Yaprak sarma meselesi

Kimse bana emrivaki yapamaz de. 1 torba patlamış mısır götür bide sallama çayla termosda sıcak su mis. bunu yapabildim kusura bakmayın premsesler gibiyim ben baba evinde de. Baktın herkes tavır alacak gibi, herkese benden çay Şakire yok de o kıza verme. Hatta o kıza yağmurlu havada su verme. Ay resmen 10 yıl öncesine gittim nasıl bilendim kıza. En sevmediğim tip

Oy canım benim yaaa.. Bugünleri de özleyeceksin emin ol.

Böyle olaylarda çok irdeleme yapamayacaksanda başka bişey götür . Sorarlarsada annem çalışıyo bende bilmiyodum o yüzden yapabildiğimi yaptım dersin.

Bak sana abla tafsiyesi süslü kolay bi kurabiye ve cepli pohaca yap. Herkes de bayılır. Mesela tırtıl kurabiye basit uçlarına da cikolata sosa batir hindistan cevizinede batir. Hoşlarina gider.

İlla tedirgin oluyorsanda çağır yakın arkadaşını sohbet ederek sarın elinizden geldiğince . Bukadar stres olma rahat ol ve cok açıklama yapman gerekmiyor.
Cok tatlı geldin bana

Teşekkürler siz de çok hoşsunuz :)
İnşallah bu günleri özleyeceğim günler olmaz.Lise hiç güzel değil çünkü okulda eğleniyorsun tamam da mesela daha bugün küstüm bahsettiğim arkadaşla.Etkinliğe gitmiyorum o yüzden gerek kalmadı yani

Yaprağı al gel saralım
Gerek kalmadı küstüm zaten arkadaşımla etkinliğe de gitmiyorun ortak olduğumuz için dolayısıyla o da gitmiyor sanırım.Gidiyorsa da sarma yapmıyor.

Niye kustunuz : ))
Saçma bir şeydi buluşacaktık beni ekti şimdi barıştık ama gitmedik tabiiki o etkinliğe
Üstelik ben duymamışım ama başka bir kız da etkinlik kararı alındığında kura falan yapılmadan önce düzgün yemekler yapın diye atar yapmış
İyi ki de gitmemişim rahat hissedemezdim kendimi beğendiler mi beğenmediler dil uzatırlar mı diye.Kimseye bir şey beğendirmek gibi bir amacım yok ama dil uzatılırsa da çok sinir olurdum.

En iyisini yapmışsın. Böyle insanlar için bir şey yapmaya değmez. Sen 10 tepsi börek de yapıp gitsen hiçbir şey yapmasan da bu insanlarla olan arkadaşlık bağının neticesi yine aynı olacak. Hiç sevmem bu tip durumları. Üniversitede de buna benzer bir durum olmuştu:) İçinden gelmiş olsa, gerçekten tamamen samimi güzel bir bağınız olsa inan sorgulamazdın bile. Sana sorgulatıyorsa zaten hayatından silinmesi gereken insanlardır. Böyle durumlar yerine eneri ve çabanı kendine harcayacağına eminim. Mutlu ve güzel bir hayat diliyorum sana bundan sonra.

Teşekkür ederim hepimize inşallah güzel hayatlar.
Evet gerçekten tutumları hatalı dediğini gibi 0 samimiyet.Kızın biri de kura falan yapılmadan etkinlik ilk kararlaştırıldığında "Düzgün şeyler yapın." diye atar yapmış.Padişahlara göre bir kraliyet sofrası kuralım istiyorlar herhalde prenseslerimiz.

Boyle insanlar sadece lisede degil hayatin her alaninda var. Bende lisedeyken boyle bisey yasamistim, benzer. Yapim itibariyle insan kirmayi sevmem. Utangacim. Bir de o zamanlar kiloluydum dalga gecerlerdi cok. Ondan sesimi cikaramazdim. Okul korosuyla ankara korolar senligine giderken annem yolda herkes yesin diye pogacalar yapmis yollamisti benimle birlikte. Bir kiz vardi nerdeyse yarisini kendi yemisti pogacalarin ve sonunda begenmedim diye tum gezi süresince soylenmisti. Bazen agzinla kus tutsan yaranamazsin. Iyi yapmissin katılmamakla.

Annem sarma sarip dondurucuma vermisti valla iyki vermis eve gittigim gibi pisirecegim:)) yapma da alma da anlayissiz insanlar belli. Kek kurabiye kisir birsey yap gotur bosver yiyen yesin yemeyen yemesin

Çok kötü insanlar var gerçekten lisede kimsede çocuk masumiyeti de yok yetişkin olgunluğu da yok ortada bir yer ve genelde saçma davrananlar var.Ama iyiler de tek tük çıkıyor inşallah sayıları artar.

Bu kadar büyütelecek bişey değil alt tarafı bi lise etkinliği yapıyorsunuz amaç eğlenmek keşke kendine bu kadar dert haline getirmeseydin zaten o kadar yemeğin arasından götürmeseydin bile fark etmezlerdi marketten bi patlamış mısır alsaydın bile kimse o kadar kişinin getireceği yemeklerin arasında neden bunu getirdin demezdi.. böyle etkinlikleri kendine sorun haline getirme derim tadını cıkarmaya bak

Ev yemekleri yapan bir yere sipariş verin olsun bitsin. Biz lisede kaçıp mangal yapmaya giderdik ya, sarma falan anane günü yapmak hiç aklımıza gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…