasalar bari nereye gidiyorsun diye :26:
sağol canım

Son düzenleme:
mens. öncesi 1 hafta benim de batmalar ağrılar oluyor ki haftaya 3.ayım dolacak normal olduğunu düşünüyorum. Ama maşallah mesajlarından güzel elektrik aldım iyisin iyisin canım :) zamanla hepsi geçecek öyle hissediyorum ben

Arkadasim hangi hastanede ve ne kadara oldun bilgilendirebilirmisin ?

ilk ameliyatımın üzerinden epey zaman geçti. bu 2. ameliyatımdı. istersen yeni ameliyat olan arkadaşlara danış.
meme büyütme ameliyatları 6-10 bin fiyat aralığında genelde. daha fazla alan doktorlar da var. açıkçası fiyat konusunu takip edemiyorum bu ara.

o batma hissi, meme üstünde binlerce minik minik iğnelenme bir kaç ay sonra da oluyor biliyorum. acayip güzel bir his.
ameliyatımdan önce ödem bile olmazdı bende. memeyi hiç hissetmiyordum. şimdi keyif veriyor o sıkıntılı günü beklemek bile.
bunlar dışında ağrı hissediyorum ama. mens ile alakalı değil, bu ayırt ediliyor. zamanla geçecek. bekliyorum..
yazdıklarımdan ben de elektrik aldım. :))

Son düzenleme:
hepinize gecmis olsun arkadaslar. bu forum cok guzel gercekten sayenizde hepimiz cesaretleniyoruz.yasadiklarinizi yazarak bizi,cesaretlendiriyorsunuz

bugün kontrolüm vardı. sağ kesi yerinde sertlik olduğu için akşamları kesi üzeri için bant, sabah da jel kullanacağım. (jel de değiştirildi bu arada. adlarını bilmiyorum henüz. öğrenince yazarım.)

eski ve yeni bebelerimin hallerini kıyaslama imkanı buldum net bir biçimde. görüntü açısından da şimdi daha rahatım. sağ taraf hala acıyor, ağrıyor. sol tarafım oldukça rahat. % 100 solak olmam da bunda etkilidir büyük olasılıkla. çünkü ister istemez daha çok hareket ettiriyorum. sporcu sütyenlerim de dar biraz.. bir de üst bedene yerleşse kilolar, iyi olacak.

duruş bozukluğumu farkettim fotoğrafta. bu denli olduğunun farkında değildim. umarım dışardan bakıldığında bu kadar farkedilmiyordur.
uzanmış halde esnerken sol tarafımda kas gerilmesini hissediyorum, sağ tarafta biraz daha fazla. dik duruşta sol tarafta yok gibi, sağ tarafta yine var... umarım bu iyileşme aşamasıyla ilgilidir de sağ tarafım da rahatlar. :124:
aklıma gelenler böyle. sonra yine gelirim.

Naci Beeeeeeeeeey :) ellerinize sağlık!

bugün tanık olduğum bir olayı yazmadan edemeyeceğim:

kadıköy'de yayalar için kırmızı ışık yanmasına rağmen yayaların çoğu karşıya geçmeye çalıştı. bekleyen yayalarla birlikte bir köpek de bekliyordu. dolmuştan indiğimde, o köpeğin, bekleyen diğer insanlarla birlikte karşıya geçtiğini gördüm. hayvanlardan öğrenecek ne çok şeyimiz var! :26:

hepinize gecmis olsun arkadaslar. bu forum cok guzel gercekten sayenizde hepimiz cesaretleniyoruz.yasadiklarinizi yazarak bizi,cesaretlendiriyorsunuz

bunları okumak güzel.
ailemin bu ameliyattan haberi olabilseydi daha fazla kişiye doğrudan yardım edebilme imkanım olurdu..

geçmş olsn cnm .....

"tşkkr edrm." yazayım madem. herkesin anladığın dilden!

Bir aylık bebişler fotoğraflarda gayet güzel görünüyordu da yakından muhteşem ötesiymiş valla canım, bayıldım naci beyin ellerine sağlık. boyutu tam zaten vücuduna cuk diye oturmuş ve çook doğallar.

Aynı kabinde sütyen denemekte eğlenceliydi ama keşke fotoğraf çekeydik kabinde :) bir de o kırmızı sütyen de gözüm kaldı pek bir afilliydi :)

canım benim.. beni hiç yalnız bırakmadın. bunu sana hep söylüyorum: kim ne derse desin, sanal ortam orası ne olacak sanki desin, öyle değil bence işte. yaptıkların dışında buraya yazdıkların da önemli. bunun için de teşekkür ediyorum. iyi ki varsın tatlım
makinemi çantamda ağırlık olmasın diye getirmedim hafta sonu. çünkü çanta biraz kayınca memelerin üstüne geliyor ve ağırlık da fazla olursa, acıtıyor. bir dahaki sefere getiririm.
ben de o sütyeni almasaydım olurmuş diyorum. triumph'tan vazgeçemiyorum biliyorsun. yüzeyi düz, süngeri ince ve yumuşak sütyenler bana göre. hem renklileri de var. askının rengi belli olacaksa giyside, yine triumph diyorum.

Son düzenleme:
Hayat iniş ve çıkışlarla dolu.Bazen mutluluğa giden yol için daha fazla çaba sarf etmek gerekiyor. Senin isteklerinin gerçekleşmesi noktasında bu ikinci adımdı ve umarım bu ikinci adım seni tümüyle mutlu olabildiğin bir süreç olarak tamamlanır. Bu noktada Naci beyin mutlluluğun için elini tekrardan sana uzatmış olması gerçekten çok anlamlı. İyileşme uzun bir süreç,bana göre yaşadıklarımdan anladığım kadarıyla 2 sene. 6 ay ile 1 sene birbirinden ne kadar farklıysa 1 sene ile 2. senedeki görüntü öylesine farklı oluyor. Ruhen ve bedenen tam anlamıyla iyileştiğin ,eksiklik duygusundan tümüyle arındığın bir süreç geçirmeni diliyorum

sevgi sözcüklerinin geçmediği çok soğuk bir mesaj olmuş yahu Dileğim gözlerinin içi hep mutlulukla gülsün, o gülücüklerin içinde eski günlerin aklına hiç bir zaman gelmesin
Not: Bir mesaj bu kadar çok anlatım bozukluğuyla yazılırsa 2 defa düzeltilir. Türkçem mi bozulmuş ne?

Son düzenleme:

çok arebesk bir başlangıç yapmışsın :)) neyse..
ikinci cümlenin öğelerini bulmanı istiyorum. akşama mailime gönder :)
Naci Bey'in ellerine sağlık!
daha iyi hissettiğim kesin. buna emin olmak için 3 ay bekleyeceksin biliyorum. 6. ayım dolunca da garanti vereceksin "bu kız iyileşti" diye belki de.. sabretmeyi biliyorum. sağ tarafımdaki acı da azaldı. hatta sütyen o bölgeyi acıtacak bir hale gelmiyorsa acı da kalmadı diyebilirim. sağ memede hareketlilik belirgin. sporla uğraşmayan biri olarak güçlü kol ve göğüs kaslarına sahip olmak sinir bozucu!
saçlarımı boyatmış olmam iyi olduğumun göstergelerinden birisi ayrıca :)
eksiklik duygusu hissetmiyorum. kas kasılmasından dolayı fazlalık duygusu var...

sana, sevgi sözcükleriyle konuşmayı öğreteceğim bebeğim merak etme.
sen ilk görüşmemizde bile bebeklerini göstermemiştin. ben de çekinmiştim senin tavrından "aç, göster, bakıcam " diyememiştim.
biz olsak... değil mi badem? keyifle mıncıklarız, mıncıklatırız :26: şımaracak kimsem de yok ya çevremde...

Son düzenleme:
ameliyat olmaya niyeti olanların arkadaşlık isteğini kabul ediyorum. henüz arkadaşlık isteklerini kabul etmediysem, bu, bundan sonra da kabul etmeyeceğim anlamına gelmesin. sadece güven duymak istiyorum.

doktor araştırma sürecimde bana yardımcı olan arkadaşlara olan minnetimi, yeni ameliyat olacaklara, bu ameliyattan korkanlara, ameliyata ve ameliyat sonrasındaki desteğe ihtiyacı olanlara biraz olsun yardımcı olabilme çabamla göstermek istiyorum. bu nedenle listeme henüz eklenmediyseniz beni yanlış anlamayın.

Çok teşekkürler.. gözun aydın darısı bizim başımıza resimlerini görmek için sabırsızlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…