• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaprak sarma meselesi

Lise öğrencisindeki lükse bak.
Biz kola ile çekirdek alıp yayılıyorduk bahçeye şimdiki nesil çok enteresan cidden.
Asla ve asla götürme sigara böreği yap götür o kolay olur ve millet bayıla bayıla yer eminim. Hem de herkese fazlaca yeter 2 kilo yufka alsan rahat yeter.
Aynen ya öğrenciyiz biz kendilerine gelsinler ev hanımları o kadar lüks yemekler yapmıyor

Ya simdi itiraz ediyorsunuz ama baskasina ciksa kura lop lop yutardiniz sarmalari :D
Bence ortamda uyumlu olmak lazim. Sarmanin listeye konulmasi bastan hata olmus. Kuraya girmeden once bunun listede olmasina itiraz etmeliydiniz.
Su anda da bimden alin goturun uzerine de bi iki limon dizin. Adim hidir elimden gelen budur dersiniz

Ya simdi itiraz ediyorsunuz ama baskasina ciksa kura lop lop yutardiniz sarmalari :KK70:
Bence ortamda uyumlu olmak lazim. Sarmanin listeye konulmasi bastan hata olmus. Kuraya girmeden once bunun listede olmasina itiraz etmeliydiniz.
Su anda da bimden alin goturun uzerine de bi iki limon dizin. Adim hidir elimden gelen budur dersiniz
Aslında herkes itiraz etti ama çıkarmadılar.Üstüne 2 kere koymuşlar sarmayı çok yemek için :D
Ben düzenlesem o etkinliği basit herkesin yapabileceği şeyler koyardım.Yapamam diyeni de zorlamazdım.Benim sorunum zaten zorlayan kızla.Yoksa zaten insanlar yesin diye getiriyorum :D

Aslında herkes itiraz etti ama çıkarmadılar.Üstüne 2 kere koymuşlar sarmayı çok yemek için :KK70:
Ben düzenlesem o etkinliği basit herkesin yapabileceği şeyler koyardım.Yapamam diyeni de zorlamazdım.Benim sorunum zaten zorlayan kızla.Yoksa zaten insanlar yesin diye getiriyorum :KK70:
Cok bilmesin o kiz yoksa kendi getirsin. 8 yildir ev hanimiyim 2 kere sardim. Zaman israfindan baska bisey degil

Bu arada güzel kardeşim. Okumuş etmiş koca koca ablalarından çok daha iyi yazabildiğin için tebrik etmeye geldim. Yoksa 30 yerimden bıçaklasan okumazdım bu uzun konuyu. Aferin Türkçe güzeldir sevelim koruyalım.
Teşekkürler
Bu sarmayı sadece ev hanımları mi sarıyor yaw?
Herkes ağzında sakız etmiş ha ev hanımı da ha ev hanımı.
Zaten lezzetli bir yemek de değil.
Sarma sevmeyen ilk sizi gördüm :D

Sarma yapmak bir bana mi zahmetli gelmiyor ya, ustelik calisiyorum da.. ne zaman depresyona girsem iki tencere sarma sararim ben, ic-dis hesaplasmalarimi yaparim, kendi kendime konusurum, muzik dinlerim oh dogal terapi :27:

Senin yaşındayken çiğ yaprak alıp sarmışlığım var yemek yapmayı ve yemeyi severim
Çok büyütme yapabiliyorsan yap yapamıyorsan yaptığın şeyi götür.

1 tabaklık az bişe al götür onlara da ben yapmayı bilmediğimi ve annemin çalıştığını söyledim beni dinlemediniz alın size sarma lütfen yemeyin bakıp bakıp gözünüzü doyurun diyip tabağı bırak çık ve beni bu kadar zor durumda bırakmanıza değdimi 1 saate zaten vucudunuzda dışarı atacağınız bişe için de:-)

Ben aslında o kuradaki şansımın kurbanıyım.Ama önceden söylemiştim sarma çıkarsa yapmam diye.Daha öncekilerde de ben yemek yapamam dışarıdan alınmalık bir şeyler getireyim diyordum.Biliyorlar aslında yapamayacağımı.
Diğer çıkan arkadaşımınkini o çocuğa kitlediler işte.Çocuk da mülayim değil aslında nasıl kabul etti bilmiyorum.Annesine sardıracak bir de.Beni de diğer arkadaşla ortak etti.Sarma ona çıksa napacaktı merak ediyorum.Ama iş kendisi olunca bir şekilde kurtarırdı kendini eminim.
Alırsak kişi başı 12,50 vereceğiz.Almak istemiyorum pek ama burada da çerez alan da o parayı verecek zaten diyince bilemedim.

Kurada başkasına çıksaydı bile değişim ayağına sana verirlerdi arkadaşların. 12.5 liralık çerez almaz kimse, alırlar Bim'den çekirdek falan. Sen öyle kendin sarmaya çalışma, ben geçen yılbaşında Metro Gross'tan 10 liraya 400 gr kadar sarma almıştım, dolu dolu 5 kişiye yetmişti. Sen 20 liralık alsan herkese yeter sanırım.

Back