Yaprak Dökümü - Kanal D

Yelizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2006
444
5
Yaprak Dokumu dizisini izleyen varmi? Bu aksam 17 bolumunu gosterdi baya ilgincti yani..Dizi yeni dizi sayilir ama 17 bolumde baya olaylar yasandi ya bakalim daha neler olacak..cok guzel dizi vala ben begendim..uyarsa izleyin arkladaslar..[/COLOR]

şu cevriye karısının ölmediğine çok üzüldüm...
haftaya çok heyecanlı olucak galiba merakla bekliyorum........

en son geberecek kişidir cevrıye kaynana

nedense pek inanamadim CADIARZUCADIARZU

cevriye cadısı aynı benim cadı kaynanama benziyoo yaa sinir oluyom o kadına fikrete ne zulümler yapıyo eşimle izliyoz eşim hah işte benim anam diyon cevriye için napalım biz de atık deliliğe vurduk işi yoksa başka türlü hayat geçer mi ???

şu cevriye karısının ölmediğine çok üzüldüm...
haftaya çok heyecanlı olucak galiba merakla bekliyorum........

Aman iyiki ölmedi bu kadar iyilikten sonra kabak Fikretin basina patliyacaktisengözlerimebaksanab..

en son geberecek kişidir cevrıye kaynana

klava: Cevriyenin oğluna da çok sinirlendim akşam ya. Fikret ilacı verip tükürüğü yedi ya duydunuz mu ne dedi oğlu? Hasta kadının kusuruna bakılmaz. kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Ben de şimdi izledim fragmanı valla heyecanla bekliyorum ...

Ayyy bu hayriye hanim da beni öldürecek ne kadar patavatsiz ya...
Bu arada necla da en iyisini yapti

ya ben inanamiyorum ya.. dün gece fragmani izledim ama inanmak istemiyorum leyla canina kiymasin, ali riza bey yetissin.. lütfen ya lütfen

dun gece 2ye kadar yaprak dokumunu izledim ..........gozunden uyku akiyo ama izledimgene..sabahta 6 da kalktim...olsun deydi ama...(ne cok ama demisim oyle)

Vayy bee,cok heyececanli bir bölüm daha geliyor heralde.Bu arada fragmani nerden izledin?

evet baya heyecanli
siteninismini verebilirmiyim kizarmilar
hani turkiyede kapanan buyuk bi site var ya ordan
carsamba gunu diziyi izliyorum
dizi bittikten en gec 1 saat sonra ordan fragmanini izliyorum

mutluluk recetem niye inanmadinki yalan soyledigimimi dusundun yoksa:çok üzgünüm:

yok yok canim öyle demek istemedim özür dilerim, sonucta bende izledim fragmani.. olaylarin böyle olacagina inanmak istemedim ama yanlis ifade etmisim kendimi özr dilerim canim.Şeniz

mutluluk recetem
ben yanlis anladim o zaman
kusura bakma olur mu canima.s.

sen benim kusuruma bakma canisi :)))

heycan basti birden olaylar öyle gelisince.. leyla canina kiymasin ya allahim

ya kızlar biri bana bu bölümde neler oldu final nasıldı yazabilirmi..pcmde ses çıkmıyo..böyle izlemekte istemiyorum..

bu arada konuyla alaksız ama çok meraak ediyorum doktorlardaki elaya noldu...niye yok dizide..

evet ya bişeyler yapacak leyla oğuza falan veda ettiğine göre .

cemin annesi niye neclayla konuşuyor acaba...

bence leylaya bi sey olmiycak
benim soyle bi tahminim var
leyla oguzla konusuyo oguz ali riza beyi arayip leyla veda etti diyo
ali riza bey ust kata cikiyo leyla o ara odasinin onune gidiyo
babasina o zaman diyo ben kendimden korkuyorum diye
yani intihar etmeyi dusunuyo ama etmiyo
babasindan yardim bekliyo kurtar beni diye
biraz karisik oldu ama idare edin kizlar
yani fragmanin basindaki konusma
oguz evi aradiktan sonra oluyo bence

kizlar bide cevriye hanim hastalandiktan sonra
tahsin fikrete karsi tavir aldi gibime geldi ya
fikretin daha cok cekecegi var gibi

ya kızlar biri bana bu bölümde neler oldu final nasıldı yazabilirmi..pcmde ses çıkmıyo..böyle izlemekte istemiyorum..

bu arada konuyla alaksız ama çok meraak ediyorum doktorlardaki elaya noldu...niye yok dizide..

canim ela gercek hayatta evlenicek diye diziden cikti

cevriye hanima felc iniyo fikretin cilesi bitmiyo yani
cemin kiz kardesi geliyo aksam cemin ailesiyle yemege gidiyolar neclada gidiyo her firsatta neclayi igneliyolar
oguz ferhundeyi bunaltacaga benziyo evine gidiyo ferhundeyi baya korkutuyo
ferhundeyle sevketin bosanma davasinda ferhunde sevketin ailesini sucluyo
bosanmak icin tazminat istiyo
canim aklima gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…