- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
Canımm sen de iyi ki varsın, sen de aynı şekilde meme konusunu geçtim onun dışında da en ufak bir sıkıntımda hastalığımda hep yanımdasın çok teşekkür ediyorum burdan da iyi kalpli arkadaşım benim umarım karşına hep senin gibi iyi insanlar çıkar ve hiç üzülmezsin.
Triumph hiç kullanmadım ben ama senin övgülerinden sonra bir tane alacağım muhakkak :)
Triumph hiç kullanmadım ben ama senin övgülerinden sonra bir tane alacağım muhakkak :)
canım benim.. beni hiç yalnız bırakmadın. bunu sana hep söylüyorum: kim ne derse desin, sanal ortam orası ne olacak sanki desin, öyle değil bence işte. yaptıkların dışında buraya yazdıkların da önemli. bunun için de teşekkür ediyorum. iyi ki varsın tatlım
makinemi çantamda ağırlık olmasın diye getirmedim hafta sonu. çünkü çanta biraz kayınca memelerin üstüne geliyor ve ağırlık da fazla olursa, acıtıyor. bir dahaki sefere getiririm.
ben de o sütyeni almasaydım olurmuş diyorum. triumph'tan vazgeçemiyorum biliyorsun. yüzeyi düz, süngeri ince ve yumuşak sütyenler bana göre. hem renklileri de var. askının rengi belli olacaksa giyside, yine triumph diyorum.