Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaprak4 meme estetiği ameliyatı
- Konu Sahibi yaprak4
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arabesk belki tam karşılamadı söylemek istediğimi, idare et.
cadı! cadı! cadı! :18:
Cadiyim, cadisin cadi, cadiyiz, cadisiniz, cadılar.... Cadı kelimesinin çekimini yaptım yahu
geçenlerde badem'le birlikte beğendiğimiz bikiniyle ve geçen yaz aldığım, hatta ilk ameliyat sonucumu çektiğim yeşil bikiniyle foto çektim, yükledim..
Resimler cok guzelmis
Cadiyim, cadisin cadi, cadiyiz, cadisiniz, cadılar.... Cadı kelimesinin çekimini yaptım yahu
cadılığın buradan belli işte. benim çekimimi yapmaya çalışmışsın.
kendime inanamıyorum. geyiğe başladık forumda. :26:
memeliyiz diye şımarmak serbest! geyik olacaksa, özelde olsun bebek.
Resimler cok guzelmis
güzel çekmişim değil mi? meme sanatı ve fotoğraf sanatı bir arada. naci bey'le ortak çalışmamız :124:
güzel çekmişim değil mi? meme sanatı ve fotoğraf sanatı bir arada. naci bey'le ortak çalışmamız :124:
Gayet başarılı bir çalışma olmus.cok guzel çekmissin.. tabi malzemenin de hakkını yememek gerek
geçenlerde badem'le birlikte beğendiğimiz bikiniyle ve geçen yaz aldığım, hatta ilk ameliyat sonucumu çektiğim yeşil bikiniyle foto çektim, yükledim..
Yaprakcim senin operasyondan sonra full bandaj mi yapildi, yoksa sadece alttan mi? Goguslerin dik dik iyi gorunuyor, benim bandaj ustten cok bastiriyor ve 4 gun boyle kalacak, memeler asagiya dogru iyice basildi sanki
Yaprakcim senin operasyondan sonra full bandaj mi yapildi, yoksa sadece alttan mi? Goguslerin dik dik iyi gorunuyor, benim bandaj ustten cok bastiriyor ve 4 gun boyle kalacak, memeler asagiya dogru iyice basildi sanki
ilk ameliyatım dual plandı. ikinci ameliyatımda (kas zarı altı) memenin üst tarafını saran elastik bandajım vardı. 9 gün kullandım.
naci bey, bandaj çok baskı uygulamasın ama gevşek de olmasın demişti. sonucumu gösterdikten sonra tekrar sardı bandajı. ben de o günden sonra Onun gösterdiği biçimde kullandım. biliyorum rahat bir şey değil ama azcık sabret.
memelerin daha dolgunlaşacak, korkma :) ergenliğe giren kızlar gibi oluyor ameliyat sonrası memeler ve ruh halimiz. önce genelde biçimsiz, sonra kuğu gibi
meme büyütme ameliyatı sonrası endişeli olan hastalar çok tatlı oluyor hakkaten.
Sagol valla seni okuyunca icim rahat etti. Benim İzmirde baska doktora ameliyat olan bir arkadasima sadece alttan sargi yapilmisti, kizin memelerinin ust kisimlari rahat rahat aciktaydi ve baski yoktu uzerinde. Ne bileyim psikolojik herhalde benimki, memeler iyice asagiya inecek gibi geliyor, ki benim zaten asagida basliyor dogal hali.ilk ameliyatım dual plandı. ikinci ameliyatımda (kas zarı altı) memenin üst tarafını saran elastik bandajım vardı. 9 gün kullandım.
naci bey, bandaj çok baskı uygulamasın ama gevşek de olmasın demişti. sonucumu gösterdikten sonra tekrar sardı bandajı. ben de o günden sonra Onun gösterdiği biçimde kullandım. biliyorum rahat bir şey değil ama azcık sabret.
memelerin daha dolgunlaşacak, korkma :) ergenliğe giren kızlar gibi oluyor ameliyat sonrası memeler ve ruh halimiz. önce genelde biçimsiz, sonra kuğu gibi
meme büyütme ameliyatı sonrası endişeli olan hastalar çok tatlı oluyor hakkaten.
Sagol valla seni okuyunca icim rahat etti. Benim İzmirde baska doktora ameliyat olan bir arkadasima sadece alttan sargi yapilmisti, kizin memelerinin ust kisimlari rahat rahat aciktaydi ve baski yoktu uzerinde. Ne bileyim psikolojik herhalde benimki, memeler iyice asagiya inecek gibi geliyor, ki benim zaten asagida basliyor dogal hali.
korkma lütfen bir şey olmaz.
Merhaba, eski forumlari okurken mesajina denk geldim. Forumu halen takip ediyor musun bilmiyorum ama bana da 325 cc mentor yuvarlak takildi (benimki kas zari alti), bugun sargilarim acildi ve bana da benimki acaaayip buyuk geldi, benim de biraz meme dokum vardi onceden, emzirmeden dolayi bosalmisti. Senin su anki goruntunu merak ettim, albumun var mi acaba? 53 kilo oldugun icin 325ten fazlasi dogal durmayabilirdi, umarim su an memnunsundur.yaprak ben de ameliyat oldum 17 temmuz da ..boyum 175 kilom 53..benim göğüslerim duvar degildi ama içi dolu degildi yani tutunca avcuma geliyordu dümdüz degildi ama gerçekten cok küçüktü..bana 325 cc takıldı daha da fazlası takılmazmış zaten ..daha fazlası yapay durmasına sebep olabilirmiş..benim doktorum esteworld hastanesinden tamer yavaş..aslında diger hastalrından ikisni gördüm gayet büyük ve güzeller..ama benimkiler bana küçük geldi hiç memnun degilim..benim çok agrım sızım olmadı sadece uyku problemi yaşıyorum düz yatmaktan çünkü..ama bgun baya agladım boyutu yuzunden ben büyük istyordum çünkü ama istedgim boydan küçük oldu..doktorum çok iyi gerçetken vucut ölçülerinin snırlarına göre yapıyor yapay durmaması için vucudna göre olanı yapıyor..bana da yapabilecgm en byügü yapıcam dedi..ama çok şaşkınım gerçekten hayalım böyle degildi mutusuzum..ne yapıcamı bilmiyorum..dün görüşmem vardı gittiğimde bişey demedim sadece braz dha büyük olabilirdi aslında dedim..tamer bey daha büyügnü yapsaydı yapay olacgnı dogal durmicanı söyledi..haklıdır evet ama ben çok mutsuszum yinede..çünkü ödemler inince daha da küçülüyormuş göğüs ben ameiyatımı oldktan sonra sizler gibi gülümseyip mutlu olmak isterdim ama olmadı ..10 gün sonra tekrar görüşmem var bunalrı bu sefer söylicem hepsni..bişey yapablilir mi bilmiyorum ama ne yapabilir ki.. ikinci bi amelyaytan başka carem yok onu olsam da doğal olmicagını düşünyor doktorum ben bilemedim napıcamı..beni ekler misin senin fotolarını görmek istiyorum acaba senin 320 oldgu halde daha mı bğyük ..benim mentor yuvarlak 325 cc kas altı...şimdiden teşekkür ederim yaprakcım ve çok geçmiş olsun Allah mutlulugnun devamını getirsin..ben mutlu olamadım sen omuşsun senin adına sevindim tanımadığım halde..
- 5 Nisan 2010
- 109
- 0
- 96
yaprak selam öncelikle geçmiş olsun. ben 1 sene kadar önce formu takip ediyordum sonra aksilikler oldu ve ameliyat olamadım bu ortamdan uzaklaştım. şimdi yine gündeme getirdim 25 mayısta doktor randevum bile var. doktor ve ameliyat sürecinde yalnız olacağım muhtemelen. sadece manevi destek olmanızı ve tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyorum.
yaprak selam öncelikle geçmiş olsun. ben 1 sene kadar önce formu takip ediyordum sonra aksilikler oldu ve ameliyat olamadım bu ortamdan uzaklaştım. şimdi yine gündeme getirdim 25 mayısta doktor randevum bile var. doktor ve ameliyat sürecinde yalnız olacağım muhtemelen. sadece manevi destek olmanızı ve tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyorum.
buyur canım. neyi merak ediyorsan yaz ki ona göre yardımcı olmaya çalışayım yaşadıklarımı anlatarak.
ben de ikinci ameliyatıma yalnız gittim. kolay değil, biliyorum. hele hele aile ile paylaşamamak hepten çok zor... bu zorluğu iki kez yaşadım. çok yıprandım, çok üzüldüm. ama beni anlayan bir doktora ameliyat olmanın rahatlığı da vardı yanıbaşımda.
insan bir şeyi gerçekten isterse bir yolunu buluyor ve ulaşıyor ona. mantıklı olduğu sürece tabi ki.
bazen aksilikler, insanı doğruya götürüyor. ilk gittiğim doktorun saçma sapan tavırları nedeniyle tanıma fırsatım oldu naci bey'i.
o gün sinirlerim çok fazla bozulmuştu. iyi ki öyle olmuş diyorum şimdi. anlatabildim mi ne demek istediğimi?
bazen yalnızlık, yalnız olmamaktan daha iyi geliyor insana.
ameliyata hazırsan, iyice araştırma yaptıysan, doğru doktoru bulduysan ve her şeyden emin olarak gireceksen ameliyata, korkma bir şeyden.
buyur canım. neyi merak ediyorsan yaz ki ona göre yardımcı olmaya çalışayım yaşadıklarımı anlatarak.
ben de ikinci ameliyatıma yalnız gittim. kolay değil, biliyorum. hele hele aile ile paylaşamamak hepten çok zor... bu zorluğu iki kez yaşadım. çok yıprandım, çok üzüldüm. ama beni anlayan bir doktora ameliyat olmanın rahatlığı da vardı yanıbaşımda.
insan bir şeyi gerçekten isterse bir yolunu buluyor ve ulaşıyor ona. mantıklı olduğu sürece tabi ki.
bazen aksilikler, insanı doğruya götürüyor. ilk gittiğim doktorun saçma sapan tavırları nedeniyle tanıma fırsatım oldu naci bey'i.
o gün sinirlerim çok fazla bozulmuştu. iyi ki öyle olmuş diyorum şimdi. anlatabildim mi ne demek istediğimi?
bazen yalnızlık, yalnız olmamaktan daha iyi geliyor insana.
ameliyata hazırsan, iyice araştırma yaptıysan, doğru doktoru bulduysan ve her şeyden emin olarak gireceksen ameliyata, korkma bir şeyden.
doğru söze ne denir. Harfiyen katılıyorum.. doğru doktor ve doktora güvenmek..
bir arkadaş özelden sormuş. özelden de yanıtladım. yazdıklarımı buraya da kopyalıyorum. protez cc oranının çokluğu tek başına büyük meme demek değil! protez tabanının genişliği de kişiyi mutlu eden ya da üzebilen bir başka konu çünkü.
canım, mentor markanın da sertlik dereceleri var. mentor kendini geliştiren bir marka değil diye duydum. natrelle de tam tersi. ben o nedenle bile bende natrelle kullanıldığı için kendimi şanslı hissediyorum.
natrelle markada dual jel serisi var. protezin iç kısmı daha sert, dışı yumuşak. bu nedenle harekete göre biçimi de değişiyor. normal meme gibi anlayacağın. istersen sor doktoruna.
protez tabanını pasta tabanı gibi düşün. tabanı geniş pasta kalıbının keki kabarık olmaz hamur zemine daha fazla yayıldığı için. dar pasta kalıbındaki hamur kabarık olur. protezler de öyle işte. taban daraldıkça protezin yüksekliği çoğalıyor.
şöyle de düşün: 300 cclik hamuru geniş tabanlı kalıba koy. aynı orandaki hamuru bir de daha dar tabanlı kalıba koy. sence hangi kek daha kabarık olur? anlatabildim mi canım?
canım, mentor markanın da sertlik dereceleri var. mentor kendini geliştiren bir marka değil diye duydum. natrelle de tam tersi. ben o nedenle bile bende natrelle kullanıldığı için kendimi şanslı hissediyorum.
natrelle markada dual jel serisi var. protezin iç kısmı daha sert, dışı yumuşak. bu nedenle harekete göre biçimi de değişiyor. normal meme gibi anlayacağın. istersen sor doktoruna.
protez tabanını pasta tabanı gibi düşün. tabanı geniş pasta kalıbının keki kabarık olmaz hamur zemine daha fazla yayıldığı için. dar pasta kalıbındaki hamur kabarık olur. protezler de öyle işte. taban daraldıkça protezin yüksekliği çoğalıyor.
şöyle de düşün: 300 cclik hamuru geniş tabanlı kalıba koy. aynı orandaki hamuru bir de daha dar tabanlı kalıba koy. sence hangi kek daha kabarık olur? anlatabildim mi canım?
cuma günü uzun bir aradan sonra kalem'le buluşuyoruz.
yavruya yemek ısmarlıyorum.
O da bana tamı tamına 300 cc dondurma ısmarlayacak. değil mi kalem?
300 cc den aşağısıyla doymam!
Yedin mi dondurmalarııı:)
- 26 Ekim 2009
- 790
- 453
- 303
hem gerçek memeyi hem diğerini deneyimlemiş demek ki! ne diyebilirim ki :))
canım bak,iki ameliyat geçirdim. sıfır meme dokusu ile. ilk ameliyatım dual plan, yani kas altıydı. protezler de en sert olanıydı. protez tabanı büyüktü. sırtüstü uzandığımda kalıp gibi duruyor ve göğüs aram iyice açılıyordu. ağrım ve kas hareketlerimin yoğunluğu nedeniyle 2 ay önce bir ameliyat daha geçirdim.
bu defa kas zarı altı oldu ameliyatım. normal meme gibi davranan natrelle 510 serisinden protez kullanıldı. 2. aya rağmen sütyensiz yürürken gayet hareketli. sırtüstü uzandığımda yayılıyor, yan dönünce, eğilip doğrulunca bildiğin meme işte.
ameliyatımın üzerinden çok zaman geçmediği için sağ tarafım tam iyileşemedi. (herkesin bir tarafı daha geç iyileşiyor bunu da bilmeni isterim.) sol tarafta da protezi hissetmiyorum. sağ tarafın da tamamen iyileşmesini bekliyorum.
forumda badem var. Onun ameliyatının üzerinden bir seneden fazla geçti. bademin memelerini mıncıklamış biri olarak şunu söyleyeyim. ameliyat olduğunu kimse asla anlayamaz. o kadar doğal ve güzel ki! Onun da protezi natrelle 510 serisinden.
forumda farklı markalardan, farklı sertlik derecesinde protezlerle ameliyat geçirmiş arkadaşlar da var. onlar da halinden mennun. sonuçta kas yapısı, meme dokusunun çokluğu, azlığı doktorun protez sertlik derecesini seçmesinde bir etken. bazı doktorlar belirli markalara inanmış ya da o markalarla anlaşmış oluyor, protezi ona göre seçiyor. bunları da bil.
15 senedir meme hayaliyle yanıp tutuştum. saçma sapan ünlülerin ameliyat sonuçları yüzünden bu ameliyatları çok geç araştırdım.
sakın (doktor bile olsa) bir avuç insanın sözüyle bu ameliyattan ve bu kocaman mutluluktan uzak kalma. hayatını erteleme.
Bende sizi takip ediyorum iki cocuk annesiyim. İst.dayim naci bey den yana kullanicam buyuk ihtimal doktor hakkimi. Yeni ameliyat olan arkadaslardan fiyat ogrenebilirmiyiz asagi yukari. Kalemle arkadasliiniz cok guzel okurken gozlerim doldu. İnsallahbende olurum vehep beraber devam eder dostlugumuz
ameliyat sonrası için önerilen sütyenler bunlar. özellikle baştaki. size, ameliyat sonrası sütyeni alırken yardımcı olacaklar fakat siz yine de ölçünüzü alın ve sütyenleri mutlaka deneyin.
Yaprak4 1.resimdeki sutyen hangi marka ?
Bende sizi takip ediyorum iki cocuk annesiyim. İst.dayim naci bey den yana kullanicam buyuk ihtimal doktor hakkimi. Yeni ameliyat olan arkadaslardan fiyat ogrenebilirmiyiz asagi yukari. Kalemle arkadasliiniz cok guzel okurken gozlerim doldu. İnsallahbende olurum vehep beraber devam eder dostlugumuz
ilk ameliyatımın üzerinden 10 ay geçti. 7700 ödedim. ikincisi revizyondu, okumuşsundur.3000 o da.
meme büyütme 8-10 arası bu aralar. daha fazla ücret alan doktorlar da var. daha az alan da. bu durumda iyice araştırmak gerek.
bence ücret - ortalamalarda ise- düşünülmesi gereken en son şey. önemsiz demiyorum. bunu söylediğimde "ama benim için önemli!" diye tepki geliyor. demek istediğim: doktorun yeteneği, doktorun ameliyattan sonra da hastaya gösterdiği özen, seçtiği ameliyat yöntemi, kullanılan protez... vb çok daha önemliyken ücreti en son düşünmeliyiz.
:)
doğru doktoru bulmak şanstır. insan şansını biraz da kendisi yaratır.
senin de bu mutluluğu yaşamanı dilerim. tarifi yok çünkü.