Yaprak sarma meselesi

Niye ille de sarma ? Sarma olmadan olmuyor mu ?
Kim ne yapabiliyorsa kek,börek,kurabiye,salata vs.
Herkesin yapmasına bile gerek yok.30 kişi 30 kişilik yiyecek yaparsa bi dünya yemek çıkar,çoğu ziyan olur.

Hayatta kabul etmezdim.Kimse kabul etmezdi zaten etmediler de,o değil de niyetleri gerçekten dediğiniz gibi gözüne kestirdiklerine kitlemekse,boğazlarından nasıl geçecek o sarmalar anlayamıyorum insan biraz vicdan yapar üzülür ben olsam üzülürdüm biri benim yüzümden zor durumda kalsa

Niye ille de sarma ? Sarma olmadan olmuyor mu ?
Kim ne yapabiliyorsa kek,börek,kurabiye,salata vs.
Herkesin yapmasına bile gerek yok.30 kişi 30 kişilik yiyecek yaparsa bi dünya yemek çıkar,çoğu ziyan olur.
Yok biter o sıkıntı olmaz artanı da kim getirmişse eve geri götürür.Ama niye sarma ben de anlamadım güzel ev yemeği olsun istiyorlar herhalde

O kadar çok sarma demişsinki hamileyim canım çekti . İşine kolay ne geliyorsa onu yap kimseyi sallama çok biliyorsa oturup kendi yapsın.

bir kek yap gitsin ne yani ona neymiş. Çok konuşursa git başka yerde ağlan uğraştırma beni de. Sallamayın şöyle tipleri
Bu arada sarma mevzuna gelince bu benim başıma gelse anneme söylerdim olayı olurda ilerde veli toplantısı sunda bunda başkasından duyar seni zorda bıraktığı için üzülür o yüzden annene söyle uğraşmayalım başka bişey yapayım de annenide üzme hiç bir çalışan anne çocuğuna yetişemediğini, mahcup olduğunu görmek istemez zorlanmayalım diye çalışıyorlar zaten herkesi boşver önce annenle konuş.

Olabilir aslında ama üzüleceğini sanmıyorum gidip ispiyonlamış diye tavır alır şimdiki nesil çok fena malesef

Canın ne istiyorsa onu yap götür ben bunu istedim bunu yaptım sen kendi işine bak çok yemek işine meraklıysan bir dahakine her şeyi sen yap de ozaman tam bir kamil o kız ya sinir oldum.

Başka bir şey götür. Yapmak zorunda değilsin. Keşke herkes neyi iyi biliyorsa ondan getirseydi. Bir şey yapmaya imkanı olmayanlar da hazır bir şeyler alsaydı. Maksat birlikte keifli vakit geçirmek mi, yemekteyize hazırlanmak mı?

Şu okullardaki 'herkes bir şey getirsin yiyelim' olayları kadar sinir olduğum başka şey yok. Liseyi geçtim üniversitede bile yaparlardı.
Canınızı sıkmayin basit konular icin. Annem çalışıyor işimiz var yapamam de. Bisküvi pastası vs basit bir tatli götürürsün en olmadı. Lisedeyken annemle kisir yapmıştım. Güzel de olmuştu. Bir tanesi de ortaya çıkıp sulu olmuş demişti. Şimdiki aklım olsa al kendin yap derdim ama ah lise çağı :)

Katılmayın etkinliğe çok basit bir sorun.

Yanlış anlama güzelim ama yaklaşık 14 yıllık evliyim.Ayda 2 kez takriben sarma sarıyorumdur.Maddi tarafını geçtim,hadi emeğini de geçtim.Yaprak iyi mi,yazdan stoklanmadıysa iyi yaprak bulmak da zor.Koca bir sınıfa.Kısacası YARANAMAZSIN.Bi kişinin lafına bakıp da bu kadar yüklenme kendine.O çok bilmiş kıza da sinirlendim.

şu an hem gülüyorum hem de yorumları okuyorum
benim de ilkokul çağlarından beri favorim yemeğimdir kendileri :)
İlk sardığım zaman geldi gözümün önüne bir tencereyi 3 saatte sarmıştım
artık bir saatte sarabilirim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…