Yaprak sarma meselesi

Aynen ya öğrenciyiz biz kendilerine gelsinler ev hanımları o kadar lüks yemekler yapmıyor

Ya simdi itiraz ediyorsunuz ama baskasina ciksa kura lop lop yutardiniz sarmalari
Bence ortamda uyumlu olmak lazim. Sarmanin listeye konulmasi bastan hata olmus. Kuraya girmeden once bunun listede olmasina itiraz etmeliydiniz.
Su anda da bimden alin goturun uzerine de bi iki limon dizin. Adim hidir elimden gelen budur dersiniz

Aslında herkes itiraz etti ama çıkarmadılar.Üstüne 2 kere koymuşlar sarmayı çok yemek için
Ben düzenlesem o etkinliği basit herkesin yapabileceği şeyler koyardım.Yapamam diyeni de zorlamazdım.Benim sorunum zaten zorlayan kızla.Yoksa zaten insanlar yesin diye getiriyorum

Cok bilmesin o kiz yoksa kendi getirsin. 8 yildir ev hanimiyim 2 kere sardim. Zaman israfindan baska bisey degil

Teşekkürler
Bu sarmayı sadece ev hanımları mi sarıyor yaw?
Herkes ağzında sakız etmiş ha ev hanımı da ha ev hanımı.
Zaten lezzetli bir yemek de değil.
Sarma sevmeyen ilk sizi gördüm

Sarma yapmak bir bana mi zahmetli gelmiyor ya, ustelik calisiyorum da.. ne zaman depresyona girsem iki tencere sarma sararim ben, ic-dis hesaplasmalarimi yaparim, kendi kendime konusurum, muzik dinlerim oh dogal terapi

Senin yaşındayken çiğ yaprak alıp sarmışlığım var yemek yapmayı ve yemeyi severim
Çok büyütme yapabiliyorsan yap yapamıyorsan yaptığın şeyi götür.

1 tabaklık az bişe al götür onlara da ben yapmayı bilmediğimi ve annemin çalıştığını söyledim beni dinlemediniz alın size sarma lütfen yemeyin bakıp bakıp gözünüzü doyurun diyip tabağı bırak çık ve beni bu kadar zor durumda bırakmanıza değdimi 1 saate zaten vucudunuzda dışarı atacağınız bişe için de

Kurada başkasına çıksaydı bile değişim ayağına sana verirlerdi arkadaşların. 12.5 liralık çerez almaz kimse, alırlar Bim'den çekirdek falan. Sen öyle kendin sarmaya çalışma, ben geçen yılbaşında Metro Gross'tan 10 liraya 400 gr kadar sarma almıştım, dolu dolu 5 kişiye yetmişti. Sen 20 liralık alsan herkese yeter sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…