- 24 Temmuz 2006
- 735
- 70
matematik öğretmeniyim deharıkasın laraya merakedıpte hesapladıgın seye bak cokhoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
matematik öğretmeniyim deharıkasın laraya merakedıpte hesapladıgın seye bak cokhoş
kızlar aliye başlıyormuş çok şaşırdım belki yaprak dökümüde bir kaç sene sonra devam eder çünkü ardında çok soru işareti bıraktı :82:
son anda birde oğuza anne buldular...........
5 senedir olmayan anneyi monte ettiler hemen diziye..
şu tren yoluna da ne çok takılmış herkes. dizi zaten günümüzden değil geçmişten.. yani kitaptan filme aktarıldığını herkes biliyo. gerçi kitabı okumadım ama durum böyle olunca tren kullanmaları normal değil mi? tamam herşey günümüze uyduruldu filan ama ben tren olayında bi gariplik görmedim. Trabzon a var ya da yok bunu tartışmak komik geldi...
Ayy bu yazarlarda çok biliyor..Herşeyin bire bir gerçeğe uygun olması mı gerekiyor illaki.Bir film izlerken aaa bu normalde böyle değil mi diyoruz..Hiç takılmadım bu kısmına..Hata bile olsa bu kadar kusur kadı kızında da olur..
Senaristler de Trabzona tren olmadığını bilmeyecek kadar aptalı sanki.
Hayret birşey ya neye takılıyor millet.
Herşeye bir kulp takılacak ya, aman başınız göğe erdi.
En süper Yaprak Dökümü tweeti: "en başta necla'yı cemaat evine yerleştirselerdi, ne istanbula taşınırlardı ne de bunlar başlarına gelirdi."
hakikaten yaa
katılıyorum...
her zamanki gibi ana düşünceden sapılmış,anlatılmak istenenler,yaşananlar bir tarafa atılmış,"trabzona tren seferi yokki" ye takılındı.....
bu arada halil ergünü de ayrıca tebrik ediyorum.....yaklaşık 15 bölüm felçli,konuşamayan bi adamı canlandırdı....sırf mimikleriyle ve bakışlarıyla oynadı.....
tabi her zamanki gibi yine bununla da dalga geçenler oldu....yok ali rızanın iç sesinden fenalık geldi,yok ne komik falan filan...sanki çok kolaymış gibi,sanki kendileri profesyonel oyuncuymuş da "ben olsam daha güzel yapardım" dermiş gibi.....
:81::81: Sonuna kadar katılıyorum sana,eksikleri bile olsa gayet etkileyici ve güzel bir finaldi.Ayrıca Aşkı memnu ile kıyaslayıncada çok daha etkileyici ve iyiydi Yaprak dökümü..evet zeynocan haklısın...havada kalmadı hiçbişey...fikretin arka plan konuşmaları,ali rızanın keza ,güzel bağladı sonunu.....
bu arada son sahneyi yine izledim şimdi ve yine içim kabara kabara ağladım
hiç bi dizinin finali,hiç bi ölüm beni bu kadar etkilememişti.....
bihterin ölümü daha güzeldi falan diyenler var....hiç alakası yok bence...bihterin ölümü kocasını aldatmış yasak aşk yaşamış bi kadının sevgisini aşkını ispat etmesi gibi bişeydi,hastalıklı bi karakterin ölümü gibi bi nevi ama burda bir baba var....çocuklarından yana yüzü hiç gülmemiş,hep onların hatalarıyla,acılarıyla boğuşmuş,onlara ne olursa olsun kol kanat germiş onurlu bi baba.....ve bu babanın çok masumca,yine onurluca ve "yalnız" ölüşü......ikisinin arasında dağlar kadar fark var...kıyaslanamaz bile.....
bundan daha fazla içimi acıtacak,beni bu derece ağlatacak,içimi yakıp kavuracak ölüm kendi babamın ya da annemin ölümü olur,töbe yarabbim Allah gecinden versinn......ama cidden o derece etkilendim....
heleki ali rıza nın size bişey bırakamadım,bi tek temiz ismim,dediği an içimi dağladılar sankiii
hep kendi babamla özdeşleştirdim....offff Allahım sen uzun ömür ver...
bu arada hata değil,zaten hata aramak gibi bi derdimde yok bu yapımda ama son sahnede sanki ayşeyi de daha fazla ağlatsalardı,haykırtsalardı daha vurucu bi sahne olurdu sanki...böyle de gayet iyiydi ama ayşe babasına çok düşkündü ve en masumuydu...ondan çok daha fazla bi tepki bekledim orda sadece.....yoksa o fikretin önce şok içinde sonra gözleri dolu dolu acı içindeki,babasına son bakışları unutulacak cinsten değildi mesela....
Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümünü kıyaslayanlara şunu söylemek istiyorum , sonuçta herşey gözyaşı ve hüngür hüngr ağlamak değil , Aşk-ı Memnunun son bölümünü baştan sona heycanla ve kalbimiz çarpa çarpa izledik yalan mı ? Ha şimdi Behlül eve gelcek , aman Adnan Behlülü odada yakalıcak mı , yoksa Bihteri yalnız yakalayıp hesap mı sorcak , Nihal düğün salonundan eve giderken kimi görcek kime ne dicek , Beşir ölcek mi ölmicek mi , söyliyebilcek mi söyleyemicek mi ? Daha bi çok şey sayarım kesinlikle , en sonundada Bihterin aşkı için intahar etmesi , Nihalin acınacak durumu , evin boşaltılıp terk edilmesi hepimizi duygulandırdı ağladık ancak Yaprak Dökümünde ilk 1 saat kim heycan duydu , kim merak etti , merak duyduğumuz tek konu "eeee ne zaman bitcek , olaylar nası olcak" tı , bize ne Ferhundedenin annesinin sevgilisinden , bize ne vişneden şarap yapmalarından , bize ne Fikretin hala son bölümde Tahsinin çapkınlıklarını araştırmasından , Ali Rıza beyin ölümü ve tren sahnesi duygulandırdı ağladık 15 dk o kadar . Heycan nerde merak nerde ?
Ayrıca şunu söyleyim karşınızda ağlayan insanlar olursa sizde ağlarsınız bu kesin bişey , oyuncular ağladı zırıl zırıl bizde ağladık , psikolojik bişi bu , ama Aşk-ı Memnuda kim ağladı ? Kimse ... Bence ağlamakla ağlatılmamalı , sözler hareketler duruşlar ağlatmalı insanı , gerçek hayatta öyle değil mi , biri bişi der üzülürüz yada çok duyguludur , yada bişi olur öyle ağlarız , karşımızdaki ağlıo die ağlamayız ...
Benim düşüncelerim bunlar ! 5 senelik reyting rekortmeni diziye asla yakışmadı bu final , tam bir hayalkırıklığı yaşadık ...
Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümünü kıyaslayanlara şunu söylemek istiyorum , sonuçta herşey gözyaşı ve hüngür hüngr ağlamak değil , Aşk-ı Memnunun son bölümünü baştan sona heycanla ve kalbimiz çarpa çarpa izledik yalan mı ? Ha şimdi Behlül eve gelcek , aman Adnan Behlülü odada yakalıcak mı , yoksa Bihteri yalnız yakalayıp hesap mı sorcak , Nihal düğün salonundan eve giderken kimi görcek kime ne dicek , Beşir ölcek mi ölmicek mi , söyliyebilcek mi söyleyemicek mi ? Daha bi çok şey sayarım kesinlikle , en sonundada Bihterin aşkı için intahar etmesi , Nihalin acınacak durumu , evin boşaltılıp terk edilmesi hepimizi duygulandırdı ağladık ancak Yaprak Dökümünde ilk 1 saat kim heycan duydu , kim merak etti , merak duyduğumuz tek konu "eeee ne zaman bitcek , olaylar nası olcak" tı , bize ne Ferhundedenin annesinin sevgilisinden , bize ne vişneden şarap yapmalarından , bize ne Fikretin hala son bölümde Tahsinin çapkınlıklarını araştırmasından , Ali Rıza beyin ölümü ve tren sahnesi duygulandırdı ağladık 15 dk o kadar . Heycan nerde merak nerde ?
Ayrıca şunu söyleyim karşınızda ağlayan insanlar olursa sizde ağlarsınız bu kesin bişey , oyuncular ağladı zırıl zırıl bizde ağladık , psikolojik bişi bu , ama Aşk-ı Memnuda kim ağladı ? Kimse ... Bence ağlamakla ağlatılmamalı , sözler hareketler duruşlar ağlatmalı insanı , gerçek hayatta öyle değil mi , biri bişi der üzülürüz yada çok duyguludur , yada bişi olur öyle ağlarız , karşımızdaki ağlıo die ağlamayız ...
Benim düşüncelerim bunlar ! 5 senelik reyting rekortmeni diziye asla yakışmadı bu final , tam bir hayalkırıklığı yaşadık ...
Final bölümünü hiç beğenmedim,sıradan bir bölümmüş gibi yaptılar.Necla'nın hamileliği,ferhundeyle ali sarper durumu hepsi yarım kaldı :S yaprak dökümüne yakışacak bir final olmamış.Bu arada sedef'in gelinliğine bayıldım
final bölümünü tam olarak izleyemedim malesef minik yeğenim hastanınca acilen hastaneye götürmek zorunda kaldım başka götürebilcek biri yoktu
ama zaten izlediğim kısmı cok sönüktü, 5 yıllık diziye yakışmamasını da gectim kaç haftadır son bilmem kaç bölüm diye reklam yapıp abarttılar ve olmadı bu son
aşkı memnunun finali cok daha iyiydi tabi ama karşılaştırmak cok yanlış
yaprak dökümü bizi başından beri ağlatıyo zaten, hiç bi zaman nefes nefese izlemedim ki
aşkı memnuda konu yasak aşktı, doğal olarak her bölümü zaten nefes nefeseydi
ama yıllarca gereksiz yere uzatılınca, sonunda bi bölüme cok şey sıkıştı, bi yandan necla boşanıyo bi yandan şevket cıkıyo sedef evleniyo vs daha neler neler, zten finalde cok aksiyon olur ama bunda hepsi sığsın diye üstten üstten gösterildi gibi
neclaya cok kızıyorum cok
kendisi de yanlız kaldı işte bak, o kadar param olsa en azndan kiray cıkın ben de yardımcı olurum derim, moloz hiçbişey yapmadı