- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Aynen ya öğrenciyiz biz kendilerine gelsinler ev hanımları o kadar lüks yemekler yapmıyorLise öğrencisindeki lükse bak.
Biz kola ile çekirdek alıp yayılıyorduk bahçeye şimdiki nesil çok enteresan cidden.
Asla ve asla götürme sigara böreği yap götür o kolay olur ve millet bayıla bayıla yer eminim. Hem de herkese fazlaca yeter 2 kilo yufka alsan rahat yeter.
Afiyet olsun :)Sarma sarma dediniz gece gece bi kilo sarma sardım da yattım
Aslında herkes itiraz etti ama çıkarmadılar.Üstüne 2 kere koymuşlar sarmayı çok yemek içinYa simdi itiraz ediyorsunuz ama baskasina ciksa kura lop lop yutardiniz sarmalari
Bence ortamda uyumlu olmak lazim. Sarmanin listeye konulmasi bastan hata olmus. Kuraya girmeden once bunun listede olmasina itiraz etmeliydiniz.
Su anda da bimden alin goturun uzerine de bi iki limon dizin. Adim hidir elimden gelen budur dersiniz
Cok bilmesin o kiz yoksa kendi getirsin. 8 yildir ev hanimiyim 2 kere sardim. Zaman israfindan baska bisey degilAslında herkes itiraz etti ama çıkarmadılar.Üstüne 2 kere koymuşlar sarmayı çok yemek için
Ben düzenlesem o etkinliği basit herkesin yapabileceği şeyler koyardım.Yapamam diyeni de zorlamazdım.Benim sorunum zaten zorlayan kızla.Yoksa zaten insanlar yesin diye getiriyorum
TeşekkürlerBu arada güzel kardeşim. Okumuş etmiş koca koca ablalarından çok daha iyi yazabildiğin için tebrik etmeye geldim. Yoksa 30 yerimden bıçaklasan okumazdım bu uzun konuyu. Aferin Türkçe güzeldir sevelim koruyalım.
Sarma sevmeyen ilk sizi gördümBu sarmayı sadece ev hanımları mi sarıyor yaw?
Herkes ağzında sakız etmiş ha ev hanımı da ha ev hanımı.
Zaten lezzetli bir yemek de değil.
Keşke herkes sizin gibi olsa maşallahSarma yapmak bir bana mi zahmetli gelmiyor ya, ustelik calisiyorum da.. ne zaman depresyona girsem iki tencere sarma sararim ben, ic-dis hesaplasmalarimi yaparim, kendi kendime konusurum, muzik dinlerim oh dogal terapi
İçine ev hanımı kaçmış ondan.Sarma yapmak bir bana mi zahmetli gelmiyor ya, ustelik calisiyorum da.. ne zaman depresyona girsem iki tencere sarma sararim ben, ic-dis hesaplasmalarimi yaparim, kendi kendime konusurum, muzik dinlerim oh dogal terapi
İçine ev hanımı kaçmış ondan.
Mantıklı.Kizim o yaprak sarmasi terapi la doktora verecegin parayi pirince ver
Mantıklı.
1 kere yaptım sadece ne yalan söyleyim :)
Biz etli kuru dolmacıyız napalım
Miden kalkmasın ama kibe mumbar sayesinde de tüketiyoruzOff o da sahanecinlilerden fazla pirinc tuketiyoruz dolma sayesinde
Miden kalkmasın ama kibe mumbar sayesinde de tüketiyoruz
Ben aslında o kuradaki şansımın kurbanıyım.Ama önceden söylemiştim sarma çıkarsa yapmam diye.Daha öncekilerde de ben yemek yapamam dışarıdan alınmalık bir şeyler getireyim diyordum.Biliyorlar aslında yapamayacağımı.
Diğer çıkan arkadaşımınkini o çocuğa kitlediler işte.Çocuk da mülayim değil aslında nasıl kabul etti bilmiyorum.Annesine sardıracak bir de.Beni de diğer arkadaşla ortak etti.Sarma ona çıksa napacaktı merak ediyorum.Ama iş kendisi olunca bir şekilde kurtarırdı kendini eminim.
Alırsak kişi başı 12,50 vereceğiz.Almak istemiyorum pek ama burada da çerez alan da o parayı verecek zaten diyince bilemedim.
Ben de sevmem ki esimle babam cok sevdiği icin en az ayda 1 yaparim.Teşekkürler
Sarma sevmeyen ilk sizi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?