• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaprak4 meme estetiği ameliyatı

Canımm sen de iyi ki varsın, sen de aynı şekilde meme konusunu geçtim onun dışında da en ufak bir sıkıntımda hastalığımda hep yanımdasın çok teşekkür ediyorum burdan da iyi kalpli arkadaşım benim umarım karşına hep senin gibi iyi insanlar çıkar ve hiç üzülmezsin.

Triumph hiç kullanmadım ben ama senin övgülerinden sonra bir tane alacağım muhakkak :)

canım benim.. beni hiç yalnız bırakmadın. bunu sana hep söylüyorum: kim ne derse desin, sanal ortam orası ne olacak sanki desin, öyle değil bence işte. yaptıkların dışında buraya yazdıkların da önemli. bunun için de teşekkür ediyorum. iyi ki varsın tatlım :29:
makinemi çantamda ağırlık olmasın diye getirmedim hafta sonu. çünkü çanta biraz kayınca memelerin üstüne geliyor ve ağırlık da fazla olursa, acıtıyor. bir dahaki sefere getiririm.
ben de o sütyeni almasaydım olurmuş diyorum. triumph'tan vazgeçemiyorum biliyorsun. yüzeyi düz, süngeri ince ve yumuşak sütyenler bana göre. hem renklileri de var. askının rengi belli olacaksa giyside, yine triumph diyorum.

Hatta aynı kabinde birlikte sütyen deneriz :)) Eğlenceli işler vesselam hele ki sevdiğin insanlarlaysa paha biçilemez ;)

:16:
sana, sevgi sözcükleriyle konuşmayı öğreteceğim bebeğim merak etme.
sen ilk görüşmemizde bile bebeklerini göstermemiştin. ben de çekinmiştim senin tavrından "aç, göster, bakıcam :52: " diyememiştim.
biz olsak... değil mi badem? keyifle mıncıklarız, mıncıklatırız :26: şımaracak kimsem de yok ya çevremde...

Canımm sen de iyi ki varsın, sen de aynı şekilde meme konusunu geçtim onun dışında da en ufak bir sıkıntımda hastalığımda hep yanımdasın çok teşekkür ediyorum burdan da iyi kalpli arkadaşım benim umarım karşına hep senin gibi iyi insanlar çıkar ve hiç üzülmezsin.

Triumph hiç kullanmadım ben ama senin övgülerinden sonra bir tane alacağım muhakkak :)

teşekkür ederim güzel dileklerine bademim. :54:

triumph markadan bir tane mi alacaksın? :1: hiiiiç sanmıyorum. o yumuşacık sütyenlere dokununca, o güzel memelerini güzel modellerle süsleyip aynaya bakınca dayanamazsın. böyle olursun: :124::124: (bu ifadeye bayılıyorum bu arada :)) )

Hatta aynı kabinde birlikte sütyen deneriz :)) Eğlenceli işler vesselam hele ki sevdiğin insanlarlaysa paha biçilemez ;)

:16:

seve seve canım benim :)

Son düzenleme:
hazır evde kimse yokken fotoğraf çekeyim dedim. :124:

ışık mı iyiydi, ben mi sanatsal bakış açımı konuşturmuştum? :16:

yoksaaaa doktorum mu iyi sonuç ortaya çıkarmıştı? :46:

Son düzenleme:
her şey çooook güzel maşallah sana yaprağım sen sanatsal bakış açını konuşturmuşsun orası kesin de Naci bey böyle güzel bebişler yapmasaydı sanatsal bakış açısı yeterli olmazdı bebeğim, bayıldım fotoğraflara.

:nazar:
hazır evde kimse yokken fotoğraf çekeyim dedim. :124:

ışık mı iyiydi, ben mi sanatsal bakış açımı konuşturmuştum? :16:

yoksaaaa doktorum mu iyi sonuç ortaya çıkarmıştı? :46:

Hmmm o zaman ne zaman alıyoruuzzzz? :) Benim çeyizde tabak çanaktan çok sütyen olacak iyi mi :)

:21:

teşekkür ederim güzel dileklerine bademim. :54:

triumph markadan bir tane mi alacaksın? :1: hiiiiç sanmıyorum. o yumuşacık sütyenlere dokununca, o güzel memelerini güzel modellerle süsleyip aynaya bakınca dayanamazsın. böyle olursun: :124::124: (bu ifadeye bayılıyorum bu arada :)) )

seve seve canım benim :)

Hmmm o zaman ne zaman alıyoruuzzzz? :) Benim çeyizde tabak çanaktan çok sütyen olacak iyi mi :)

:21:

konuşuruz zamanı bebişim. benim sporcu sütyenlerimin sayısı normal sütyenlerimin sayısından fazla. ihtiyacım da var açıkçası anlayacağın.
sende o memeler varken, sütyenin de olmasın ne olacak ki :52:

her şey çooook güzel maşallah sana yaprağım sen sanatsal bakış açını konuşturmuşsun orası kesin de Naci bey böyle güzel bebişler yapmasaydı sanatsal bakış açısı yeterli olmazdı bebeğim, bayıldım fotoğraflara.

sanatçı olan Naci Çelik diyorsun. hımmmm... :71:
teşekkür ederim canım benim..
diyorum ki, kazayla olmuş gibi anneme gösterebilseydim, O da "aaaa kızım, ne güzelmiş seninkiler!" deseydi. bir de ondan duysaydım. öyle isterdim ki....

bugün hem meme kontrolüm yapıldı hem de aşırı terleme sorunum olduğu için botoks yaptırdım. botoks etkisini heyecanla bekliyorum çünkü gerçekten de çoooooook terliyorum.

gelelim memelere :))
bir süredir, eğilip doğrulurken, sol kolumu indirip kaldırırken protezi hissetmiyorum. sanki ameliyatlı değil o tarafım. hareket varsa da çok az. sırtüstü uzandığımda esnerken oluyor, ayaktayken değil. çok ilginç değil mi?
sağ tarafta ise, esnerken, kol göğüs bağlantısı olan kas (yelpaze kas denilen) başta olmak üzere göğüs orta kemiği ve boyun kaslarım protezi yukarı çekiyor. protez içerde bir yere yapışıkmış, sabitlenmiş gibi hissediyorum. naci bey, o da geçecek dedi. ben de geçeceğini hissediyorum. (6.hissim)
sağ kesi yeri üstüne sütyen gelirse acıyor o kısım. o nedenle hala sporcu sütyeni kullanıyorum. ya da balensiz sütyen. sıkıntı yok! meme olsun da :))

bugün tatlım badem'le de buluştum. sohbet, yemek... ve sonra ayağımız bizi nereye götürürse o mağazalar.. arasam bulamam, bulunca alırım: bugün de öyle oldu. bikini aldım. beğendiğim bir bikininin de sadece alt bedenini bulabildim. kadınlar modeli, rengi beğenip bitirmiş, bir tane bile bırakmamışlar :20:
badem'e de söyledim başka yerde bulamazsam üstünü, üstsüz güneşlenirim, yapacak bir şey yok! :1:

biraz aç kalayım yemeği biraz ge yiyeyim, benden yarım kilo mu gidiyor ne :30: etek 90 derece döner mi insanın belinde, 2 saatte?
dün 55 kiloyum yazmıştım foruma. 54,5 oldum. bilginize ;)

badem bebişlerin fotosunu çekti. bir ara albüme eklerim onları da.

benden şimdilik böyle.
3. ayda foto yüklerim. dayanamazsam daha erken de olabilir.

Son düzenleme:
yaprakcığım mutluluğun benim mutluluğum oldu. ne hissettiğini hangi aşamada neler olabileceğini biliyordum ama hayatımda en korktuğum anlardan birisi senin gelişini beklemek ve o bitmek bilmeyen 1.30 saat oldu resmen saniye ve saliseleri saydım, sedyeyle geldiğini gördüğümde o kadar beklemenin ardından göz yaşlarımı tutamadım. Ailenden gizli bir şey yapıyorduk benim de senin için de zor bir süreçti,ama o müthiş görüntü herşeyi unutturdu. Evet naci bey gepetto baba...Yaprakcım yeni hayatına hoş geldin,zaman ne gösterir ,insanlar nerede olurlar belli olmaz,fiziken bir arada olamasak da bu sene unutamayacağın bir yaz ve bu yazın için de kalem1981 ile yaptığın şey aklında kalacak... Ameliyat masasında kırgın,narin yaprak yerine yepyeni yaprak hoşgeldin yeni hayatına... doktoruma her nefes aldığım an teşekkür ediyorum,iyi ki tanımışım sizi naci bey... Sihirli dokunuşlarınızın başka insanalra mutluluk vermeye devam etmesi dileğimle

ya kızlar yaaaa ne guzel şeyler yazmışsınız falla bende duygulandım ha:43: keske bnmde böyle bir arkadasım olsa. ben de ailemden gizli olcam ameliyatımı. böyle seyleri okudukca duygusallasıyorum işte :17: allahtan erkek arkım destek oluyo bana da. ilk baslarda hiç istemedi seni ben boyle cok begenıyorum dedi ama işte meme meme diye cıldırıyorum :52: sanırım o refakat etcek bana da. erkek olması sorun olmuyo dimi refakatte.baska kimse yok çünkü bnm meme buyutme olmak istedigimi bilen.:30:

peki ailen biliyomu yaprak ameliyat oldugunu suan yani hemen anladılar mı yoksa aradan biraz zaman mı geçti

ya kızlar yaaaa ne guzel şeyler yazmışsınız falla bende duygulandım ha:43: keske bnmde böyle bir arkadasım olsa. ben de ailemden gizli olcam ameliyatımı. böyle seyleri okudukca duygusallasıyorum işte :17: allahtan erkek arkım destek oluyo bana da. ilk baslarda hiç istemedi seni ben boyle cok begenıyorum dedi ama işte meme meme diye cıldırıyorum :52: sanırım o refakat etcek bana da. erkek olması sorun olmuyo dimi refakatte.baska kimse yok çünkü bnm meme buyutme olmak istedigimi bilen.:30:

peki ailen biliyomu yaprak ameliyat oldugunu suan yani hemen anladılar mı yoksa aradan biraz zaman mı geçti[/QUObeni hep eşim bekledi sorun olmuyor....

peki ailen biliyomu yaprak ameliyat oldugunu suan yani hemen anladılar mı yoksa aradan biraz zaman mı geçti

valla beni hep eşim bekledi... eğer nebil beye olacaksan hiç sorun olmatyacaktır.. gerçi diğer doktorlarda sorun çıkarmaz bence

ailem bilmiyor tabi ki ameliyat olduğumu. ihtimal bile vermezler. aile içinde gizlimiz, saklımız yoktur. böyle bir delilik yapma ihtimalim onların gözünde milyarda birdir. ben de buna güvenerek girdim ameliyata.
ikinci ameliyata da çalışma zamanımda girdim. bir, iki gün rapor alır idare ederim diye düşünürken fena halde hastalanınca tüm haftayı raporla geçirdim.
doktoruna sorarsın o konuyu. hiç bir fikrim yok.

ailem bilmiyor tabi ki ameliyat olduğumu. ihtimal bile vermezler. aile içinde gizlimiz, saklımız yoktur. böyle bir delilik yapma ihtimalim onların gözünde milyarda birdir. ben de buna güvenerek girdim ameliyata.
ikinci ameliyata da çalışma zamanımda girdim. bir, iki gün rapor alır idare ederim diye düşünürken fena halde hastalanınca tüm haftayı raporla geçirdim.
doktoruna sorarsın o konuyu. hiç bir fikrim yok.

peki anlamadılar mı göguslerde bi şişlik falan olunca

peki anlamadılar mı göguslerde bi şişlik falan olunca

bir sürü mendilim ve küçük havlum vardı. sütyenin içini onlarla dolduruyordum. onlar kayıp düşerse diye bir de atlet giyiyordum yaz sıcağında bile. acayip pişiriyordu.
:17: o kadar çok ki elimde , kendi evime taşındığımda bir kaç sene mutfağıma o küçük havlulardan almama gerek bile kalmayacak. :77:

Canım arkadaşımm, benim için çok güzel bir gündü. Bu arada bebeklerin değişimi gerçekten çook iyi her gördüğümde bu kadar mı doğal olur diyorum ama gün geçtikçe güzelleşiyor bebekler ;)
Aldığın bikiniler de çok yakıştı ama bizim bikinileri çok beğenmemizde en önemli etken güzelim memeler :)
fotoğfraflar da eklenmiş maşallah sana amman nazar değmesin canım arkadaşıma

bugün hem meme kontrolüm yapıldı hem de aşırı terleme sorunum olduğu için botoks yaptırdım. botoks etkisini heyecanla bekliyorum çünkü gerçekten de çoooooook terliyorum.

gelelim memelere :))
bir süredir, eğilip doğrulurken, sol kolumu indirip kaldırırken protezi hissetmiyorum. sanki ameliyatlı değil o tarafım. hareket varsa da çok az. sırtüstü uzandığımda esnerken oluyor, ayaktayken değil. çok ilginç değil mi?
sağ tarafta ise, esnerken, kol göğüs bağlantısı olan kas (yelpaze kas denilen) başta olmak üzere göğüs orta kemiği ve boyun kaslarım protezi yukarı çekiyor. protez içerde bir yere yapışıkmış, sabitlenmiş gibi hissediyorum. naci bey, o da geçecek dedi. ben de geçeceğini hissediyorum. (6.hissim)
sağ kesi yeri üstüne sütyen gelirse acıyor o kısım. o nedenle hala sporcu sütyeni kullanıyorum. ya da balensiz sütyen. sıkıntı yok! meme olsun da :))

bugün tatlım badem'le de buluştum. sohbet, yemek... ve sonra ayağımız bizi nereye götürürse o mağazalar.. arasam bulamam, bulunca alırım: bugün de öyle oldu. bikini aldım. beğendiğim bir bikininin de sadece alt bedenini bulabildim. kadınlar modeli, rengi beğenip bitirmiş, bir tane bile bırakmamışlar :20:
badem'e de söyledim başka yerde bulamazsam üstünü, üstsüz güneşlenirim, yapacak bir şey yok! :1:

biraz aç kalayım yemeği biraz ge yiyeyim, benden yarım kilo mu gidiyor ne :30: etek 90 derece döner mi insanın belinde, 2 saatte?
dün 55 kiloyum yazmıştım foruma. 54,5 oldum. bilginize ;)

badem bebişlerin fotosunu çekti. bir ara albüme eklerim onları da.

benden şimdilik böyle.
3. ayda foto yüklerim. dayanamazsam daha erken de olabilir.

Back