yaprak4 meme estetiği ameliyatı

geçenlerde badem'le birlikte beğendiğimiz bikiniyle ve geçen yaz aldığım, hatta ilk ameliyat sonucumu çektiğim yeşil bikiniyle foto çektim, yükledim..

Cadiyim, cadisin cadi, cadiyiz, cadisiniz, cadılar.... Cadı kelimesinin çekimini yaptım yahu

cadılığın buradan belli işte. benim çekimimi yapmaya çalışmışsın.
kendime inanamıyorum. geyiğe başladık forumda. :26:
memeliyiz diye şımarmak serbest! geyik olacaksa, özelde olsun bebek.

geçenlerde badem'le birlikte beğendiğimiz bikiniyle ve geçen yaz aldığım, hatta ilk ameliyat sonucumu çektiğim yeşil bikiniyle foto çektim, yükledim..

Yaprakcim senin operasyondan sonra full bandaj mi yapildi, yoksa sadece alttan mi? Goguslerin dik dik iyi gorunuyor, benim bandaj ustten cok bastiriyor ve 4 gun boyle kalacak, memeler asagiya dogru iyice basildi sanki

Yaprakcim senin operasyondan sonra full bandaj mi yapildi, yoksa sadece alttan mi? Goguslerin dik dik iyi gorunuyor, benim bandaj ustten cok bastiriyor ve 4 gun boyle kalacak, memeler asagiya dogru iyice basildi sanki

ilk ameliyatım dual plandı. ikinci ameliyatımda (kas zarı altı) memenin üst tarafını saran elastik bandajım vardı. 9 gün kullandım.
naci bey, bandaj çok baskı uygulamasın ama gevşek de olmasın demişti. sonucumu gösterdikten sonra tekrar sardı bandajı. ben de o günden sonra Onun gösterdiği biçimde kullandım. biliyorum rahat bir şey değil ama azcık sabret.

memelerin daha dolgunlaşacak, korkma :) ergenliğe giren kızlar gibi oluyor ameliyat sonrası memeler ve ruh halimiz. önce genelde biçimsiz, sonra kuğu gibi

meme büyütme ameliyatı sonrası endişeli olan hastalar çok tatlı oluyor hakkaten.

Sagol valla seni okuyunca icim rahat etti. Benim İzmirde baska doktora ameliyat olan bir arkadasima sadece alttan sargi yapilmisti, kizin memelerinin ust kisimlari rahat rahat aciktaydi ve baski yoktu uzerinde. Ne bileyim psikolojik herhalde benimki, memeler iyice asagiya inecek gibi geliyor, ki benim zaten asagida basliyor dogal hali.

korkma lütfen bir şey olmaz.

Merhaba, eski forumlari okurken mesajina denk geldim. Forumu halen takip ediyor musun bilmiyorum ama bana da 325 cc mentor yuvarlak takildi (benimki kas zari alti), bugun sargilarim acildi ve bana da benimki acaaayip buyuk geldi, benim de biraz meme dokum vardi onceden, emzirmeden dolayi bosalmisti. Senin su anki goruntunu merak ettim, albumun var mi acaba? 53 kilo oldugun icin 325ten fazlasi dogal durmayabilirdi, umarim su an memnunsundur.

yaprak selam öncelikle geçmiş olsun. ben 1 sene kadar önce formu takip ediyordum sonra aksilikler oldu ve ameliyat olamadım bu ortamdan uzaklaştım. şimdi yine gündeme getirdim 25 mayısta doktor randevum bile var. doktor ve ameliyat sürecinde yalnız olacağım muhtemelen. sadece manevi destek olmanızı ve tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyorum.

buyur canım. neyi merak ediyorsan yaz ki ona göre yardımcı olmaya çalışayım yaşadıklarımı anlatarak.
ben de ikinci ameliyatıma yalnız gittim. kolay değil, biliyorum. hele hele aile ile paylaşamamak hepten çok zor... bu zorluğu iki kez yaşadım. çok yıprandım, çok üzüldüm. ama beni anlayan bir doktora ameliyat olmanın rahatlığı da vardı yanıbaşımda.
insan bir şeyi gerçekten isterse bir yolunu buluyor ve ulaşıyor ona. mantıklı olduğu sürece tabi ki.
bazen aksilikler, insanı doğruya götürüyor. ilk gittiğim doktorun saçma sapan tavırları nedeniyle tanıma fırsatım oldu naci bey'i.
o gün sinirlerim çok fazla bozulmuştu. iyi ki öyle olmuş diyorum şimdi. anlatabildim mi ne demek istediğimi?
bazen yalnızlık, yalnız olmamaktan daha iyi geliyor insana.
ameliyata hazırsan, iyice araştırma yaptıysan, doğru doktoru bulduysan ve her şeyden emin olarak gireceksen ameliyata, korkma bir şeyden.

doğru söze ne denir. Harfiyen katılıyorum.. doğru doktor ve doktora güvenmek..

bir arkadaş özelden sormuş. özelden de yanıtladım. yazdıklarımı buraya da kopyalıyorum. protez cc oranının çokluğu tek başına büyük meme demek değil! protez tabanının genişliği de kişiyi mutlu eden ya da üzebilen bir başka konu çünkü.

canım, mentor markanın da sertlik dereceleri var. mentor kendini geliştiren bir marka değil diye duydum. natrelle de tam tersi. ben o nedenle bile bende natrelle kullanıldığı için kendimi şanslı hissediyorum.

natrelle markada dual jel serisi var. protezin iç kısmı daha sert, dışı yumuşak. bu nedenle harekete göre biçimi de değişiyor. normal meme gibi anlayacağın. istersen sor doktoruna.

protez tabanını pasta tabanı gibi düşün. tabanı geniş pasta kalıbının keki kabarık olmaz hamur zemine daha fazla yayıldığı için. dar pasta kalıbındaki hamur kabarık olur. protezler de öyle işte. taban daraldıkça protezin yüksekliği çoğalıyor.

şöyle de düşün: 300 cclik hamuru geniş tabanlı kalıba koy. aynı orandaki hamuru bir de daha dar tabanlı kalıba koy. sence hangi kek daha kabarık olur? anlatabildim mi canım?

cuma günü uzun bir aradan sonra kalem'le buluşuyoruz.
yavruya yemek ısmarlıyorum.
O da bana tamı tamına 300 cc dondurma ısmarlayacak. değil mi kalem?
300 cc den aşağısıyla doymam!

Bende sizi takip ediyorum iki cocuk annesiyim. İst.dayim naci bey den yana kullanicam buyuk ihtimal doktor hakkimi. Yeni ameliyat olan arkadaslardan fiyat ogrenebilirmiyiz asagi yukari. Kalemle arkadasliiniz cok guzel okurken gozlerim doldu. İnsallahbende olurum vehep beraber devam eder dostlugumuz

ilk ameliyatımın üzerinden 10 ay geçti. 7700 ödedim. ikincisi revizyondu, okumuşsundur.3000 o da.
meme büyütme 8-10 arası bu aralar. daha fazla ücret alan doktorlar da var. daha az alan da. bu durumda iyice araştırmak gerek.

bence ücret - ortalamalarda ise- düşünülmesi gereken en son şey. önemsiz demiyorum. bunu söylediğimde "ama benim için önemli!" diye tepki geliyor. demek istediğim: doktorun yeteneği, doktorun ameliyattan sonra da hastaya gösterdiği özen, seçtiği ameliyat yöntemi, kullanılan protez... vb çok daha önemliyken ücreti en son düşünmeliyiz.

:)

doğru doktoru bulmak şanstır. insan şansını biraz da kendisi yaratır.
senin de bu mutluluğu yaşamanı dilerim. tarifi yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…