Yaprak Dökümü - Kanal D

şu tren yoluna da ne çok takılmış herkes. dizi zaten günümüzden değil geçmişten.. yani kitaptan filme aktarıldığını herkes biliyo. gerçi kitabı okumadım ama durum böyle olunca tren kullanmaları normal değil mi? tamam herşey günümüze uyduruldu filan ama ben tren olayında bi gariplik görmedim. Trabzon a var ya da yok bunu tartışmak komik geldi...

Ayy bu yazarlarda çok biliyor..Herşeyin bire bir gerçeğe uygun olması mı gerekiyor illaki.Bir film izlerken aaa bu normalde böyle değil mi diyoruz..Hiç takılmadım bu kısmına..Hata bile olsa bu kadar kusur kadı kızında da olur..

Senaristler de Trabzona tren olmadığını bilmeyecek kadar aptalı sanki.
Hayret birşey ya neye takılıyor millet.
Herşeye bir kulp takılacak ya, aman başınız göğe erdi.

hayatımda izlediğim en kötü finaldi yaaa tek fial havasının olduğu yer ali rıza beyin ölümü idi kanımca beğenmedim

ben izlerken bu final mi dedim,son yarım saate kadar,,,alirızanın ölüm sahnesi,ve apar topar trabzona yola çıkmaları filann,,,yahu cenazesi nerde bu adamınnnnnnn

babasının öldüğünü anlayınca fikretin yüzündeki dehşet ifade hala aklımda
final gercektende vasattı
trabzona tren olayı cok absürd tü
bahar tesadüfü ne kadarda gereksizdi
neyse bitti oyuncuların hakkını yemeyelim 5 yıl dile kolay
hepsinide teprik ediyorum sonuçta takip etim sıkılmadan

eğer bu film bi kaç sezon daha sürseydi halk oyuncuları gördüğü yerde bıktık artık sizden diyip üstlerine atlıcaktı eminim 180 küsür sayfalık kitabı 5 senedde bitirmek gerçekten eziyetti iyibaşladıkötü bitti

süper
en iyi final aşk-ı memnunun finaliydi. valla süperdi.

:81::81::81::81::81:

ali rıza amcam ölünce ağladım kendimi kızlarının yerine koydum babam ölse ben ne yaparım diye çok ağladım ama final güzel değildi aşkı memnu bile daha güzel bitii birde enson ferhundenin evi gezmesi aşkı memnuyla aynıydı resmen
fgürasyonlarıda ünlü tanınan kişileri yapmakta neydi öyle yaprak dökümünün finalinde figürasyonda bile birçok tanınmışlar oynadı dedirtmek içinmiydi saçma bence
oğuza acıdım ama kızdımda ceydaya neen hak verdin salak adam dedim resmen
nejlaya çok sevinmeme rağmen ferhundenin ali sarpere nejla hakkında dedikleri ne çok kızdım manyak karı
keşke güzel ve adından hep söz ettiren final yapsdalardı....

ali rıza öldi mü
issız ferhunde kaldu mu
oğuz öcün aldu mu
imdi yaprak dökülür

ayy çok güldüm yaa. zuhaaahaaa

işin şakası bi yana 3 yıl merakla baktım.
4. yıl bukadar baktım biraz daha bakıyım nasıl olsa biter 4. senede dedim.
Aman Allahım 5. sene yüzleri şöyle dursun seslerine bile tahammül edemedim.
Eğer seneyede devam etseydi belki ali sarper le leyla, ayşeyle oğuz,
necla da başka ufuklara yelken açardı.

Finaline zaplarken baktım sadece. baktığım kısımlardan da zevk alamadım.
şahsen bitti diye bende bi boşluk doldurmasını isterdim. Ama yok.

ay ooo ali rizada cok agladim birde o trene bindiler o andadaaa gonlum gocebe caldi tmm sonuna kadar dedimki ay final olmamis ama guzel bitti yazik ne babasina kitabi verebildi nede gorebildii

canı şevkette koşa koşa sedefin nikahına gideceğine babasıına gitseydi belki görür konuşurdu adam rüyasında şevketi göremeyince annesi şevket gelecek alirıza dediyaaa

canı şevkette koşa koşa sedefin nikahına gideceğine babasıına gitseydi belki görür konuşurdu adam rüyasında şevketi göremeyince annesi şevket gelecek alirıza dediyaaa

aynen katılıyorum önce babasını saysaydı da onu görseydi
ne oldu sedef sanki arkasına baktı
zavallı ali rıza bey ne hallerden nerelere hep birlikte adamı öldürdüler sonunda
çok üzüldüm...böyle bitmemeliydi..

izlediğim en basit finaldi ki her salı öyle bir geçer zamankine ağladığım kadar buna ağlamadım hatta hiç yavan geldi , her çarşamba çıkan normal bir bölüm gibiydi zaten ali rıza amcanın varlığı yokluğu bellisizdi ölmesi çokta aaaa olmadı yani ama ölmese iyiydi

final güzeldi begendim. yani daha ne olacaktiki. bi kac soru isareti kaldi ama olsun. ali riza beyin ölümü sürpriz oldu herkese kimse beklemiyordu iyi düsünülmüs bence. acikliydi yani uygun bir finaldi. oguzun evi satmasi leylanin zrabzona gitmesi garipti biraz. yani hem nejla ne diye istanbulda kaldi oraya anlam veremedim. Ama genel olarak güzel bi finaldi. diger dizilere nazaran bosa izlemisiz dedirtmedi. aski memnuyu örnek verip daha iyiydi demis bazilarimiz. bence aski memnunun finalini okadar abartili duygu yüklü yapmislardiki bihter nerdeyse melek ilan edilmisti kafalarda (ayyyy ne aci ask yazik) hesabi. sanki okadar edepsizligi baskasi yapti

tren olayına takılmayan kitapta öyle olduğunu yazan arkadaşlar var ama o zamanlar trabzona gidecek olanlar karayolları kötü olduğu için ve öyle uzun sürdüğünden Erzurum'a kadar trenle gider ordan da otobüsle Trabzon'a geçerlermiş. Şimdi karayolları iyi bir halde. Ayrıca senaryoda sanki kitaba çok mu sadık kalındı birçok karakter kitapta yoktu yada başka meslekleri vardı. Bin tane şey yapıldı kitapta olmayan. Senaryo gereği bu gafı yapmamak adına Hayriye'nin evi Trabzon'da değilde başka yerde olabilirdi illa trenle geldik trenle gideceğiz olayı olacaksa yanii tamam tren sahnesi güzeldi ama senaristlerin böyle bir gafa imza atması gölge düşürdü finale herkes bunu konuşuyor finalden çok. Hiç özenilmemiş, öylesine yazılmış bir final sahnesiydi bence. Amaan bitti iştee... Darısı hanımın çiftliği ve Fatmagül'ün suçu ne dizilerinin başına..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…